Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Teško pitanje, ali mislim da ste ti i Marvin "najgori". :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce

Oziris, spliff, Marvin, Sava Savanovic, sing&dunum, Seaman, Dina ili Sunce?

Mi cinimo klub navucenih na kidacicu zivaca, spagolinu Popajku... :lol:
Pu p*č*a ti materina, a gde sam ja. :pms: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Mars
Špagolina!!!

Što volim kad u toku meča ubace statistiku

Splits:
xxxxxxxx 0
Jankovic 53

:lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Mislim -- Oziris. Posto ima i sexualnih preferenci prema Popajki. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hmmm, po mom misljenju su Sava Savanovic, spliff, Marvin i Seaman u najzescoj konkurenciji. Za sebe ne mogu da glasam. Mada, Oziris je isla u Delta City i fotografisala je Jelenu, pa je onda prenela kako je uzivo i lepsa.

Sava Savanovic je opsesivno horoskopski proucava i tako uvek opravda njene neuspehe i uspehe, Marvin polupa sobu dok gleda njene meceve i silno zeli da osvoji bar jedan GS, Spliff je voli kao tatica i stariji brat. :giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman.

To zato sto sam njega videla kako navija, izgrizao se ziv da li ce Jelena da pobedi ili nece...

Mada da bi ocena bila stvarno objektivna, morala bih da vidim i vas druge... zamisljam nas na Jeleninom mecu sa natpisom - Jelena, voli te drustvo sa GS foruma.

:zastava: :grouphug:
Korisnikov avatar
By m..
Jao jedna moja bivsa cura. Toliko je voli da sam u par navrata gledala u ogedalo nadajuci se da necu naci nikakvu slicnost.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se užasavam svog "odnosa sa njom".
Ali, eto, teši me što nikad nisam fiksirao na glumce, pevače, grupe... reprezentacije...

Ta mešavina blesavosti, očajničke želje da se bude u centru pažnje, kemp mame, naj treš garderobe, i odnosa prema tenisu kao igri (a ne životu i smrti) je :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

U kontekstu pitanja "koji forumas" najvise voli Jecu, u finalu zasluzuju da se nadju oni forumasi koji opsesivno gugluju njene fotke, priloge, tekstove, klipove... :)

U tom smislu, daleko sam od najbucnijeg fana ovde, na forumu, te vam necu verbalizovati svoju (neobjasnjivu) strast prema Jeci. Generalno, ne spadam u forumase koji sa sobom donose mnogo opste dobrobiti (guglujuci i postujuci izguglovano), naprotiv, opet sam na skidanju s foruma. :canttouchthis:

:giggle:

Dakle, forumasi nisu u potpunosti upoznati sa intezitetom moje naklonosti... :giggle:

:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Marvin

Ja se užasavam svog "odnosa sa njom".
Ali, eto, teši me što nikad nisam fiksirao na glumce, pevače, grupe... reprezentacije...

Upravo tako. :) Nikada nisam imao idole, heroje, "savrsene" licnosti, i oduvek sam se uzasavao izlepljenim posterima nekog glumca/glumice, pevaca/pevacice, tima... :neznam:

U tenisu sam po prvi put pronasao licnosti koje na ovaj ili onaj nacin "obozavam". :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja imam dva njena postera iznad kreveta i kalendar iz 2008 za auto kucu Hyundai (12 super fotografija). :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Seaman.

To zato sto sam njega videla kako navija, izgrizao se ziv da li ce Jelena da pobedi ili nece...

Mada da bi ocena bila stvarno objektivna, morala bih da vidim i vas druge... zamisljam nas na Jeleninom mecu sa natpisom - Jelena, voli te drustvo sa GS foruma.

:zastava: :grouphug:
Dina je smirenija ali zato Jeleninim protivnicama daje nadimke. :lol:

Delakva je bila minakva :smeh:

Super ideja, ako nekad bude igrala u Bg mozemo zajedno da je bodrimo.

Za Sunce znam da ustaje u 2,3h i gleda njene meceve. A posto je riba po horoskopu, onda znam da sa puno emocija preozivljava svaki njen mec.

Isti slucaj je i sa mnom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja

Mislim -- Oziris. Posto ima i sexualnih preferenci prema Popajki. :cigareta:

Oziris posle susreta:
Originally posted by Oziris

nije rajf nego tijara :roflmao:

Pa nista, spopala je gomila neobuzdane dece za autogramima, strpljivo je milica vise od pola sata sve ispotpisivala, podelila jedno 100 postera koje je potpisala na licu mesta, smeskala se, umalo nije kolabirala od vrucine, izgleda SJAJNO, daleko vitkije i zenstvenije nego na TV-u, uzivo je gradjena skoro do perfekcije, i daleko je lepsa nego na TV-u... tamo mi nekako konjasto izgleda, a uzivo svarno dosta "mekse" deluje... Slatka je kao secer :)
I tako je, posle sat vremena mrcvarenja, sela u crni, zamraceni audi sa obezbedjenjem uz sebe i otperjala u nepoznatom pravcu. :) Eto. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!