Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by blenta
Originally posted by Tungi

Recimo da su biseksualci najmanje ugrozeni.
ne osvrcuci se na ostale gluposti (teskom mukom)

bsx su najdiskriminisaniji unutar lgbt

Jesu.Je l predrasuda i diskriminacija ako kazemo da su promiskuitetniji od svih ostalih?

(ne znam sta vise smem da kazem a da me ne napadnu).:sveca:
Korisnikov avatar
By Dina
Sem Lonija i mene niko nije dao ocene :durenje:

Pa evo ja sam eliminisala musko zensku podelu a i nisam uzela podele gayeva i lezbejki za ocenjivanje jer mislim da je strejterima to manje vise isto. Tako i vi mozete da ocenjujete prema vasem vidjenju sveta i utiscima.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by m..

Ne znam, to je uzasno individualno, zavisi kako od neposrednog i sireg okruzenja tako od individualnih karakteristika osobe.

Npr mislim da je neki tamo strejt muskarac sa kvadriplegijom koji zivi u ruralnoj sredini u oronuloj kuci sa ostarelim roditeljima na 13500 din mesecno daleko ugrozeniji nego najtetkastija tetka koja je pritom veoma profesionalna u svom poslu, dobro socijalizovana, materijalno obezbedjena i u poziciji da bira neposredno okruzenje.

Dakle ne mogu da ocenim. Tj da bih ocenila morala bih da prodrem u dubine u predrasude zacaurenog uma nekog mediokritata, a mhm radije bih se bavila umetnickim plivanjem u septickoj jami...

Ja se slazem sa m..
Stvari su vrlo idnividualne, kad se gleda pojedinacno,
ako gledamo u globalu, dakle na nivou cele Srbije,
celokupna LGBT populacija je vrlo ugrozena,
i tu nema separatnog posmatranja..
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Dina

Pa evo ja sam eliminisala musko zensku podelu a i nisam uzela podele gayeva i lezbejki za ocenjivanje jer mislim da je strejterima to manje vise isto. Tako i vi mozete da ocenjujete prema vasem vidjenju sveta i utiscima.
da bi neko rasporedio stepen diskriminacije na skali od 1 do 10 morao bi da ima informacije od svake kategorije posebno. a verujem da nije veliki broj onih koji od svih kategorija imaju informacije bar vise od jednog pojedinacnog slucaja da bi se uopste moglo na osnovu toga steci neki relevantan podatak.

tako da je smislenije da umesto te skale svako kaze svoje utiske, jer bas me zanima na koju foru se neko odluci da bas bici da 3 a buch leci 4, a ne obrnuto.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zato sto su butch lece i soft gayevi ugrozeniji od bica:trep:,koje imaju privilegiju kako kod straight muskaraca,tako i kod butch leca,fem leca,pa cak i straight cura:psiholog:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Loni
Originally posted by m..

Ne znam, to je uzasno individualno, zavisi kako od neposrednog i sireg okruzenja tako od individualnih karakteristika osobe.

Npr mislim da je neki tamo strejt muskarac sa kvadriplegijom koji zivi u ruralnoj sredini u oronuloj kuci sa ostarelim roditeljima na 13500 din mesecno daleko ugrozeniji nego najtetkastija tetka koja je pritom veoma profesionalna u svom poslu, dobro socijalizovana, materijalno obezbedjena i u poziciji da bira neposredno okruzenje.

Dakle ne mogu da ocenim. Tj da bih ocenila morala bih da prodrem u dubine u predrasude zacaurenog uma nekog mediokritata, a mhm radije bih se bavila umetnickim plivanjem u septickoj jami...
Ok, ali od ovoga sam se ogradio u prvom postu.
Dakle govorimo o prosecnom predstavniku svake grupe.

Ne u slucaju kad neko ima i dodatnu diskriminaciju - recimo siromastvo ili invaliditet.

Andjelka primi izvinjenje.
I meni je posle napisanog prvog posta bilo jasno da je mozda trebalo obrnuto da uradim svrstavanje.
Dakle transerka je medju zenama,
a transer medju muskarcima.
Tada sam ipak mislio na startnu, a ne krajnju poziciju promene pola.
No to je vec druga tema.
Ali da bih dosla do tog zakljucka, morala bih da zamislim prsecnog predstavnika svake kategorije u situaciji u kojoj jos postoje navijac, autolakirer iz mrcajevaca koji bije zenu, neka sekretarica u propalom drustvenom preduzecu u leskovcu, profesor geologije, dete, penzioner, filozofkinja i ko zna ko jos. a to je mentalna gimnastika kojom ne zelim da se bavim, zamisljanjem svake od tih kategorija (i lgbt i okruzeja) ih zapravo karikaturisem. Ja zapravo ne mogu da znam kako izgleda i kako se ponasa i sta oseca npr tipican biseksualan muskarac, a ako od onih koje poznajem izvedem srednju vrednost dobiem karikaturu, jer su svi nekako previse posebni da bi se lako nasao prosek. Jako mi je tesko da posmatram svet kroz tu prizmu. i ona sekretaica iz leskvca moze da bude ovakva i onakva, mozda voli gladiole, otkud znam.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Dina

da bi neko rasporedio stepen diskriminacije na skali od 1 do 10 morao bi da ima informacije od svake kategorije posebno. a verujem da nije veliki broj onih koji od svih kategorija imaju informacije bar vise od jednog pojedinacnog slucaja da bi se uopste moglo na osnovu toga steci neki relevantan podatak.

tako da je smislenije da umesto te skale svako kaze svoje utiske, jer bas me zanima na koju foru se neko odluci da bas bici da 3 a buch leci 4, a ne obrnuto.
Pa ima sopstveno iskustvo, poznaje razne ljude, cita nas forum i strejt forume, novine, gleda tv... i na osnovu toga moze da zakljuci prema kojoj grupi ljudi po njemu/njoj je veca/manja diskriminacija. Ako bas o nekoj grupi malo zna izume je iz ocenjivanja. Moze da navede razloge za takvo misljenje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Loni, moram da kazem da je ova tema po meni, izuzetno diskriminatorna. Merenje kome je najteze? Jako neukusno.

Podseca me na jednu emisiju u kojoj su se devojke koje imaju disabiliti takmicile za titulu najbolje manekenke, pa su se onda svadjale izmedju sebe "koja ima tezi disabiliti".

Mislim, zaista, ajde da vidimo, jel teze osobama ostecenog sluha, slabovidima, nepokretnima? Da im damo poene?

Obe grupacije su diskriminisane, zaista, ne vidim cemu vode ove generalizacije.

I btw, sta je bica?

Biseksualna devojka/zena?

Jel gej devojka onda gica :P ?

ps.

Andjelika kaze:

Ja se slazem sa m..
Stvari su vrlo idnividualne, kad se gleda pojedinacno,
ako gledamo u globalu, dakle na nivou cele Srbije,
celokupna LGBT populacija je vrlo ugrozena,
i tu nema separatnog posmatranja..

:up:
Korisnikov avatar
By Loni
He he he. Pa ne budi na kraj srca Hys.
LECA je lezbejka od milja, a BICA biseksualka.
Srpski jezik tezi za skracivanjem termina kod reci koje se cesto koriste.

Elem, tema je potpuno normalna i nije diskriminatorska.
Ne mozemo se folirati da nam je svima isto kad nije.
Biseksualnoj zeni je sigurno mnogo lakse u drustvu nego biseksualnom momku cak, a da ne govorimo o transvestitu i to je realnost. Sad jedino da se pravimo i da cutimo da nije tako da bi na nekoj lazizasnovali novo bratstvo i jedisntvo.

Zamisli prosecnog srpskog roditelja, koji konstatuje da mu se sin presvlaci u zenu i nekog drugog roditelja, kome se cerka i udala i rodila decu i zaposlila, i sazna da je ona usput i ljubiteljka sopstvenog pola.
Sigurno je da te reakcije nisu bas iste. Trans je potpuno izneverio tipicna ocekivanja, a biseksualka je izneverila svega jednu cetvrtinu il petinu.
Kad bismo se folirali da je isto, bili bismo licemeri.

M... kad bismo tako gledali i trazili rupe u postavkama, onda niko ni do jednog jedinog zakljucka ne bi dosao.

No hajd da se potrudim jos jednom da preciziram samu postavku teme...

- Dakle, imamo 10 slicnih osoba.
Istog su obrazovanja (svi upravo spremaju zavrsni ispit na istom fakultetu), roditelji su im svima jako slicni po pitanju stavova (tipicni Balkanci). Svi su gradjani opstine Vozdovac (izmedju urbanih i ruralnih naselja. Recimo Resnik) i sad treba proceniti...

- Ko ce od njih deset po zakonu verovatnoce najbrze naci posao nakon diplomiranja pod uslovom da ode kog poslodavca, koji zna za njihovu seksualnu orijentaciju.

- Ko ce na poslu biti najvise maltretiran u slucaju da cuti, a ko u slucaju da kaze koja je seksualna orijentacija?

- Ko ce od njih najbolje proci kod roditelja i familije, kad bude odlucio da nakon diplomiranja kaze sve o sebi?

- Zamislimo da je svaka od ovih osoba odlucila da gostuje na televiziji ili radiju i da u nekom emisiji isprica svoj ljubavni zivot.
Kako ce reagovati prosecni srpski slusaoci? Koga ce popljuvati, kog najvise razumeti?

Dakle sad je sve precizirano i pojasnjeno. I nema vise vrdanja na nekakve specificne situacije. Ova postavka ne bavi se netipicnim situacijama nego razlicitim ljudima u istim situacijama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da je svim ljudima podjednako tesko da nadju partnera. ne vidim zasto bi jednom strejteru bilo to jednostavnije? veci izbor? ok, ali oko mene je toliko pogresnih izbora da je to jezivo. toliko njih se razvodi, ili trpi u vezi koja ne valja.
ne mislim da je ikom od pobrojanih kategorija lakse. sami sebi stvaramo opcije ili ih zatvaramo.
Korisnikov avatar
By Loni
Eh NS Happy, pa zar je jedina bitna stavka pronci partnera?
Ja sam mislio na diskriminaciju u okviru familije, drustva, poslovnih saradnika... U smislu tog ko je vise na meti napasnika.

Pronalazenje partnera bi bila sasvim posebna tema i tu je sve mac sa dve ostrice.

Lezbejkama je na prvi pogled teze da nadju partnerke jer ih je manje, al na drugi pogled vidis da je i manja konkurencija sto se moze iskoristiti i kao prednost. Kod malobrojnije kopnkurencije tesko nadjes, al. kad nadjes bar si miran.
No to bi vec bile nove i nove teme.
Ljubavni izbori i neizbori ipak nisu deo diskriminacije.

Secam se nekog Rusa, koji je bio protiv gej parade u Moskvi s obrazlozenjem - Meni je u zivotu tesko bas zato sto nisam peder. Njima je lakse, a ja ispastam zato sto sam heteroseksualan.
Na pitanje voditeljke kako to, odgovorio je - Ispastam jer volim zene, a nijedna me nece. Do vagine je tesko doci, a penis ti u onako svi uvaljuju na ovaj il onaj nacin. Sve u svemu meni je najteze.
Korisnikov avatar
By jukie

No hajd da se potrudim jos jednom da preciziram samu postavku teme...

- Dakle, imamo 10 slicnih osoba.
Istog su obrazovanja (svi upravo spremaju zavrsni ispit na istom fakultetu), roditelji su im svima jako slicni po pitanju stavova (tipicni Balkanci). Svi su gradjani opstine Vozdovac (izmedju urbanih i ruralnih naselja. Recimo Resnik) i sad treba proceniti...

- Ko ce od njih deset po zakonu verovatnoce najbrze naci posao nakon diplomiranja pod uslovom da ode kog poslodavca, koji zna za njihovu seksualnu orijentaciju.
Pa posao se u Srbiji dobija preko veze i onda je važno i koliko je jaka veza, i koliko je neko nametljiv kao osoba

Misliš da su svi potpuno isti, tipa da kao u Danu mrmota poslodavac dolazi da vidi potencijalne zaposlene pa mu se onda briše memorija, a stalno mu dajemo druge osobe? hmmm...
- Ko ce na poslu biti najvise maltretiran u slucaju da cuti, a ko u slucaju da kaze koja je seksualna orijentacija?
Pojma nemam koje je prosečno radno mesto na koje se zapošljavaju ljudi iz Resnika kada završe fakultet. Da li rade posao uglavnom sami ili sa timom ljudi sa kojima stalno treba da komuniciraju, da li rade sa strankama ili sami sede za kompjuterom ceo dan u sobi, da li rade sa kolegama intelektualcima ili sa polupismenima, da li rade sa adolescentima i ako da, da li su to radionice sa nadarenom decom ili rad sa polupismenim maloletnim delikventima?

- Ko ce od njih najbolje proci kod roditelja i familije, kad bude odlucio da nakon diplomiranja kaze sve o sebi?
Ode u inostranstvo sa fakultetskom diplomom i boli ga uvce šta polupismeni Resničani misle o njemu

- Zamislimo da je svaka od ovih osoba odlucila da gostuje na televiziji ili radiju i da u nekom emisiji isprica svoj ljubavni zivot.
Kako ce reagovati prosecni srpski slusaoci? Koga ce popljuvati, kog najvise razumeti?
Zavisi i od toga kakav je taj ljubavni život

Dakle sad je sve precizirano i pojasnjeno. I nema vise vrdanja na nekakve specificne situacije. Ova postavka ne bavi se netipicnim situacijama nego razlicitim ljudima u istim situacijama.
Jao Loni kako si autoritativan :kingkong: :giggle:
Nadam se da nećeš tako grubo vaspitavati svoje dete, jer odmah zovem child services da zaštite malog anđelka :mobilni: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jel mogu da konkurisem za posao? :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Jukie, sad me zajebavas.
Najlakse je biti topicminer.
Praviti se blesav, i vrdati na odgovore trazeci neku neodredjenost u samom pitanju.

Ok, ako je tako onda ljudi nikad ni o cemu ne bi raspravljali.
Nikad nista ne bi zakljucili jer u svakom pitanju i anketi ima neka rupa.
Makar i milimetarska.
Dovoljno da se vrda.

Ali necu se predati. ;)

Evo jos malo preciziranja pa da vidim kao ces onda da mi doakas.

Dakel 10 ljdui zavrsilo je Filoloski Fakultet. Smer za srpski jezik i knjizevnost.
Mogu da predaju dakle samo u nasoj zemlji.
Nema inostranstva. Treba da predaju dakle deci.

Svih desetoro zavrsili su sa istim prosekom.
Iste su visine, istog koeficijenta inteligencije.
Iste su pozicije sto se tice veza i vezica. Dakle vezu niko nema i direktora skole ce prvi put upoznati na razgovoru, koji su zakazali.

Direktor je osoba, koja nema pretenzija nikod da muva na poslu. Dakle on ne mesa posao i rad. (Odpada dakle mogucnsot da ce zaposliti nekoga zbog potencijalnog ljubavnog odnosa). On je tipican predstavnik Balkana.
Za Kosovo je u Srbiji i za EU. O gejevima misli da ih ne treba tuci, ali mu smeta ideja da se oni setaju gradom i da paradiraju.

vaka od 10 osoba, odlucila je da na pitanej o bracnom statusu javno kaze svoju seksualno orijentaciju i svoj identitet.

Kako bi u tom slucaju rasporedio pozicije ovih 10 ljudi?
Ko je u najboljem polozaju, ko u najgorem?

Sad ako i dalje nadjem odgovore ... ali ovaj ... onaj... zaista cu shvatiti kao zajebavanje i topikminiranje radi miniranja.

I dokud te predrasude prema gradjanima Resnika?
Nek od njih su vrlo pismeni. Odabrao sam ih jer je naselje kao i Sremcica podeljeno na urbani i ruralni deo te je najbolji reprezent tipicne Srbije.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma loni zar ne vidis da se foliraju. Svima je jasno da nemamo svi isti tretman, ali ajde da se lazemo. Citam gore komentare SVI SMO JEDNAKO DISKRIMINISANI, sto je totalna budalastina. Banalan primjer da su vise maltretirani gejevi koji su feminizirani, ekscentricni, od onih drugih malo muzevnijih, koji ne zapadaju drugima za oko. To je jedan od milion primjera, da ne spominjem trans osobe...
Korisnikov avatar
By blabla54380
izvini na koji nacin je asok murti maltretiran vise od boska? :smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
Hvala Seaman dragi.
Ma naravno da vidim i da mi je jasno kako se ovde rade miniranja nekih osoba i njihovog truda, ali sve se nadam da ce doci promene na bolje.

Nemam nista protiv toga da proglasimo lazno bratstvo,
ali lazno JEDINSTVO .. a-a. Nema sanse.

Bolje realno sagledati istinu pa makar se nekom i ne svidela.
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Seaman

Ma loni zar ne vidis da se foliraju. Svima je jasno da nemamo svi isti tretman, ali ajde da se lazemo. Citam gore komentare SVI SMO JEDNAKO DISKRIMINISANI, sto je totalna budalastina. Banalan primjer da su vise maltretirani gejevi koji su feminizirani, ekscentricni, od onih drugih malo muzevnijih, koji ne zapadaju drugima za oko. To je jedan od milion primjera, da ne spominjem trans osobe...
:yes: :yes: :yes:
Korisnikov avatar
By jukie

I dokud te predrasude prema gradjanima Resnika?
Nek od njih su vrlo pismeni. Odabrao sam ih jer je naselje kao i Sremcica podeljeno na urbani i ruralni deo te je najbolji reprezent tipicne Srbije.
Mislio sam da je naučno dokazano da je tipičan prosečan Srbin polupismen. Doduše možda nije, to sam čitao u Politici, a ne sećam se procenata.
Ali necu se predati. ;)
:up:
Evo jos malo preciziranja pa da vidim kao ces onda da mi doakas.
Dakel 10 ljdui zavrsilo je Filoloski Fakultet. Smer za srpski jezik i knjizevnost.
Mogu da predaju dakle samo u nasoj zemlji.
Nema inostranstva. Treba da predaju dakle deci.

Svih desetoro zavrsili su sa istim prosekom.
Iste su visine, istog koeficijenta inteligencije.
Iste su pozicije sto se tice veza i vezica. Dakle vezu niko nema i direktora skole ce prvi put upoznati na razgovoru, koji su zakazali.
...
Svaka od 10 osoba, odlucila je da na pitanej o bracnom statusu javno kaze svoju seksualno orijentaciju i svoj identitet.

Kako bi u tom slucaju rasporedio pozicije ovih 10 ljudi?
Ko je u najboljem polozaju, ko u najgorem?
Ali... ovaj... onaj...

Moram da VIDIM tih desetoro ljudi na intervjuu. Moram da VIDIM kako izgledaju, kako se ponašaju, kako mrdaju rukama, da čujem kako govore

Za rad u školi moraš da izgledaš dovoljno OPASNO da te deca ne bi živog pojela. (deca su kao vukovi)

Oni od tih desetoro koji su najviše butch / dominantne osobe imaju najviše šanse da dva meseca kasnije i dalje rade u toj školi (umesto da budu otpušteni jer đaci koji su kod njih na času galamom ometaju ostala odeljenja, umesto da ih deca fizički povrede, umesto da polude zbog harasmenta od strane dece ili harasmenta od strane ostalih nastavnika -> treba imati debelu emotivnu kožu, itd.).

Recimo da je direktoru u cilju da ne mora na svaka dva meseca da dovlači novog nastavnika. Dakle, očekujem da zaposli onoga ko ima najviše šanse da nastavi da radi na tom radnom mestu.

Iz tvog spiska od deset ljudi ja ne vidim ko je od njih dovoljno jaka ličnost da nadvlada današnju decu.
-Da li taj biseksualni muškarac izgleda opasniji i manje je emotivno osetljiv od butch lezbejke,
-ili da li mačo gej izgleda opasnije i manje je emotivno osetljiv od strejt muškarca,
-ili da li je femme lezbijka opasnija i manje emotivno osetljiva od strejt žene?
To ne znam dok ih ne vidim.

Sad ako i dalje nadjem odgovore ... ali ovaj ... onaj... zaista cu shvatiti kao zajebavanje i topikminiranje radi miniranja.
Evo, kao što vidiš, nisam stavljao ovaj-onaj nego hoću još podataka. Seksualna orijentacija sama za sebe nije dovoljno podataka da bi se došlo do odgovora na ovo pitanje.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svako misli da je njegova/njena muka najteža. I imajući to u vidu, verujem da imam par sisa, da bih već dogurao do ili odmah ispod ministarske fotelje. Ovde gde jesam, iako u malom gradu nisam predmet diskriminacije, jednostavno kako se postaviš tako će te drugi ljudi skontati.
Kada izgledaš normalno onda možeš jebati ili biti jeban na sred trga niko ti neće ni A promumlati u vezi toga. Ali, verujem da ako si fem da bi te ista stvar ubila, ista stvar je i s devojkama, što je više devojka butch to je više predmet diskriminacije.

Odnosno, Srbija je u tripu da se toleriše i kulira sve, ako se bar deluje "normalno" ili je bolja reč uobičajno.
Tako da je moj zaključak da je najteže onim ljudima, koji nisu u stanju da svlače i navlače kožu po potrebi, pa uvek štrče...a tripuju se da ih to čini individualnijim od drugih. Valjda će shvatiti da prava individualost leži u glavi, i samim time neće biti u prvim redovima kada diskriminatori opiče rafale.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Sve je to tako konfuzno i krajnje individualno...
Al ajde vodjen čisto upadljivošću i predrasudama (tudjim i svojim):
1 - transvest (m) - U smislu celodnevnog bivstvovanja u ženskoj odeći pre svega. Neprihvatljivo po društvenim normativima a koliko vidim nisu nešto omiljeni ni medju lgb populacijom.
2 - m2f - Slična situacija mada verujem da bi prosečnom čoveku bilo lakše objasniti zašto neko želi da promeni pol od zašto želi da nosi žensku odeću.
3 - transvest (ž) - Zbog manje upadljivosti odeće i već vidjenog Virdžina koncepta
4 - f2m -
5 - soft gay (pucam od smeha al ajde budimo pk) - Opet vrlo upadljivo i često nepopularno i medju lgbt.
6 - buč lez - Verujem da je za nijansu bolje od softa
7 - fem lez
8 - bisex m
9 - bisex ž - Bolja pozicija od bm samo zbog pornićarskog koncepta
10 - mačo gay - U lošijoj poziciji od str8 žene jer je njoj ipak dozvoljeno da bude to što jeste
11 - str8 ž
12 - str m

Na ovo ko bi dobio posao se ne bih ni osvrtao posebno, zavisi od posla. I sam bih bio vrlo diskriminatoran pri izboru za odredjene poslove ukoliko već svi imaju istu startnu poziciju što se obrazovanja isposobnosti tiče. Svakako ne bih zaposlio fem ženu da rinta po ciglani itd.
Korisnikov avatar
By Seaman
Kako si ti Lolo dobar. :D Dodjes, vidis, odradis, bez mlacenja prazne slame. :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by jukie
Originally posted by Seaman
Kako si ti Lolo dobar. :D Dodjes, vidis, odradis, bez mlacenja prazne slame. :D
Evo plusić za Lolu +
Hvala :blenta:
Jedini dobih plusic, nikad kewl deteta od mene :(

Nije mlaćenje slame zanimljivo kad je svi mlate ...
A sad znam i šta da turim u status na romeu, hvala Morski :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Nebu fala da videh jedan ok odgovor.
Evo pesmice kao nagrade

- Moj lola u tamburu svira
Loli mom je tamburica mila
Moj lola u tamburu svira.
Kako svira u srce me dira...

Lola moja tanku zicu...
lola moja tamburicu
lola moja tanku zicu
u tamburu svira...

A Jukie bi da poentira da sve zavisi od pojedinca do pojedinca.
Nije SAMO tako.
Korisnikov avatar
By ns.happy

Eh NS Happy, pa zar je jedina bitna stavka pronci partnera?
Ja sam mislio na diskriminaciju u okviru familije, drustva, poslovnih saradnika... U smislu tog ko je vise na meti napasnika.

Pronalazenje partnera bi bila sasvim posebna tema i tu je sve mac sa dve ostrice.

Lezbejkama je na prvi pogled teze da nadju partnerke jer ih je manje, al na drugi pogled vidis da je i manja konkurencija sto se moze iskoristiti i kao prednost. Kod malobrojnije kopnkurencije tesko nadjes, al. kad nadjes bar si miran.
No to bi vec bile nove i nove teme.
Ljubavni izbori i neizbori ipak nisu deo diskriminacije.

Secam se nekog Rusa, koji je bio protiv gej parade u Moskvi s obrazlozenjem - Meni je u zivotu tesko bas zato sto nisam peder. Njima je lakse, a ja ispastam zato sto sam heteroseksualan.
Na pitanje voditeljke kako to, odgovorio je - Ispastam jer volim zene, a nijedna me nece. Do vagine je tesko doci, a penis ti u onako svi uvaljuju na ovaj il onaj nacin. Sve u svemu meni je najteze.
hehe, vickast je taj rus mnogo ...

sorry, ja kontao da je tema bila u tom smeru postavljena, nisam citao vase dugacke prepiske. ako tako pitas, onda mislim da je T osobama teze nego bilo kome, seoski lola je lepo to objasnio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!