Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by smaugJa sam se 'po ovom pitanju' vec isticala.
Motori.
As in:
Moze I ovo:
Ali samo ako mora.
Moj prvi motor je bio skuter. Dobila sam ga onda kada je ostatak moje generacije ucio da vozi bajseve sa sve pomocnim tockicima. I motori su od tad droga sa koje sam se uspesno skinula jos onomad. I taj uspeh traje sve do trenutka dok ne ugledam neki koji mi se bas bas svidja. Tad se kao moron okrecem za istim I penjem na prste da ga jos malo vidim (iako je odavno zamakao za horizont).
Motori, a jedan narocito I specijalno, su me obelezili I bukvalno I brutalno. Oni u Urgentnom tacno znaju o cemu pricam. Jedno vreme su me na prijavnici I pre nego sto pruzim knjizicu pozdravljali imenom I prosledjivali na krpljenje preko reda.
Padam na motore. Ne padam na ribe i tipove koji voze motore.
Originally posted by RodmanHehe, prosle god., negde u ovo vreme sam imala bas GSX 600F. Ako je dobro ocuvan, to je sasvim solidan motocikl i za divljanje po gradu i pouzdanu voznju na medjugradskim relacijama.
sad trenutno jasem suzukia 600 cc 98 god ali nadam se bice bolje ... pa nesto novije da udomim![]()
Originally posted by Delete
Originally posted by RodmanHehe, prosle god., negde u ovo vreme sam imala bas GSX 600F. Ako je dobro ocuvan, to je sasvim solidan motocikl i za divljanje po gradu i pouzdanu voznju na medjugradskim relacijama.
sad trenutno jasem suzukia 600 cc 98 god ali nadam se bice bolje ... pa nesto novije da udomim![]()
Odrasla sam u bajkerskoj porodici, pa sam skoro uvek imala na raspolaganju nekog dvotockasa. Vec sa 9 godina sam se iskrala sa strikinim motorom i slomila ruku tako sto je isti pao na mene.![]()
Volim motore, volim brzu voznju, ali iskljucivo u varijanti da ja vozim, sa koliko god dobrim vozacem da se vozim, nemam poverenja u njega. I obrnuto, ne praktikujem da vozim druge, ukoliko sami ne insistiraju.
Cesto menjam motocikle, u zavisnosti za koju namenu mi treba i koliko novcanih jedinica mogu da izdvojim za taj hir. Trenutno imam skuter Hondu Foresight 250ccm, pogodnu za provlacenje kroz gradske guzve, a na pocetku vozne sezone vec planiram da ga zamenim za Peugeot 50ccm, koji ce sluziti za laganu voznju od tacke A do tacke B i ako mi se bas bude zezalo, neki veci, sportski, motocikl.
A kad smo vec kod zaljubljivanja u motocikle, ja sam zaljubljena u ovaj:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!