Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li ste se danas ispovedili popu ?

1. Uopšte ne praktikujem da se ispovedam, iako sam grešan-grešna
8
62%
2. Uopšte ne praktikujem da se ispovedam, jer postupam uvek kako Bog nalaže, po vrlini, pa i nemam šta da ispovedim
2
15%
2. Ispovedam se, ali selektujem samo sitnije grehe koje priznajem
1
8%
3. Ispovedam se potpuno iskreno
2
15%
Korisnikov avatar
By deran
...ne bi bilo loše imati nekog kome možeš sve reći za šta se osećaš krivim (jerbo se ne osećam krivim zbog telesnih užitaka i to ne smatram grešnim :lukavi: ),al sam nekrst...:mete:
Korisnikov avatar
By Tungi
Povlacim...Nije bilo zlonamerno.Shala..

Tungi:dropdead:
Korisnikov avatar
By deran
pa pojasni,shvatiću kao šalu...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
...pojašnjeno... :lol:

ne,neću biti drekavac :krezavi:

qq :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne b' ti "dosho" ni za karton vinjaka:lol:
Korisnikov avatar
By deran
moze vino,vino moze...? :česinamoru:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mouze i sok od malina:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
A da odgovorim na pitanje...

Ne, čak ni da sam vernik ne bi se ispovedao. Ako zaista ima boga, onda on/ona/ono zna šta je u mom srcu i nema potrebe da pričam tamo nekom grešnom popu (koji nema veze sa bogom) zbog čega se kajem.

Da sam vernik, svoje grehe mi ispovedao samo bogu i nikom drugom.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by istok

Poslednji put kad sam se ispovedio svesteniku, nije hteo da me pricesti vec mi je rekao da su moji gresi toliko veliki i da dodjem sledece godine.
:cekam: :cekam:
ni popovi vise nisu kao sto su nekad bili. :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
nisam religiozna pa nemam sta da ispovedam. gledam da ne skacem svetu po ganglijama, a sto se grehova tice ima tu ponosa, pozude, neke kombinacije lenosti i pohlepe koja tako ide u naletima tu i tamo, a i volim lepo da pojedem pa to zalijem. dakle moji gresi (grehovi? pleh-plehovi) nesto nisu toliko protiv sveta koliko bih se zamerila onom gore, da u njega verujem, i poprilicno sam ubedjena da bi prosecan svechenik dobio infarkt kad bih krenula da verglam o sisama, tako da ne vidim ikakvu korist od toga, naprotiv moglo bi da ima kontraefekat. mislim da bi mi se cak negde i dopalo da sablaznjavam te bozije ljude. nisu te organizoane religie bas za mene.

ja to sve ionako nekako zamisljam na sledeci nacin: sedimo u onoj drvenoj telefonskoj govornici, ja s jedne strane cipke, a amfilohije s druge. ja pricam to moje, a amfilohije dize obrve i gladi bradu, ponekad se desi neki tik ili se malo trgne. i onda ja zavrsim, a amfilohije napravi dramsku pauzu, i onda me anatemise i natera nekog nesrcnog crkvenjaka dzuniora da opali po mrtvackim zvonima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!