Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by gorilica...da olakšamo modovima,ako se koji zahebe da poseti kulturu...
Good Morning Columbo.
Originally posted by antibioticNe verujem da su ukrali,jer ja koliko sam cula ovaj Avatar se snimao 15 godina.
Protestujem ovaj film,
ukrali su pred nosem naslov za film, koji se radi po mom omiljenom crtacu i koji izlazi na leto 2010.
Originally posted by antibioticNe sviđaju ti se zato što su kombinacija izgleda predatora i plena
face ovih kreatura mi se ne svidjaju... izgledaju kao mutacije elfova iz WOW i hulka u plavom/mrsavom izdanju...
Originally posted by makaja sam juche u koloseju pokushala da gledam, ali su karte bile rezervisane za 2 projekcije u napred, a ispred blagajne red.... Ne bih stigla ni za trecu... o.O nisam toliko interesovanje ochekivala! A na svakih sat vremena pushtaju film i to u obichnoj i 3d verziji...
Gledala sinoc u 3D varijanti. Bas sto Dusan kaze,jeste predvidiv al opet toliko je lepo uradjen. Divan je. I'm lovin' it
Originally posted by arwen_evenstaru ušću su baš full naočare, nisu kartonske (deluju kao one plastične za sunce) ... Dobiješ ih na ulazu, a na izlazu ti uzmu
za 3d da, samo sto u tuck - u naocare ulaze u cenu karte. to u uscu je valjda neka depozitna fora
Originally posted by Clockwork Orangetako svi kazu.
Vizuelno remek delo. Prici nedostaje originalnost, ali zaboravicemo to.
Originally posted by arwen_evenstar???
kiwi, takve naocare su svuda i svuda je ista procedura, samo sto ti ih u uscu naplate na ulazu u salu, a ne kad kupujes kartu
unapred naplate to sto bi mozda polomio
Originally posted by antibioticNe da me ne impresioniraju vizuelni efekti kada nema priče (a i inače), nego kad shvatim da je takva situacija - počnu i da me nerviraju.
Originally posted by MarsBravo. Mene jedino cudi u ovom sveopstem odusevljenju oko filma - sto je impresionirao ne samo laike zeljne iskljucivo fleshiranja novim spec. efektima, nego i ljude koji su filmofili, koji vole i razumeju dobar film.
Originally posted by antibioticNe da me ne impresioniraju vizuelni efekti kada nema priče (a i inače), nego kad shvatim da je takva situacija - počnu i da me nerviraju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!