Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*E baš ja to dovodim u pitanje!
Originally posted by MarsTo niko i ne dovodi u pitanje, to je notorna činjenica.
Samo da podsetim da sam ja automaCki i najbolje dupe foruma (i šire, naravno). Ustanovljeno....nekim pravilom na nekoj tamo strani u onoj drugoj temi.
Originally posted by DirrtyDirrty....dupe mi je FANTASTIČNO, služilo ono nečemu ili ne.
E baš ja to dovodim u pitanje!
I što bi se on uopšte hvalio dupetom, koje ni ne koristi!
Neka uzme svoju titulu Zvezde, ali titulu Dupe ne dam!
Originally posted by MarsMožda, ali ja ga ne priznajem.
Originally posted by DirrtyDirrty....dupe mi je FANTASTIČNO, služilo ono nečemu ili ne.
E baš ja to dovodim u pitanje!
I što bi se on uopšte hvalio dupetom, koje ni ne koristi!
Neka uzme svoju titulu Zvezde, ali titulu Dupe ne dam!
Originally posted by Black LadyPo cemu to nisam merodavna?
Originally posted by DarlingJaoooo samo kad si me ti citirala, evo placem sve mi suze liju
Originally posted by Black Lady'Ajd' sad placi, sto ti nije uspela kampanja, cccc....
Ma pola njih nije ni glasalo... zato se i cudim sto sam 4to, mislila sam da cu biti trece...
Mislim, samo sam se sokirala rezom.... bila sam ispod hlevdije i krepe....
Edit:
Ako je neko trebao da bude bolje kotiran, to su Dzelajza, M... i Sitnicava...
I da, evo je opet, merodavna za postove....
Originally posted by DarlingE ovako...Posto vidim da bas pratis teme i tudje postove, toliko si ispratila i temu za "Naj forumasicu" , koju sam ja pokrenula ove godine i pobedila , mogla bi malo da pogledas da se ona organizuje svake godine, i da nije bitno ko ce je otvoriti... Ja ne znam o kakvoj kampanji ti pricas... stvarno... niti je imam, niti je vodim, a da je imam tebe bi prvu slusnula odavde, posto ti se kvazi, pokvario komp pa nisi dolazila... i sada bih i ja mogla tako da izmisljam gde si ti to vreme bila i sta si radila... ali me ne inspirises.... tema moja fotka, stvarno ne znam, gde je problem u mojim fotografijama i kako ja mogu da nateram ljude da ih komentarisu pozitivno- negativno... izgleda da si ti samo ljubomorna kucketina koja je izgleda u pmsu ili ne znam sta vec... pisem ovako, zato sto me ganjas po temama... radi tebi jarac, radi sada i meni... prvo vodis sa mnom raspravu oko horoskopa, sada me ovde citiras i iznosis takve gluposti o kampanjama... Postoji samo jedna tema, gde sam vrbovala 4 forumasa iz ZAJEBANCIJE, i to javno kazem, ali to nisu ove koje si ti nabrojala, i da nisam imala ta 4 glasa, ja bih svejedno pobedila i gle cuda, ja sam naj forumasica
Originally posted by DarlingJaoooo samo kad si me ti citirala, evo placem sve mi suze liju
Originally posted by Black Lady'Ajd' sad placi, sto ti nije uspela kampanja, cccc....
Ma pola njih nije ni glasalo... zato se i cudim sto sam 4to, mislila sam da cu biti trece...
Mislim, samo sam se sokirala rezom.... bila sam ispod hlevdije i krepe....
Edit:
Ako je neko trebao da bude bolje kotiran, to su Dzelajza, M... i Sitnicava...
I da, evo je opet, merodavna za postove....
Nisam od juce na forumu i procitala sam dovoljno postova da bih mogla da zakljucim ko je najinteresantniji i najoriginalniji...
Devojke, koje su u samom vrhu tabele, su zasluzile da budu tu, zbog svojih postova, kojima su pre svega i skrenule paznju na sebe, za razliku od tebe, koja je, krajnje nametljivo, vodila kampanje opsedanjem teme Moja fotka i cimanjem forumasa da glasaju za tebe cim se pokrene neki izbor za nesto...setimo se samo izbora za "Naj Forumasicu", koji si, gle cuda, bas ti pokrenula!
Originally posted by ...Sitnicava...Ja se samo dobro zabavljam
Ali Bleki mi je komedija u ovim takmičarskim temama.
Edit: Čestitke Marsu.
Originally posted by m..
Originally posted by Azdajapridruzujem se cestitkama.
cestitam svima
da li mogu dobiti titulu "najpopularnija somborka"?!
jab za najpopularniju mackarku.
Originally posted by TungiE ovako...Posto vidim da bas pratis teme i tudje postove, toliko si ispratila i temu za "Naj forumasicu" , koju sam ja pokrenula ove godine i pobedila , mogla bi malo da pogledas da se ona organizuje svake godine, i da nije bitno ko ce je otvoriti... Ja ne znam o kakvoj kampanji ti pricas... stvarno... niti je imam, niti je vodim, a da je imam tebe bi prvu slusnula odavde, posto ti se kvazi, pokvario komp pa nisi dolazila... i sada bih i ja mogla tako da izmisljam gde si ti to vreme bila i sta si radila... ali me ne inspirises.... tema moja fotka, stvarno ne znam, gde je problem u mojim fotografijama i kako ja mogu da nateram ljude da ih komentarisu pozitivno- negativno... izgleda da si ti samo ljubomorna kucketina koja je izgleda u pmsu ili ne znam sta vec... pisem ovako, zato sto me ganjas po temama... radi tebi jarac, radi sada i meni... prvo vodis sa mnom raspravu oko horoskopa, sada me ovde citiras i iznosis takve gluposti o kampanjama... Postoji samo jedna tema, gde sam vrbovala 4 forumasa iz ZAJEBANCIJE, i to javno kazem, ali to nisu ove koje si ti nabrojala, i da nisam imala ta 4 glasa, ja bih svejedno pobedila i gle cuda, ja sam naj forumasica
Nisam od juce na forumu i procitala sam dovoljno postova da bih mogla da zakljucim ko je najinteresantniji i najoriginalniji...
Devojke, koje su u samom vrhu tabele, su zasluzile da budu tu, zbog svojih postova, kojima su pre svega i skrenule paznju na sebe, za razliku od tebe, koja je, krajnje nametljivo, vodila kampanje opsedanjem teme Moja fotka i cimanjem forumasa da glasaju za tebe cim se pokrene neki izbor za nesto...setimo se samo izbora za "Naj Forumasicu", koji si, gle cuda, bas ti pokrenula!
Originally posted by IriSAj što me smesti u Šumadiju... to i da razumem, zbunio se čovek.
Originally posted by Marvin'si vid'o?
Originally posted by Loni
E sad sto se gradova tice, ja mislim da tu ne smemo bas mnogo da budemo otvoreni zbog zakona o neautovanju.
.
Originally posted by Loni
Marvin - najpopularniji moderator
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!