Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By PinkDiamond
Mislim da takvi ljudi imaju unutrasnji problem kojeg pokushavaju da reshe tako shto ce maltretirati druge i davati ovakve izjave...Isto tako je i sa misljenjem o gej populaciji i o mnogim drugim stvarima koje su, pogotovo u Srbiji, i dalje tabu teme...a lichno mislim da razmisljanje ovakvih likova ne mozesh da promenish preko noci, to je meshavina besa, isfrustriranosti i nedostatka kulture. Da je bilo ko reagovao na njegovu rechenicu verovatno bi bio markiran i ispljuvan (na njima svojstven nachin) i nishta se ne bi postiglo, njihov bes bi se samo proshirio. Jer iz iskustva znam da je sa takvim ljudima rasprava nemoguca. :doh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by svejedno
Originally posted by Zwezdica

Danas sam cula sledecu izjavu, datu u najozbiljnijem mogucem tonu:

- Sve retardirane, bogalje, psihicki obolele osobe treba pobiti, jer ne sluze nicemu i njihova svrha na zemlji ne postoji, kao sto je Hitler radio.. :shok:

Sa time se slozilio jos par pristutnih ljudi, a ja sam ostala ovakva :shok: i nisam imala ni slovo da kazem...

Koliko vas ima ovde koji ste tog misljenja?

Ps: Nemam pojma koji mi je sa teskim temama u ovo doba, no dobro...
Misilm da se secam da si bas TI jednom rekla nesto slicno o narkomanima, uptebljavajuci izraz 'Hitlerov princip'...sad, nisam ti cuo ton, pisala si, koliko si bila ozbiljna?
Odlicno pamcenje.. Da, pisala sam to, i promenio mi se stav, drasticno, i dalje ne volim narkomane, ali nisam toliko ogranichenih shvatanja..

Pa se nesto mislim, kada sam ja mogla da promenim svoj stav o narkomanima, da li bi i oni mogli o tim ljudima koje zele da pobiju? :misli:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa se nesto mislim, kada sam ja mogla da promenim svoj stav o narkomanima, da li bi i oni mogli o tim ljudima koje zele da pobiju? :misli:
Verovatno bi mogli, ali za diskusiju sa njima treba imati jake argumente i pokazati uvazavanje i njihovog (ma koliko ono izopaceno bilo) misljenja. Jer nasilnim dokazivanjem i kontriranjem nekoga ko ima cvrst stav o necemu mozes dobiti kontraefekat, pa ce taj biti jos uvereniji da je u pravu, a jos ce i tebe hejtovati sto mislis drugacije.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
omg, koja kenjarija.
dotičnom daš minus i enden.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hajde da jos jednom upadnem u zamku.

Ovako... U zivotinjskom svetu su primeri altruizma retki. Jedinke koje nisu sposobne da same sebi obezbede opstanak, uginjavaju. Engleski: survival of the fittest, kod nas borba za opstanak, iako nema nikakve klasicne borbe, pa ni pobijanja.
Naravno, ljudi imaju svest, i kod ljudi je altruizam oznacen kao nesto pozitivno, te se i tako slabije sposobne jedinke mogu ukljuciti u drustvo.
Ono sto je vazno je da ljudi, za razliku od zivotinja, neke od anomalija ploda mogu otkriti veoma rano i prekinuti trudnocu, ukoliko plod pati od neke od genetskih bolesti. Tu nastaje problem i mimoilazenje u misljenjima, jer nisu svi za preventivni abortus i sl, cesto se kao argument koristi upravo to da je Hitler imao nameru da napravi rasu (iako valjda i vrapci pevaju kako ljudske rase ne postoje) od samo fizicki snaznih i mentalno obdarenih ljudi.
Licno, ne smatram da su svi ljudi sa specijalnim potrebama smetnja. Ukoliko je drustvo ekonomski snazno, a da ima i izrazenu socijalnu svest i brigu o tim ljudima oni mogu da ostvare puno. Nazalost, nase drustvo nije takvo i odatle se i radjaju ideje kao pomenutog.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno

Danas sam cula sledecu izjavu, datu u najozbiljnijem mogucem tonu:

- Sve retardirane, bogalje, psihicki obolele osobe treba pobiti, jer ne sluze nicemu i njihova svrha na zemlji ne postoji, kao sto je Hitler radio.. :shok:

Sa time se slozilio jos par pristutnih ljudi, a ja sam ostala ovakva :shok: i nisam imala ni slovo da kazem...

Koliko vas ima ovde koji ste tog misljenja?

Ps: Nemam pojma koji mi je sa teskim temama u ovo doba, no dobro...
Misilm da se secam da si bas TI jednom rekla nesto slicno o narkomanima, uptebljavajuci izraz 'Hitlerov princip'...sad, nisam ti cuo ton, pisala si, koliko si bila ozbiljna?
Odlicno pamcenje.. Da, pisala sam to, i promenio mi se stav, drasticno, i dalje ne volim narkomane, ali nisam toliko ogranichenih shvatanja..

Mozda.

Sve je moguce.
By ...Sitnicava...

Svidja mi se ovo.

Lepo je menjati stav i prihvatati grešku "iz prošlosti". :)

Što se teme tiče, nemam komentar niti mi se troši vreme na takve ispljuvke od ljudi.
Korisnikov avatar
By m..
To treba uraditi samo bahatim vozacima. :D

Ne znam, takve stavove uglavnom imaju neki ljudi bez kojih bi zivot na zemlji bio nekako srecniji, lepsi i manje dosadan :pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Protiv cega bi imali da se borimo?Mi,buntovnici?

Drago mi je sto postoje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Tungi

Protiv cega bi imali da se borimo?Mi,buntovnici?

Drago mi je sto postoje.
Ali, mi ne bismo trebali da se zovem buntovnici, nego ljudi normalnih razmisljanja.. :wink:
Korisnikov avatar
By smaug
Sve dok ima ljudi koji se na izjave da mentalno poremecene, bogalje ili BILO KOJE DRUGE I DRUGACIJE samo zgranu a ne kazu nista bice i onih koji bi 'pobili'.
I sve dok se ovi 'zgranuti' druze sa ovima koji bi 'pobili' ali se ' oh zaboga pa naravno da je grozno' politicki korektno i po potrebi gnusaju doticnih spodoba od sloboda i sloboda u razlicitosti u Srbijici nema nista.
Toliko o tome.
I samo me jos zanima sta si htela da kazes pitanjem: 'Koliko vas ima ovde koji ste tog misljenja?'
Kog misljenja - da treba da se zgranemo ili da li delimo misljenje sa doticnom stokom?
I reci mi, evo ziva nisam da saznam, ako je ovo drugo, sta si mislila koliko ce ljudi sa foruma da se zapljune?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ocekivala sam da ce se javiti neko slicnog shvatanja. Ne vidim zasto bi to bilo nemoguce? Ali, cim je krenula javna pljuvacina po tim stokama, taj i ko ima slicno misljenje se ne bi javio.. :hvala:

Inace, da napomenem, TI LJUDI NISU MOJE DRUSTVO! :hvala:
Korisnikov avatar
By smaug

Ocekivala sam da ce se javiti neko slicnog shvatanja. Ne vidim zasto bi to bilo nemoguce? Ali, cim je krenula javna pljuvacina po tim stokama, taj i ko ima slicno misljenje se ne bi javio.. :hvala:

Inace, da napomenem, TI LJUDI NISU MOJE DRUSTVO! :hvala:
Ja se nadam da je nemoguce da se ovde neko javi i da kaze da je ideja super ne zato sto se stoka uplasila (oni su jaaako hrabri kad god su u krdu) nego zato sto ljudi na foumu ne misle tako.

Ili ja straasno i ocigledno gresim?

Drago mi je sto ti ljudi nisu tvoje drustvo. Aj sad sledeci put kad cujes tako nesto nemoj samo da se zgranes, pliz.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Necu.. :) Ovo je bila jedinstvena prilika da ja nemam sta da kazem. :pop:

Ne vidim zasto se i na forumu, koji ima toliko ljudi, ne postoji istomisljenik, postoji garant, jbg..
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ideja rasne i socijalne higijene ima anglosaksonske korene, ne nemacke. Hitler se divio americkim eugenicarima koji su kasnije finansirali zloglasni institut Kajzer Wilhelm i druge projekte, u kojima su eutanazirali slaboumne, bolesne, homoseksualce - davno pre progona Jevreja. Hitlerovom smrcu porazen je nemacki nacional-socijalizam (ne fasizam), ali je eugenika nastavila da zivi u svojoj kolevci SAD, prerusena u genetiku. Globalna elita je postavila cifru od 500 miliona ljudi kao podnosljiv broj stanovnika planete. Ostatak podleze eugenickom tretmanu istrebljenja. Tehnologija za to odavno postoji a i politicka volja koja se postize globalizacijom.
Korisnikov avatar
By 2kune
prerušena u genetiku? :wow:
a gđe onda da smjestimo DNA i ostali kemijski materijal? :stopdrogi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!