Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Forumaši i forumašice, nalazimo se u Sava Centru na specijalnom programu gala večeri – ZVEZDE FORUMA 2009.
Za moju frizuru se pobrinuo slalom... pardon salon Ambo Ars, dok je odeću kreirala Verica Rakočević u trenutku božanskog nadahnuća.

Kao što znate ovaj kraj godine je i vreme za dodelu ovogodišnjih titula u raznim kategorijama.

Glavna nagrada je naravno titula zvezda foruma, za koju je upravo večeras završeno glasanje.
No da ovo ne bi bila samo tema konstatacija, otvaramo i ovde novu igru, a to je DODELA OSTALIH TITULA.

Neke titule ćete videti u tablicama, a neke ćete predlagati sami.
Dopušteno je da osobu počastimu svakom lepom specifičnošću, a koju nemaju oni, koji su iznad njega na listi.

No najpre pogledajmo retrospektivni snimak.

ISTORIJAT TAKMIČENJA – ZVEZDE FORUMA

- Ideja je potekla od mene 2003. godine. Posle forumaškog glasanja za pesme sa
Evrovizije, par forumaša se saglasilo da po istom principu odaberemo i zvezdu foruma. Princip je bio da se ne glasa za osobe, kakve ih znamo u privatnom životu, već samo za zabavne i zanimljive postove. Za one, koju su autentične zvezde upravo na forumu.
Na samom početku naišli smo na osporavanja. Mnogi su rekli da šanse za pobedu uvek imaju samo oni, koji imaju najviše postova i koji bdiju po forumu danima i noćima – jednom rečju vanvirtuelni autsajderi. Najbolji bi po njihovoj logici bili oni, koji malo pišu, a ne oni, koji vise. Navodno pravi frajeri i ribe žive realno, idu po kafićima i žurkama, od sajtova idu samo na one, gde mogu da pokupe novo meso preko oglasa. Raspredanje o svakoj društvenoj temi za prava frajere i ribe navodno je bilo gubljenje vremena.
Tako titula ZVEZDA FORUMA nikada nije postala nešto apriori pozitivno već više kao UTISAK NEDELJE. Ni pozitivan ni negativan. Ipak na forumu se svake godine izdvoji po desetak ljudi, sa ogromnim brojem postova, a na kraju pobeđuje samo jedan. Nije lako ni u toj konkurenciji biti najupečatljiviji.
No da vidimo kako su tekla glasanja proteklih godina.

2003 - pobedio je NJUŠKALO – biseksualac sa mačo imidžom. Sa postovima u kojima prepričava iskustva i sa ženama i s muškarcima. U samom povoju foruma (koji je otvoren sredinom 2002) mačo tipovi bili su najomiljeniji. Drugo mesto osvojio je NOKIA. Na trećem bejah ja, što je i moj najveći uspeh (izuzimajući neka glasanja o fizičkoj privlačnosti kah kah kah). Četvrti je bio Dionis Pariz, peti DR Richi (ako neko zna šta se danas dešava s tim čovekom nek javi). Od žena najviše glasova osvojile su Bona i Viktorija, koje su kasnije otišle na bosanski forum. Istaknuti su bili još i Rogi, Spark, Bosie, Eline, Mio Drag i Precoiuss.

2004 – nije bilo glasanje od 1 do 12. Mene je mrzelo da te godine mnogo posećujem forum, a druge da sabiraju. Tako je umesto velikog izbora izvršena samo anketa sa dvadesetak imena. Pobedio je KUPER. Takođe biseksualac s mačo imidžom, ali ovog puta predstavnik starije generacije.

2005 – Ponovo se organizuje masovno glasanje 1-12 na kome se deševa veliki preokret. Umesto mačista, koji su dominirali sve do ove godine i ismevali one, koji otvoreno propagiraju fem imidž, pobeđuje DENI, osoba, koja je s još nekima uvek bila na glavnom udaru ultra mačo sportskog klana. Po prvi put videlo se da su ljudi na forumu drugačiji od onih na gej romeu. Većina je rekla stop onima, koji su na svakom koraku prozivali ,,tetke’’. Tako je mačoima (Kupper, Zvezdaš, Njuškalo...) pala popularnost od ove godine, a na čelo se popeo Deni, koji je otvoreno i hrabro koketirao sa fem imidžom i ženskim rodom.

2006 – Vodi se prava bitka između mačo klana i takozvanih ,,kučkica’’. (Derbi se vodio na relaciji - Kupper : Deni). Pred same izbore velik svađa nastala je jer je mačo klan osporavao drugima klanu da u rubrici sport pišu o seksualnoj privlačnsoti sportista jer time degradiraju rubriku. Glasanje je bilo vrlo neizvesno. U polufinalu vodio je Deni, u finalu ga ja prestigao Kupper, ali onda smo odlučili da poništimo finale jer se mnogi nisu slagali s principom – Ako ne glasaš u polufinalu, bićeš diskvalifikovan). Tako je godina zaključana rezultatima s polufinala i drugom Denijevom pobedom.

2007 – Dešava se veeeeelika promena. Ali baš baš baš drastična. Posle dve godine nije pobedio ni Deni ni muškarac već DALIBORKA. Moram priznati da nisam pratio ovo glasanje. Ne znam ko je sabirao glasove ni kako je poteklo. Opšti zaključak je da su te godine mnogi predstavnici ekstremnog mačo anti fem fazona, polako napuštali forum ili su se primirali da im nova vremena ne daju da pravo da vređaju različite od sebe.

2008 – Do samog kraja bila mrtva trka između Denija i Superstara. U samom finišu pobeđuje Deni, što je njegova treća pobeda. Prate ga Superstar, a zatim Daliborka, Angelina777 (kasnije trajno banovana) i Ivana (danas Hys).

2009- Glasanje je upravo završeno pre sat i po. Posle 4 godine vladavine familije – Nećak Deni – Tetka Daca, dolazi do promene tako da je pobednik MARS. Deni je završio na drugom mestu, dok je na trećem Hleafdige.

Ostaje nam da upisujemo ostale titule na listama...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam 4 mesto :drama:
i to za jedan bod......
Korisnikov avatar
By Loni
Ne boj se Blacky.
Smislićemo neku titulu i za tebe.
Dovoljno je samo da navedeš nešto što tebe krasi, ali ne i boljeplasirane ženske.

Ne znam da je Hleafdige Beograđanka, Vojvođanka, Šumadinka, Istočnosrbijanka, Zapadnosrbijanka, Južnosrbijanka, Kosovka il' Bosanka?

Predlažite titule!
Korisnikov avatar
By Blady
Kako 4to?
Nije mi jasno... Btw ja sam Novosadjanka....
Korisnikov avatar
By Loni
Poslednji glasači te zaheftaše.

Inače da preciziram na ženskoj listi - Anželika je najpopularnija od onih tras osoba, koje su već operisane,
a svaki Marko od onih, koje to još nisu učinile.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma pola njih nije ni glasalo... zato se i cudim sto sam 4to, mislila sam da cu biti trece...
Mislim, samo sam se sokirala rezom.... bila sam ispod hlevdije i krepe....
Korisnikov avatar
By Winter
Nisam ni glasala, na osnovu čega se bira zvezda foruma.....stasa,glasa, intelekta, sisa, .rca.....ne razumem....pravila glasovanja mi nisu jasna.....i zasto ovo nije islo kao anketa......sa imenima svih korisnika....pa molim lepo.....kom obojci kom tijara :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Loni
Glasa se na osnovu postova.

Anketa nije dobar sistem jer bi u tom slulčaju svako glasao samo za jednog,
i to otprilike svako za sebe.
Poenta je raspodeliti bodove na nekoliko onih, koji nam se čine dobrim.
Korisnikov avatar
By Winter
Ne slazem se jer se glasa bas kao i u navedenoj Evroviziji...ja tebe znam evo ti glas..ja znam Marka, a on Janka...a Jankova baba ti predavala muzicko , evo tebi 10 glasova...... Mislim da je ideja o zvezdi foruma ,cak i zanimljiva...ali sam princip odabira je bzvzan....konkretno...pobednica u zenskoj konkurenciji....meni jako draga persona in vivo :....ali ona skoro nista i ne pise, ima zena posla i obaveza...nekad nesto prokomenatrise, ali se ne unosi ni u rasprave, ni u zezanje ili to radi jako retko....da ju ne znam...rekla bih da je virtuelno mutava.....i da nema smisla za humor.(bar po aktivnostima u poslednjih pola godine)....i da kao takva nije ni za zlatnu malinu......
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Black Lady

Ma pola njih nije ni glasalo... zato se i cudim sto sam 4to, mislila sam da cu biti trece...
Mislim, samo sam se sokirala rezom.... bila sam ispod hlevdije i krepe....
'Ajd' sad placi, sto ti nije uspela kampanja, cccc.... :doh:

Edit:
Ako je neko trebao da bude bolje kotiran, to su Dzelajza, M... i Sitnicava...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ajd ne izvodite više. Kakva bre anketa?! Ko je zaludan da pravi tu listu svih forumaša koji su ostavili više od 2 posta.
I zašto bi iko glasao za sise ili neki drugi deo tela ako se bira zvezda foruma? Za to služi ono Najcica/Najfrajer foruma.
Prijatelje častiš bodovima u glasanju za Omiljenog forumaša.
A zna se šta je zvezda.

Čestitke Marsu. Žao mi što nismo imali polufinale. Ili ga ja propustio?

A još mi žalije što sam na forum došao tak kad su svi ovi macho frajeri proterani :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Winter, ja sam još 2003. godine rekao da se glasa na osnovu postova, a ne na osnovu privatne ličnosti.

Neki se toga vrlo pridržavaju.
Recimo Tot je glasao najpoštenije. (Titula - najpošteniji forumaš) Nije hteo da glasa za svog dečka Simora ni jednim bodom jer je smatrao da bi to bilo nepotistički i nefer.

Takođe u slučaju Marsa, pobednika važi isto. Ljudi ne mogu da ga znaju privatno (osim retkih pojedinaca) jer čovekivi preko okeana.

A sad ko se tog ne pridržava i glasa za najboljeg druga, iako ovaj nema više od 2 psota mesečno, šta mi tu možemo.
Nećemo da bijemo.

No na kraju krajeva ne treba sve shvatiti ni tako ozbiljno.

Znam za neke dodele nagrada sa debelim svotama, koje nisu ni 5. deo ozbiljne kolko ova naša igra.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Winter

ali bolje bi bilo sa anketom :lizalica:
Sećam se jedne ankete za neku budalaštinu (najbolji seksipil il' tako nešto). Imala je oko 20 forumaša i posle prvog sata svaki od njih 20 imao je po 1 bod.
Ljudi lepo glasali za sebe.

Kasnije neki dobiše i 2 do 3 boda od onih, čija imena nisu navedena.

Toliko o objektivnosti anketa.
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala onima koji su glasali. Hvala ekipi za obradu rezultata.

Ni sada nisam glasao, s tom razlikom da ranijih godina to nisam ni hteo, a ove godine jesam. Ali vidim da je gotovo.

Glasao bih za Denija. Meril Strip foruma, kome nije greška svake godine davati oskara (a ako je verovati dražesnoj tabeli - moj glas ne bi promenio redosled plasiranih pa bih time i stavio tačku na grižu savesti povodom tog mog neglasanja)

Hvala još jednom mom izbornom telu.

NB, dva suda na kraju, jedan činjenični a drugi vrednosni: mislim da racabg nije banovan, još manje trajno, i drugo - da je ono sa kategorijom Bombi bezveze.
Korisnikov avatar
By Dina
Cestitam Marse :kiss:

Hvala jos jednom svima koji su glasali za mene :hvala:
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala, Dina...nadam se da ne spavaš jer tako baš hoćeš i voliš...da nije nešto drugo.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Sad sam pocela da ustajem u zoru... :doh: Nije da bas nesto volim, ali imam bar zabavu u vidu foruma :)
Korisnikov avatar
By Mars
Lepa su i zimska jutra :B

Odeš po hleb i usput hraniš pse lutalice koji skaču po snegu...

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja tako radio, uživao...Dok se hleb tako nabavljao i dok je bilo pasa i dok je bilo snega...
Korisnikov avatar
By Tungi
A oni srecni jal zbog snega jal zbog hleba,pa skacu:lol:

Ima ih kod mene u ulici(al nisu samsare:D),komsijski psi,koji ne dozvoljavaju ulazak nepoznatih,a tek izlazak.
Sigurno mesto-kontejner:smeh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
lepo je zwezdica rekla: neka dileja ce da me pobedi za 1 bod. sve sve, ali Velibor :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
cestitam svima :lol:

da li mogu dobiti titulu "najpopularnija somborka"?! :blenta:

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mnogo lepa tema. :love:
Čestitam Marsu i svima ostalima. Uvek se radujem ovakvim forumskim izborima, jer su omiljeno i drago štivo za čitanje i opuštanje uz kaficu.
:friends:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Azdaja

cestitam svima :lol:

da li mogu dobiti titulu "najpopularnija somborka"?! :blenta:

:smeh:
pridruzujem se cestitkama.

jab za najpopularniju mackarku. :maca:
Korisnikov avatar
By Mars
Samo da podsetim da sam ja automaCki i najbolje dupe foruma (i šire, naravno). Ustanovljeno....nekim pravilom na nekoj tamo strani u onoj drugoj temi.

:zvezda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!