Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Kako se blizi kraj ove '09 godine, verujem da nas sve pomalo hvata euforija oko Novogodisnjih praznika i da se mnogi od vas uveliko pripremaju za neke nove poduhvate, ciljeve i ostvarenja u 2010 godini.
Ovom temom zelim da vam pre svega cestitam predstojece praznike novu, bozic, srpsku...pre svega zelim da svi ostanete bas takvi kakvi jeste! Nasmejani, veoma pametni, pomalo ludi (na + nacin) :)
da sve ono sto niste stigli ili uspeli da uradite u ovoj, da definitivno sa lakocom postignete u sledecoj godini. Zelim da budete jos jaci u borbi za svoje stavove, i da se i dalje cvrsto drzite svojih ambicija jer sam uspela da ovde procitam i naucim mnogo lepih,zanimljivih i korisnih stvari bas od svih vas! Volela bih da svi vi budete apsolutno srecni, ali bih jos vise volela da to vec jeste iako nista nije apsolutno i onaj "mali delic koji uvek tako nedostaje" da bude nesto sto ce vas obradovati na najspontaniji nacin.
Ljubav... :) U 2009-oj ste definitivno bili voljeni! Ja vas sve V O L I M :) :love:
Ako nesto naj naj naj najvise zelim (ne samo ljudima sa foruma, vec i njihovim blizniima) je da uzivaju u svakom lepom i emotivnom susretu, za one koji su vec u vezi da svakako u njoj uzivaju i dalje punim srcem, a za one koji nisu zelim im da upoznaju srodnu dusu koja ce uspeti da jos vise istakne kvalitete koje poseduju!
Kako ova tema ne bi ostala samo "cestitka", predlazem svima da naprave neki rezime i napisu njihov "utisak 2009" sto :up: tako i :down: ! Dakle, nesto sto je ostavilo pecat na godini, koju ipak ostavljamo iza sebe.
S ljubavlju Vasa ESKA! :lezkiss:

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Divna je tema... zaista jedna od lepsih koje sam do sada procitala....
2009 mi je bila onako...a nadam se da ce mi 2010 biti jos bolja... imam feeling...
Mene zanima da li si malo nesto :crta: pa si zato toliko euforicna :)
I nadam se da cu uci, bez svinje u 2o10....
Btw i slika ti se slaze uz post :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja evo 12 sati po čitanju ne mogu da oborim intenzitet emocija na meru u kojoj ću moći nešto smisleno da kažem na ovu iskrenu čestitku...

Vidim da i drugi imaju taj problem.
By Orion
Originally posted by Mars

Ja evo 12 sati po čitanju ne mogu da oborim intenzitet emocija na meru u kojoj ću moći nešto smisleno da kažem na ovu iskrenu čestitku...

Vidim da i drugi imaju taj problem.
:smeh: :smeh:

Ulazak u ovu temu vredeo je samo zbog tvog posta.

Hvala ti.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Hvala Eska
i za tebe najlepše želje
Korisnikov avatar
By Winter
Želim svima vama...da meni obrišu ove dve opomene, pa da se forumu ponovo udahne život :mag:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Meni si sad zanimljivija nego ikad :rock:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
jao divna si!!!

evo ja tebi zelim sve najbolje u 2010., da ti bude srecna, zabavna, inspirativna, puna sexa, ljubavi, lepih trenutaka...malo manje losih (ali jebes zivot bez problema, nije zanimljiv :P ); da budes uspesna u svemu sto naumis i tako...

a moj rezime 2009....hm...godina kao i svaka druga, puna uspeha, neuspeha, posla, lencarenja, zabave, tuge, problema, uzivanja.....+ jedan novite - zavrsava se uz divnog decka kog upoznah pred kraj iste...:love:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
orione..pobogu :) ...
ako si vec zaljubljen u Marsa ( sto je logicno..ipak je on Mars..zar ne? ) nemoj ga spijunirati po temama :lol: :spijun:

hvala i vama na cestitkama....LOVE U ALL!!
Korisnikov avatar
By Mars
Molim te da izmeniš potpis u uvodnom postu i umesto ESKA staviš ESKICA.
Korisnikov avatar
By *deni*
Баш је лепо ово што је Ескица написала пожелевши нам срећну Нову годину.
:skijanje: :kgcs3:
Те ситне пажње нам свима недостају....
Цмок, Еска.
:kiss:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ljubavi nikada dosta...

Volim i ja vas sve, sve forumasice i forumase i tebe Eska...

I to sto si rekla. burna bese vala ova 2009....

.... ajde da okrenemo list pa da vidimo sta ce da nam pruzi
ova koja je ispred nas..

Puno ljubavi, zagrljaja, lepih socnih poljubaca, milih i toplih pogleda,
neznih dodira... da svadje kratko traju, da se osmesi vijore....

Ljubim vas i grlim puuuuuuuuuunoooo!
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ah, da da ne zaboravim... :smug:

ESKICA :) vam zeli ne samo da "promenite list", nego da "promenite kompletnu knjigu" :) :cita:
Jer ce vam svaka promena dobro doci, a naravno u vasu korist , ako mogu tako da se izrazim.
Jbg, iako sam na ovom forumu vec duuuge 4 godine uspela da ostanem neupadljiva, i neprimetna, jer licno ne poznajem nikoga, :kesa: zelim da znate da svakog puta kada bih usla ovde za mene to nije "tek tako", vec je za mene ovo citav jedan mali svet u koji sam se ususkala i davne 2006-te i volim sto sam ovde virtuelno prisutna. Jer ipak ovo je JEDINI forum za koji slobodno mogu da kazem da poseduje "porodicnu" atmosferu!! :grouphug:
[-zato sam i naglasila da ste bili voljeni..Jer vas V O L I M !!! :love: ]
Zasto? Kako je to moguce, kada se ne druzim ni sa kim, kada ne poznajem ljude.... :neznam:
Stvar je vrlo prosta: :eya:

-Prirasli ste mi za srce, svojim smajlicima :cul: , postovima :oskar: , fotografijama :drkanje: , sitnim svadjicama i prepucavanjima :durenje: , prozivkama :trac: , raznoraznim razmenama neznosti :mazi: , medjusobnim salama :lol: , fenomenalnim izjavama :cita: , vrlo lepim savetima (koje sam primenila nebrojano mnogo puta...I DELUJE! ), iskrenim pitanjima i jos iskrenijim odgovorima... :friends: etc.
Ne bih mogla nikoga da izdvojim sad i kazem "e taj/ta forumas/ica mi je zaista nesto posebno!"
Svi su lepi :hvala: mastoviti, simpa, duhoviti...Zajednica koja funkcionise uz pomoc svih nas. Kada god bi neka osoba izostala i "nestala" sa GS-a, :bye: uvek bi se osetio njen odlazak :nazalost: . Za nekog manje, za nekog vise (u zavisnosti od fanova) ali nebitno.

Iako sam "inkognito" ovde, dacu sebi tu slobodu i reci da ste svi vi moji najbolji (virtuelni) prijatelji ! Nekada sam bila ovde Mystica Lady, al' odomacih se i ja ovde i posto sam dobila pet ***** (konacno! ) nije to bio lak zadatak. Ovde bogme to treba zasluziti :pickme: .

Sve u svemu, kad se saberem i oduzmem napisacu i ja svoj utisak godine...

:volinevoli: a do tad... Pisite vi vase...
:rock:
Korisnikov avatar
By Tungi
Hvala na lepim zeljama i recima.Dirljivo.

Ja tebi zelim sve najbolje!:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!