- 22 Dec 2009, 23:38
Loni, da mi daš neku pametnu titulu koja odgovara mom liku i delu
Što se tiče aktivista, mislim da se Paki najviše istakao kao aktivista ove godine, dok Dušanov aktivizam i nisam primetio (iako "najpopularniji aktivista" i ne mora da znači "najaktivniji aktivista"), bar na forumu (ne znam koliko je učestvovao u raznim akcijama kao deo tima), a koliko sam shvatio ovde se radi o aktivizmu na forumu. Paki je zvao ljude na sve moguće planirane događaje, borio se i protestovao kad su se otkazivali, čak se i svađao sa nama ostalima po temama kako bi podstakao druge na aktivizam
Originally posted by SuncePa trebalo bi prvo napraviti spisak titula, i to sada unapred, a onda početkom decembra 2010 da krene glasanje za svaku titulu pojedinačno.
Naj frajer 2009.?
Naj riba (macka, ili kako vec) 2009.?
Najlepsi post godine?
Najkomicniji post godine: pregledati temu "Najsmesniji postovi 2009."
Najperverzniji forumas 2009.?
Naj prinova (mlada zvezda prodoslica) 2009.?
itd.
Loni, da mi daš neku pametnu titulu koja odgovara mom liku i delu
Što se tiče aktivista, mislim da se Paki najviše istakao kao aktivista ove godine, dok Dušanov aktivizam i nisam primetio (iako "najpopularniji aktivista" i ne mora da znači "najaktivniji aktivista"), bar na forumu (ne znam koliko je učestvovao u raznim akcijama kao deo tima), a koliko sam shvatio ovde se radi o aktivizmu na forumu. Paki je zvao ljude na sve moguće planirane događaje, borio se i protestovao kad su se otkazivali, čak se i svađao sa nama ostalima po temama kako bi podstakao druge na aktivizam