Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dégénération
S obzirom da za samo nekoliko dana izlazi najnoviji live album MF, vec su na intenetu procurili snimci sa Bonus DVD-a koji ce biti deo posebnog CD izdanja za kolekcionare...

Cena ovog CD kompleta jos uvek nije poznata, mada neki procnjuju da ce biti preko 100 Evra.
Slika
Slika
Slika

Najava za DVD i Blu-Ray ,,No. 5 ON Tour" koji ce izaci najverovatnije u martu 2010.
''

Si j'avais au moins... [Live]
''
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ovaj nastup "Si J'avais Au Moins..." je savršen... Mada u pojedinim delovima izgleda kao kopija nastupa "Avant que L'ombre" sa turneje iz 2006.-e...
Dobar je i nastup za "C'est dans l'air", nadam se da će se pojaviti još neki nastup na youtube-u....

Sutra izlazi Live album, jedva čekam... :)
Korisnikov avatar
By lana-bg
Da li znate gde bih mogla da kupim originalni CD, potreban mi je za poklon ?
Pre samo nekoliko godina u Beogradu i Novom Sadu mogli su da se nadju originalni CD-ovi Mylene Farmer, a s obzirom da se poslednji studijski album Point de Suture iz 2008. jos nije pojavio u prodavnicama - male su sanse da ce kod nas izaci i N°5 on Tour...

Ako posedujes neku kreditnu karticu - poruci CD sa Amazona (UK ili US)... oni su mi nekoliko puta isporucivali neke diskove i nije bilo nikakvih problema. Jedina mana je sto ces platiti Amazonu i slanje diska, a mozda ces platiti i postarinu u nasoj posti (za carinu i njihove usluge isporuke). Za tu taksu u posti nisam siguran... najbolje je da se to raspitas direktno u nekoj vecoj posti...

A na kraju krajeva - ako imas nekoga ko zivi u Francuskoj, Belgiji ili Svajcarskoj - trazi mu da ti posalje ili da ti donese CD kada bude dolazio, jer su cene francuskih diskova u drugim zemljama skuplji.

Good luck!!!

P.S. Ja sam svoj primerak vec nabavio :-)
Korisnikov avatar
By ns.happy
nikola, a da ti to lepo ripujes pa narezes svom srecku, hm? :D
Korisnikov avatar
By Dégénération
Originally posted by ns.happy

nikola, a da ti to lepo ripujes pa narezes svom srecku, hm? :D
Why not... sto se mene tice mogu sve od nje da ti prerezem... diskove, dvd-eve... mislim da cu uskoro svima da vam pokazem svoju kolekciju MF. Fotkacu je ovih dana...

Ali je najbrza varijanta da sam(a) skines novi live album sa ovog sajta:
http://mylene.su/index.php?subcat=211

P.S. Ne znam kakav je kvalitet zvuka... proveri!
Korisnikov avatar
By ns.happy
mene zanima ovaj koncert prvenstveno, video zapis. imam jedan cd njenih pesama, neke remikse, i dva live albuma, cini mi se...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Mazzo... i mene zanima DVD sa koncertom iz 2009... ALI JOS NIJE IZASAO!

Prica se da ce ovaj kocert mozda izaci u martu, ali kao 3D DVD koji ce se gledati sa 3D glasses :-)
Korisnikov avatar
By ns.happy
huh, nemam ja adekvatnu tehniku da sve to ispratim... :-))
Korisnikov avatar
By lana-bg
Nykola, hvala ti puno :)

Ne mogu da verujem koliko je posecena ova tema, bas super :)
Dosla sam ovde uz pomoc Gugla i ovo je jedini domaci sajt gde se govori o Mylene Farmer.
Korisnikov avatar
By Dégénération
Originally posted by lana-bg

Dosla sam ovde uz pomoc Gugla i ovo je jedini domaci sajt gde se govori o Mylene Farmer.
Budi slobodna da pitas sve sto te interesuje o MF. Pred tobom je najveci fan MF u Srbiji, koji je jedini video uzivo na koncertu 2006. ;-)
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Jedva čekam DVD, ali ne verujem da će biti u 3D tehnici, jer ne kontam kako bi nastupi odgovarali 3D prikazu, to je više za SF filmove...

Originally posted by Nykola

Budi slobodna da pitas sve sto te interesuje o MF. Pred tobom je najveci fan MF u Srbiji, koji je jedini video uzivo na koncertu 2006. ;-)
Nemoj biti tako siguran... :wink2:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Aaaaaaaaa, tek sam sada pogledao Teaser, sve što imam da kažem je "WOW"... Jedva čekam mart, i taj DVD moram imati!!!!
Osećam da će ovo biti najbolji live DVD (ipak je u pitanju State De France)...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Originally posted by Innamoramento

Jedva čekam DVD, ali ne verujem da će biti u 3D tehnici, jer ne kontam kako bi nastupi odgovarali 3D prikazu, to je više za SF filmove...

Nemoj biti tako siguran... :wink2:

PROMENI MOJE MISLjENjE :domino:

;)
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Hahahaha, šalim se ja... (ali opet, u svakoj šali postoji pola istine, mada, ovde ima i više od pola)...
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...trebalo bi da je svaki koncert sve bolji i bolji...
ali mislim da bolje od AVANT QUE l'OMBRE...
ne moze

On verra
:)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by lana-bg

Jeste najveci

ja sam odma iza njega

hahaha
By ~ Le Saint X ~
Ko razume, znace o cemu se radi
:snob:

critiques sur certains non nominés des Victoires de la musique (dont Mylène)
Share
Yesterday at 7:52pm
Aucune nomination pour Mylène Farmer, aux victoires de la musique
L EXPRESS.FR

Et j'entends tonner la colère des fans de Mylène Farmer dont le concert au Stade de France a été rejeté.

MUSIQUE.FR

Côté absences, il y aurait beaucoup à dire, selon les goûts et les couleurs. Mais certains noms devraient faire l'unanimité à l'image de La Grande Sophie , Patricia Kaas ou encore Mylène Farmer qui, il est vrai, n'a classé « que » quatre titres de son dernier album n°1 des ventes au cours de l'année éligible et n'a rempli « que » deux Stade de France. Ca ne fait jamais « que » 150000 personnes...

SUBMUSIC.FR

Il est incompréhensible de ne pas voir des chanteurs tels que La Grande Sophie qui nous a ému avec son dernier album, Patricia Kass, qui n'a malheureusement pas convaincu l'Europe, au concours de l'Eurovision, mais qui a pourtant remporter un franc succès avec son dernier album, et il en va de même avec Mylène Farmer qui peut se targuer d'avoir fait déplacer les foules, en France mais également en Europe, qui 2 soirs de suite à rempli le Stade de France, en Septembre dernier et qui en 2009 aura tout de même placé 4 de ses titres dans les numéros 1 des ventes...

PURPEOPLE.COM

Comme année, il y a aussi des absences. Ainsi Patricia Kaas, Brigitte Fontaine, La Grande Sophie, Miossec, Dominique A, et surtout Mylène Farmer ne sont pas nominés malgré leur actualité chargée en 2009 !

MADMOIZELLE.COM

Et on pourra noter certaines absences (Mozart l'Opéra rock dont on nous a servi une vraie tartine au NRJMA et sans parler du refus de faire figurer le spectacle de Mylène Farmer, pourtant reine de la catégorie Spectacle Musical depuis des années) et certaines présences étonnantes (comme Mauranne et Pascal Obispo a qui ont fait toujours espérer la possibilité de recevoir sa toute première Victoire).
By ~ Le Saint X ~
DVD koji je trebao da izadje 30 marta
pomeren je za 12 april

ah... Impatient que suis je
Korisnikov avatar
By Dégénération
MYLENE FARMER - STADE DE FRANCE 2009

Datumi izlaska DVD-a i Blu Ray-a: 12 april 2010 (Francuska, Švajcarska); 13 april 2010 (Belgija).

Slika

Verzije izdanja:
- Dupli DVD [pakovanje u obliku knjige]
- Dupli Blu-ray [pakovanje u obliku knjige]
3 DVD + 1 CD (možda čak 2 DVD + 1 CD) [Limited edition, maketa u obliku scene - cena oko 124 Evra]

Slika

Glasine tvrde da će se ovaj koncert prikazivati u bioskopima širom Francuske, najverovatnije u 3D sistemu.

Slika

Posle C'est dans l'air (Live), još uvek se ne zna koji bi drugi singl mogao da bude objavljen sa ovog koncerta.

Slika
Korisnikov avatar
By Dégénération
Mylene Farmer je 02. marta prisustvovala svečanoj večeri koja je organizovana u Parizu, u čast dolaska ruskog predsednika Dimitria Medvedeva.
Slika Slika
Pogledajte ovaj klip da vidite šta se to interesantno dogodilo... ;)
''
By ~ Le Saint X ~
Jao,mica jedna....
Ajd jednom da se spotakne,ali TRI PUTA!!!!
Mislim da je to za nju bio propast...
da su morali da joj pridju u pomoc
:drama:

ipak...elle est SUBLIME quand meme!
:love:
By ~ Le Saint X ~
Inace....ovo jeste VEST DANA u svim francuskim medijima

:france:

VIVE LA FRANCE!
VIVE MYLENE!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!