Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
(odljutio se ja)

Nije mi jasno zašto ona ne može da osvoji GS.
Igra možda i najpametniju igru od svih tu. Uglovi, promena ritma...
OK nema vinere, ali toliko pametno koristi to što ima! Savršena anticipacija, odličan ritern, savršeno kretanje, savršena defanziva...

I što je najbitnije za te večne 'no GS titule igračice' ne zamrzava se u velikim mečevima.

I?!?!?
Šta je problem?!? :cupakosu:

Kako može Kuznjecova da osvoji 2!?! :rida:

Iva Majoli! Jebote! IVA! MAJOLI! :zid:

Ova godina, u kojoj je imala savršene šanse... kao bačena...

Ajde, igra agresivnije, servirs je :wow: bolji... svašta je preživela, da se i ponadamo da će biti zrelija...
Ima još koliko... 10ak prilika u vr' glave.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sneki: "Marija Sarapova nikad nije isla u skolu."

''
Korisnikov avatar
By Oziris
I što je najbitnije za te večne 'no GS titule igračice' ne zamrzava se u velikim mečevima.

Ummm, zamrzne se u malim, pre nego sto stigne do velikih? :giggle:

Salu na stranu, u svemu se slazem sa tobom... Da ne pricam da NIKADA necu prezaliti proslogodisnji US Open... N I K A D A ! ! !
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja nema šanse da prežalim onih 6-4, 4-2 protiv Enan na USu, i koliko je ono bilo u trećem setu na Roland Garrosu sa Anom? 3:1 ako se ne varam. A taj meč se računa kao finale... :usamljen:
Korisnikov avatar
By Oziris
Daaaaa, vidis, potpuno sam zaboravila ono sa Enan!!!
By Ulix
Originally posted by Marvin
na Roland Garrosu sa Anom? 3:1 ako se ne varam. A taj meč se računa kao finale... :usamljen:
To im je bio jedan od najboljih mečeva ikad. :hail:

Jedino je možda (možda!) LA 2007. bio uzbudljiviji.

Kako je Ana tada igrala... :qqlele:
Korisnikov avatar
By spliff

Ja nema šanse da prežalim onih 6-4, 4-2 protiv Enan na USu, i koliko je ono bilo u trećem setu na Roland Garrosu sa Anom? 3:1 ako se ne varam. A taj meč se računa kao finale... :usamljen:
same here
Korisnikov avatar
By Lunja

Ova godina, u kojoj je imala savršene šanse... kao bačena...
Ona ceka da joj se vrati omiljena teniserka, iz Belgije (0:9), pa da ponovo zaigra svoj najbolji tenis. ;)
By Ulix
Tako je trebalo i Kim da se vrati, da bi je JJ prvi put pobedila... :pegla:
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, Marvine, da znas da si u pravu... Ona ima najbolje promene pravca lopte, izuzetno uspesan switch sa dijagonale na paralelu, stize nemoguce, servis je ultra popravila... Sta nedostaje??? STA???
Korisnikov avatar
By Sunce
Nedostaje joj da uspesno zavrsava meceve. Vodi, vodi, pa izgubi. Fali joj agresivnost, nemilosrdnost, brzi vineri.

Evo kakva, kao Marijina u finalu Australian opena. Samo pogledaj:

''

(mislim, JJ da upije 1/5 ovakve agresije, eto GS titule)
Korisnikov avatar
By Oziris
Ah, lako je njoj da puca kao luda, ako uzmes u obzir sa koje visine puca lopticu... :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Oziris

Boze, Marvine, da znas da si u pravu... Ona ima najbolje promene pravca lopte, izuzetno uspesan switch sa dijagonale na paralelu
:yes:
A ja sam to primetio tek ove godine (kada sam ponovo počeo da igram). Promeniti "pace" na loptici (kako se to kaže na srp.?) je najteža moguća stvar. A ona to radi sa takvom lakoćom da se ni ne primeti.

Da, mnogo je za gledanje aktraktivnije kad Šarapova onako duguljasta iz sve snage žvajzne drive volley... ali za ovo Jelenino ti treba i anticipacija, i osećaj za udarac i neviđeni talenat.

Recimo, Safinu kako je pobedila u finalu Sinsinatija...
Na čiste promene snage, ritma i uglova. I ništa drugo. A to je :hail2:
Korisnikov avatar
By Marvin
A sad da pitam nešto Lunjicu (našu kemp-tenis-vikipediju :mirnatetko: ) koliko godina je imala najstarija osvajačica GSa, a da joj je to bio prvi? :trep:
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Marvin: Daaaa, ja kad sam pocinjala da igram tenis, to su bili udarci koji su mi najvise glavobolje zadavali... Redovno bi mi, kada bih nakon jake dijagonale htela da odigram paralelu, loptica zavrsavala, pa Bogme, nekad i po citav metar - metar i po u out-u... Secam se pre nekih 10-ak godina momenta kada mi je trener sa kojim sam u ono vreme rekreativno igrala poslao top spin dijagonalu koju sam procitala, tako se fino iza osnovne linije namestila, docekala lopticu jos u penjanju, zalaukala se (mislim da sam skocila i napravila rotaciju tela od 360 stepeni pri zamahu :roflmao: samo da bih je sto jace opalila - a vec sam ga videla da je jos uvek na drugoj strani terena) i tako zveknula, da je loptica izasla van terena jedno 3 metra - i po sirini, i po duzini!!!! Covek je umro od smeha, a meni umalo suze nisu potekle od sramote!!!! Mogu misliti kako sam izgledala u tom trenutku, kao izduvani balon... Momenta se zivo secam iz prostog razloga sto smo posle toga igrali jos 2 cela seta (igrali smo na 2 dobijena, a tad je recimo bilo negde 2:2, koliko me secanje sluzi), a ja vise NIJEDNU planiranu loptu koja je bila risky nisam pogodila... Ali NIJEDNU!!!! Da ne pricam da mi je od besa svaki backhand udarac pucao u P.M. (igram jednorucni backhand, da se zna)...

Inace, jos dugo posle toga, dokle god sam aktivno isla na partije tenisa (aktivno = 3, 4 puta nedeljno), paralelu nakon toga bih pogodila SAMO i ISKLJUCIVO iz forehanda, i to, buduci da sam levoruka, jedino kad bih se nakon njegove/njene odigrane dijagonale skroz "izvukla" van mog desnog ugla terena i stajala skoro paralelno sa out linijom...

TAJ udarac i drop shot iz forehanda, u inside-out smeru su mi JAKO tesko, i JAKO retko uspevali :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
@ Marv

Uh, ne znam odgovor. :( U poslednjih 10-ak godina:

Novotna - W - 30 godina
Mauresmo - AO - 27 godina
Korisnikov avatar
By spliff
znam da je najmladja martina h
By cumpig
http://forum.b92.net/index.php?showtopi ... &start=675

skrolnite nadole i spremite jedan :zaprepast: smajli

prosto da covek pomisli da je ova anta stvarno neka vrhunska firma :zlobnik:

ali ako dodamo na to i poslednji post gde je dato misljenje tog-nekog-Bodoa kojeg poprilicno cenepo netu, ja sam ponovo spreman da od ove sezone ocekujem previse :pinknaocari:
ajd' :nazdravlje:
:D
Korisnikov avatar
By Lunja
cumpig, na mene su mnogo jaci utisak ostavili sledeci redovi. :D
Jelena Janković kaže da ni sama ne zna kada je kreiranje odeće postalo njena velika strast.

- Kad sam prvi put obukla garderobu koju sam sama kreirala, devojke su mi prilazile i pitale koja je to marka i gde to mogu da kupe, a ja bih odgovorila da je to moja kolekcija, i tako je sve počelo. Nove modele iz „Džej Džej star kolekšn” volela sam da podeli]m sa ostalim devojkama. Iako sa kineskom kompanijom „Anta” sarađujem i dizajniramo sportske modele za tenis, ovi modeli koje stvaram u saradnji sa „Monom” potpuno su drugačiji, nešto što i ja rado nosim privatno. Namenjeni su specijalnim prilikama u kojima svaka žena može da izgleda kao prava zvezda, a da se pri tom oseća prijatno i da zrači samopouzdanjem.

Da li ste planirali da nove modele plasirate na inostrano tržište?
- I dalje sam koncentrisana na tenis. Ovo je više moj hobi i nešto što radim iz velikog zadovoljstva. Da bi ovi modeli dospeli i na inostrano tržište morala bih mnogo više da se posvetim kreiranju odeće. Još se nisam odlučila za tako nešto. Jedino što bih sad volela jeste da se ova moja nova kolekcija pojavi u časopisu „Vog”. To mi je san i radiću na tome.
:love: :pinknaocari: :harmonika: jj-vogue :vogue:
Korisnikov avatar
By Sunce
21.12.2009.

Hello my dear fans,

I wrote you last time upon my arrival from Doha, when the season 2009. ended, and my vacation started, which I spent partly in Belgrade and partly in Italy. I was having a rest for around 20 days, and then I went to the USA, where I began practicing for the 2010. I'm waiting the next year with great ambitions and will to return to the very top of the WTA rankings. I'm in Florida for two weeks already, working hard and preparing for the challenges on the court which the new season is going to bring.
My team is with me, and we have a working plan and program for each day, which we strictly hold to. It is like that because of our goal to do the preparations for the upcoming 2010. in such a way that during the year the results we're expecting come. It is not easy to get up early every day, and spend hours on the court. But, it is all a price to pay in order to reach my goal and be in the top. I don't have problems with the practicing, beause tennis is my life preocupation, and it is something I enjoy and love to do.

I practice at Bollettieri Academy, where every day I see large number of well known tennis players, but also many young talents which are yet to turn their skills into results on the court. It is nice to be surrounded by all those young people, who are full of positive energy and will to touch the stars in the sport they've chosen. I was once in the same position, when I came as a 12-year old to this Academy, not knowing anyone, totally alone in the world of strangers. But, it only made me stronger and made me more hard working and a tougher person. It wasn't easy because I sacrificed a lot for that, but I'm now in a position to help others, to go every day to the courts of Bollettieri camp with a smile on my face, and to be surrounded by people whom I love and who love me. When I look at all those children, the new little champions, I sense a burst of emotions and remember the times that past, the time when I became mature and tough.

I feel sorry for not to be able to do a part of my season preparations in Belgrade, and for the situation is still the same when I started playing tennis ? there are no courts, nor conditions for practices. Unfortunately, so many years have passed, so many thins we have done for our and world's tennis, and still in our country, in our Belgrade, we do not have the conditions to practice. Therefore, we must travel around the globe and look for the places where we are to prepare for victories, the things people always expect us to do, and the things we got our people used to.

New Year approaches. I will spend it in Florida, with my family and friends. We have already decorated a New Year tree, and I must say I'm enchanted with its look. After the intensive practice I like to sit across this tree and rest just by watching it shine in all its great appearance. In the same time I listen Christmas carols which give a special touch to the upcoming holidays.
I travel to Australia on 5th January 2010. where I'm going to spend our Christmas holidays, and then I'm starting with tournaments, and the first matches in the next season. The starting tournament I will play in Sydney, after which the Grand Slam in Melbourne follows ? Australian Open. ANTA already made a nice dress, turquoise blue, which I will wear on these tournaments. After Australia I'm coming to Belgrade, and to FED cup tie with Russia in Arena. I hope that we will continue with the victories and the approach to FED cup trophy.

My loved ones, I wish you all the best, good health, luck, joy and love, and to celebrate New Year's Eve in the best possible manner.

THANK YOU A LOT FOR THE SUPPORT YOU HAVE BEEN GIVING ME AND STILL DO!!!

I love you all
your JJ
Korisnikov avatar
By sing&dunum
O, da! :yes:

Vreme je za zahuktavanje narodne mase koja posecuje ovaj fan klub!

:cheer: :cheer: :cheer:

'AJMO, 'AJDE, JJ U NAPAD! :tenis:

:superheroj:
Korisnikov avatar
By Sunce
"ANTA already made a nice dress, turquoise blue, which I will wear on these tournaments."

Znaci, nije crveno-zuta nego plava. Bas me interesuje kako izgleda. :crkla:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja bih voleo da opet zaigra u haljinici boje lila, koju ne treba vise menjati!

:jerry:

Ona iz Moskve, cini mi se. Ne secam se ko ju je kacio, Marvin rekao bih... :nerd:

U nekoj od tema o tenisu... :nerd:

Mislim da je suvise kratko igrala u njoj! :protest:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!