Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tungieh, ne znam onda... ali imam i ja tako neke pesme kojih ne mogu da se setim, a jedna isto ima veze sa "free" ili "freedom"... ko zna, mozda se radi o istoj pesmi... ako je pronadjem, postavicu je, mada nisam sigurna da je balada... zapravo, ne mogu ni da se setim kako ide samo da je zenski glas u pitanju i da je prilicno snazna, onako bas te protrese kombinacija glasa i reci... odoh da vidim sta mogu da iskopam...
Nije Beckie:nope:
Elem,ona vozi auto,autoput...Zelenilo okolo.On skace iz aviona,dakle padobranom:),i tako dok ona vozi i on se spushta,ali u jednom trenutku nestaje,da bi se potom spustio tik ispred nje(odnosno auta),tako nesto...Isla je ta reklama pre 2-3 godine na tv-u,uglavnom na pinku..Balada.Jako dobar zenski vokal.
Originally posted by nsBeckieSad cu da izgooglam:)
Eh, Tungi, izgleda da cu morati da te razocaram.... Nasla sam to sto sam trazila, i konacno se setila o cemu je rec--i ja sam cula u nekoj reklami samo deo pesme--ispostavilo se da je to iz pesme "Innuendo" od Queena... Zato nisam mogla da je pronadjem jer Fredy Mercury nije zena, a ja sam bila ubedjena da to peva zena (posto je u toj reklami stvarno bio neki zenski glas). No, uspela sam da iskopam "lyrics" i to je to, sigurno:
You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo, be free be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself
Samo taj delic pesme, otpevan jako visoko, uz neku laganu muziku. To me je potpuno zbunilo--posto je pesma "Innuendo" drugacija... onako bas u Queen fazonu--sve i svasta natrpano i poslozeno. Mislim, super im je pesma, ali malo prenatrpana za moj ukus....
Anyhoo, pretpostavljam da to nije ono sto ti trazis...
Evo, ako hocete da cujete tu pesmu--a onaj deo koji sam ja trazila je od 4.05 do 4.27
http://www.youtube.com/watch?v=cpys1c3jCNs
Originally posted by Marszašto nije napisano na koliko...?
Ćao Beki!
Sad ću da ga zovem da pogleda...
Banovali Popaja....
Originally posted by Marsvatao ga voditelj za nogu ispod astala prilikom navodnog intervjuisanja...darko junački izdržao i na kraju sa sve svojim osmehom objasnio voditelju da on nije iz naše priče...uberql je darko...
Fudbalera?
U kakav koš?
Nisam gledao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!