Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Wilhelmina

Mislim da zaista nema smisla nekoga oceniti kao neprivlacnu osobu samo na osnovu broja kg.
Naravno da ima smisla.

To je individualno i pitanje afiniteta ponaosob.

Drugo je ružiti gojazne osobe.

...

Inače, ja volim buce. :meda:

Draže su mi devojke sa viškom nego manjkom.

Ali opet, "paket aranžman" o kom je Hys pričala je presudan.
Korisnikov avatar
By Loni
Kad sam bio mali, bila je popularna jedna trash dalmatinska pesma, koja se bavila ovom temom.

Evo, upravo je nadjoh na youtube...

''
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam debela devojka, ja sam debela devojka, ali samo do februara.. :dance:
Korisnikov avatar
By dzozy
moja debela je privlachna zhenka :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
volEm da se grlim sa punijim ljudima...ali, nisu mi sexualno privlacni...

tj do sadE se to nije desilo:)
Korisnikov avatar
By starsailor
kg ne uticu na moj ukus.
vazno mi je ono u glavi.
evo jedan paket meni privlacan :)

Slika
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Umenju biti. Meni je karaje sa debelom devojkom potpuno neopterecujuce... Boli me kurac sta ce misliti o mom telu i mojoj ljubavnickoj strategiji, bitno mi je vlastito zadovoljstvo...
Sve u svemu, od ono malo debelih devojaka sa kojima sam bila (a u igri je bila samo jedna) dobila sam glavobolju koliko mi je dobro bilo....

Kosristim situaciju i da napomenem i to da se karaju savrseno dobro... barem kada je rec o proseku... :fuckbed:

E, jos i sAMO OVO....volim i kada iam za sta da se prihvatim, i onda samo izjasem ili... zgnjenjecim od prekuldozivljaja...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Orlando the Lady

Umenju biti. Meni je karaje sa debelom devojkom potpuno neopterecujuce... Boli me kurac sta ce misliti o mom telu i mojoj ljubavnickoj strategiji, bitno mi je vlastito zadovoljstvo...
Sve u svemu, od ono malo debelih devojaka sa kojima sam bila (a u igri je bila samo jedna) dobila sam glavobolju koliko mi je dobro bilo....

o mico, kako je ovo ofrlje...
Korisnikov avatar
By tintily
Originally posted by Orlando the Lady

Kosristim situaciju i da napomenem i to da se karaju savrseno dobro... barem kada je rec o proseku... :fuckbed:

E, jos i sAMO OVO....volim i kada iam za sta da se prihvatim, i onda samo izjasem ili... zgnjenjecim od prekuldozivljaja...
Sex je sam po sebi neopterecujuc , ili sam ja pala s marsa??????, to je igra i uzivanje sa ili bez emocija .

"Boli me kurac sta ce misliti o mom telu i mojoj ljubavnickoj strategiji"Ja sam ovo shvatila kao " ona ne izgleda dobro pa me briga ..." izvini molim te ali to sto po tvojim merilima estetike nije lepo po necijim tudjim jeste.
Iz citirane recenice, bicu slobodna i zakljuciti da si neko kome je bitno sta osoba sa kojom imas sex misli o tvom izgledu , sto znaci da te svoj izgled ne zadovoljava.
To da li se neko "kara dobro" ili ne je relativna stvar , svi mi smo razliciti , zadovoljavaju nas razlicite stvari , i dobar ili los sex (ako cemo ga vec ocenjivati ) ne mozemo pripisivati iizgledu, boji ociju , kose i ko zna kakvim glupostima , vec uskladjenosti ili neuskladjenosti potreba, zelja pa i nivoa poznavanja aktera .
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Dakle sacekaj, tintily, sa paljbom. Izraz ,,debela devojka" shvatila sam potpuno grotesktno, jer grotesku i volim... ,,Debela devojka" za mene nista ne znaci.
Drugo, i istovremeno i poslednje jeste- sa svim devojkama koje imaju i istina imaju visak kilograma imala sam dobar seks, klap, klap, i tako to...
By J...
Meni je seksualno privlacno kad vidim i poneki misic na telu a kod "debelih" devojaka toga bas i nema, suvise su "mekane". Neki idealan izgled za mene je sportski izgled, znaci da izgleda zdravo i jako a to ne znaci da ne treba ili ne moze uz to da ima i zenske obline koje su takodje vrlo pozeljne. :yes:
Korisnikov avatar
By starky
not my cuple of tea.
volim lepe i zgodne.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by starky

not my cuple of tea.
volim lepe i zgodne.

:lizalica:
Isto..

A ove debele sto ste stavile, ajme, ako je to nekome sexy ja onda ne moram da mrshavim? :shok:

Ne znam sta je sexy u gomili sala koje se previja sa svih strana.. :barf:
Korisnikov avatar
By tintily
Meni recimo upravo to salce :) ali ukusi su razliciti , meni nije sexy kada devojci mogu da prebrojim rebra , ali znam da nekima jeste , ukusi su razliciti , lepota relativna....

Ne odisu sve debeljuce sexipilom kao ni sve mrsavice ni one savrseno izvajane .
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by tintily

Ne odisu sve debeljuce sexipilom kao ni sve mrsavice ni one savrseno izvajane .

ne...ali, pre ce me prvuci te "mrsavice"...o savrsenoj izvajanosti mozemo u dr temi :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!