Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by gorilica
''
hocu i ja u to plavo telo :placko:
''

Gledao i ostao egzaltiran, uprkos tome što je priča predvidiva i već viđena... Doduše, ima manjih obrta, ali kraj je sasvim izvestan... No, grandioznost poduhvata, vizuelno okruženje, akcija, dramaturgija i režija -- sve perfektno...

Kakvi su vaši utisci?
Korisnikov avatar
By maka
Gledala sinoc u 3D varijanti. Bas sto Dusan kaze,jeste predvidiv al opet toliko je lepo uradjen. Divan je. I'm lovin' it :)
Korisnikov avatar
By Rei
I, kako izgleda ta 3D varijanta, najvishe me to zanima...
Korisnikov avatar
By maka
Ako nesto budes gledao u 3d varijanti,gledaj ovo. Ja sam bila kao malo dete. Ne znam kako bih ti opisala,nekako,kao da si ne u filmu,ali u prvom redu bioskopa i kao da ce film da izadje iz platna :D
Korisnikov avatar
By Rei
Zvuchi cool :) Bojao sam se da 3D ne ispadne samo marketinshki gimmick :)
Korisnikov avatar
By maka
Nije. Ima velike razlike. Samo su lopovi u Ushcu. Platis kartu skoro 400 dindzi za 3D film,a onda,na ulazu moras da IZNAJMIS naocare koje platis jos 100 din. boli me uvo za 100 dinara,al bas su lopovi,strasno. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Protestujem ovaj film,

ukrali su pred nosem naslov za film, koji se radi po mom omiljenom crtacu i koji izlazi na leto 2010.

Slika
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by antibiotic

Protestujem ovaj film,

ukrali su pred nosem naslov za film, koji se radi po mom omiljenom crtacu i koji izlazi na leto 2010.

Slika
Ne verujem da su ukrali,jer ja koliko sam cula ovaj Avatar se snimao 15 godina.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije se snimao nego je "bio u planu" dok se navodno nisu stekli svi tehnicki uslovi za to...

i to sada - sezonu pre filma koji je duze bio u najavi: "avatar - the last airbender"

i koji ce verovatno biti jedan od najboljih filmova u 2010, ali sad je gurnut sa strane kao jos jedan Avatar film...

Zbog toga je reditelj M. Night Shyamalan motao da izostavi rec "avatar" iz naslova.
Korisnikov avatar
By maka
Ja sam samo CULA da se toliko snima,nemam pouzdane informacije. A vidim da si ti u toku,hvala na informaciji :) Bas bad ako je ukrao,mada ja,odbijam da verujem :)
Korisnikov avatar
By jukie

face ovih kreatura mi se ne svidjaju... izgledaju kao mutacije elfova iz WOW i hulka u plavom/mrsavom izdanju...
Ne sviđaju ti se zato što su kombinacija izgleda predatora i plena

Slika
Slika

Oči im se nalaze sa strane glave ali istovremeno i spreda
tako da istovremeno liče i na gazelu i na leoparda

A naš mozak vidi da je tu nešto neobično (za našu planetu) i onda se buni
Korisnikov avatar
By antibiotic
@jukie:

a?

hajde da ne pravimo veliku nauku od danasnjih tehnoloskih (ne)mogucnosti... ovakve likove od 'plastelina' i bez posebnog karaktera mozemo videti u svakoj drugoj video igrici.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slažem se.
Sumnjam da ću gledati, uopšte ne doživljavam kao nešto neophodno za pogledati.

Inače ne kapiram poentu priče, mada se nisam ni potrudio da saznam.
Ali zašto je baš ovaj film wow, a toliko drugih nije?
Šta je to posebno, drugačije u njemu, na stranu animacije (koje su stvar ukusa, mada prosek po mom skromnom mišljenju).
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Vizuelno remek delo. Prici nedostaje originalnost, ali zaboravicemo to.
:mete:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I, i, i? :trep:

Je li jos neko gledao film? :shmi:

Nameracio sam se da ga odgledam, pa me interesuju kritike pederskog sveta... :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam nabavio bioskopsku varijantu, ali ne bih da gledam ....

upravo sam pogledao kako izgleda igrica ...

''
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Originally posted by maka

Gledala sinoc u 3D varijanti. Bas sto Dusan kaze,jeste predvidiv al opet toliko je lepo uradjen. Divan je. I'm lovin' it :)
ja sam juche u koloseju pokushala da gledam, ali su karte bile rezervisane za 2 projekcije u napred, a ispred blagajne red.... Ne bih stigla ni za trecu... o.O nisam toliko interesovanje ochekivala! A na svakih sat vremena pushtaju film i to u obichnoj i 3d verziji...

A ta cena... To je normalno za 3d projekcije? I iznajmljivanje naochara na ulazu? :kletva: imal li neko iskustva?
ja sam sada htela prvi put da gledam 3d film. rekli su mi da je veeelika razlika, bash sam se razocharala shto mi nije uspelo :(
Korisnikov avatar
By Galadriel
za 3d da, samo sto u tuck - u naocare ulaze u cenu karte. to u uscu je valjda neka depozitna fora
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by arwen_evenstar

za 3d da, samo sto u tuck - u naocare ulaze u cenu karte. to u uscu je valjda neka depozitna fora
u ušću su baš full naočare, nisu kartonske (deluju kao one plastične za sunce) ... Dobiješ ih na ulazu, a na izlazu ti uzmu :D

P.S. Ne stavljate kokice na mesto do sebe (ako je prazno) ... menu umalo da sednu u kokice neke ribe, a posle su se srušile pa sam bar 10 posto kutije prosuo na pod .. na kraju sam skupio sve tokom odjavne špice :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
kiwi, takve naocare su svuda i svuda je ista procedura, samo sto ti ih u uscu naplate na ulazu u salu, a ne kad kupujes kartu :)

unapred naplate to sto bi mozda polomio :harmonika:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by arwen_evenstar

kiwi, takve naocare su svuda i svuda je ista procedura, samo sto ti ih u uscu naplate na ulazu u salu, a ne kad kupujes kartu :)

unapred naplate to sto bi mozda polomio :harmonika:
???

Od kad to? Nama u septembru nisu naplatili kada smo gledali Ledeno Doba 3
Korisnikov avatar
By Galadriel
nem' pojma od kad je tacno :cowboy:
meni je Usce daleko idem u Tuckwood uglavnom :kokice:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mars
Originally posted by Clockwork Orange

Vizuelno remek delo. Prici nedostaje originalnost, ali zaboravicemo to.
:mete:
tako svi kazu. :kafa:
Ne da me ne impresioniraju vizuelni efekti kada nema priče (a i inače), nego kad shvatim da je takva situacija - počnu i da me nerviraju.
Bravo. Mene jedino cudi u ovom sveopstem odusevljenju oko filma - sto je impresionirao ne samo laike zeljne iskljucivo fleshiranja novim spec. efektima, nego i ljude koji su filmofili, koji vole i razumeju dobar film.

Kako je moguce da prica bude u drugom planu, a to neko da opravdava?
Korisnikov avatar
By HARP
Planiram da ga odgledam ovih dana u bioskopu, ali nemam neka očekivanja. Znam da se sve zaustavlja na efektima...
Ako film ima ikakvu poruku, videćemo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!