Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ma nije valjda.

A Lorna proganjala korisnike.

A ja sam Pčelica Maja.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tungi

Nije Beckie:nope:

:(

Elem,ona vozi auto,autoput...Zelenilo okolo.On skace iz aviona,dakle padobranom:),i tako dok ona vozi i on se spushta,ali u jednom trenutku nestaje,da bi se potom spustio tik ispred nje(odnosno auta),tako nesto...Isla je ta reklama pre 2-3 godine na tv-u,uglavnom na pinku..Balada.Jako dobar zenski vokal.
eh, ne znam onda... ali imam i ja tako neke pesme kojih ne mogu da se setim, a jedna isto ima veze sa "free" ili "freedom"... ko zna, mozda se radi o istoj pesmi... ako je pronadjem, postavicu je, mada nisam sigurna da je balada... zapravo, ne mogu ni da se setim kako ide :lol: samo da je zenski glas u pitanju i da je prilicno snazna, onako bas te protrese kombinacija glasa i reci... odoh da vidim sta mogu da iskopam...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Eh, Tungi, izgleda da cu morati da te razocaram.... Nasla sam to sto sam trazila, i konacno se setila o cemu je rec--i ja sam cula u nekoj reklami samo deo pesme--ispostavilo se da je to iz pesme "Innuendo" od Queena... Zato nisam mogla da je pronadjem jer Fredy Mercury nije zena, a ja sam bila ubedjena da to peva zena (posto je u toj reklami stvarno bio neki zenski glas). No, uspela sam da iskopam "lyrics" i to je to, sigurno:

You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo, be free be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself

Samo taj delic pesme, otpevan jako visoko, uz neku laganu muziku. To me je potpuno zbunilo--posto je pesma "Innuendo" drugacija... onako bas u Queen fazonu--sve i svasta natrpano i poslozeno. Mislim, super im je pesma, ali malo prenatrpana za moj ukus....

Anyhoo, pretpostavljam da to nije ono sto ti trazis...

Evo, ako hocete da cujete tu pesmu--a onaj deo koji sam ja trazila je od 4.05 do 4.27
http://www.youtube.com/watch?v=cpys1c3jCNs
Korisnikov avatar
By Mars
Al ako možete da se setite koja je reklama u pitanju.

Ja pamtim tako te gluposti pa možda može da se iskoristi za traženje pesme...
Korisnikov avatar
By Mars
Blesava vremena, blesav avatar... :)

Lepo spavaj.

:mazi:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by nsBeckie

Eh, Tungi, izgleda da cu morati da te razocaram.... Nasla sam to sto sam trazila, i konacno se setila o cemu je rec--i ja sam cula u nekoj reklami samo deo pesme--ispostavilo se da je to iz pesme "Innuendo" od Queena... Zato nisam mogla da je pronadjem jer Fredy Mercury nije zena, a ja sam bila ubedjena da to peva zena (posto je u toj reklami stvarno bio neki zenski glas). No, uspela sam da iskopam "lyrics" i to je to, sigurno:

You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo, be free be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself

Samo taj delic pesme, otpevan jako visoko, uz neku laganu muziku. To me je potpuno zbunilo--posto je pesma "Innuendo" drugacija... onako bas u Queen fazonu--sve i svasta natrpano i poslozeno. Mislim, super im je pesma, ali malo prenatrpana za moj ukus....

Anyhoo, pretpostavljam da to nije ono sto ti trazis...

Evo, ako hocete da cujete tu pesmu--a onaj deo koji sam ja trazila je od 4.05 do 4.27
http://www.youtube.com/watch?v=cpys1c3jCNs

Sad cu da izgooglam:)
Korisnikov avatar
By Mars
Bem li ga.

I meni isto nije pisalo pa sam mislio da je trajno.

Posle nekog vremena tek se pojavila presuda.
Korisnikov avatar
By Tungi
Umesto muzike,malo za promenu...

''

:lol: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja gledao pre neki dan.

Ja ne znam da li su zbog date situacije takvi, ili se generalno toliko plaše smrti...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ali lik i onaj epilepticni napad

"Sloshilo mu se!Produkcijo!":lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Usrali su se.

Italijani su ludi, jedna žena doživela spontani pobačaj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ne prestajem da se smejem:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Reakcije su im sjajne.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne mogu da se setim one skrivene kamere,mislim da je na 3k ishla.Italijanska.Kada su ubacili u kosh Darka Pancheva.
Korisnikov avatar
By Mars
Fudbalera?

U kakav koš?

Nisam gledao.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma u "kosh" :D

Imala je dobru shpicu.Ne mogu da se setim,kako se zvala.
Korisnikov avatar
By Mars
Najgora koju sam ja gledao je kad se neka novinarka prevozila onim malim avionima. A pilot pao u nesvest, imao srčani udar, tako nešto....bio nesposoban da upravlja. A onda joj oni sa zemlje radio vezom daju uputstva gde U KNJIZI iz kasete da nadje uputstva kako da spusti avion (neko iza pilotirao umesto nje, ponirao i podizao se, užas...)
Korisnikov avatar
By Tungi
Nesto mi poznato.A italijanska?
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. Pa oni su najneromalniji u tome. Nemilosrdni.
Korisnikov avatar
By Tungi
E sad mi prosledi neki link:D
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam kako se zove....hm...

Ono kad viknu SKRIVENA KAMERA pa se tako i show zvao. Na 3K dok je postojao.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Mars

Fudbalera?

U kakav koš?

Nisam gledao.
vatao ga voditelj za nogu ispod astala prilikom navodnog intervjuisanja...darko junački izdržao i na kraju sa sve svojim osmehom objasnio voditelju da on nije iz naše priče...uberql je darko...:zastava:
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!