ok, moram se onda pohvaliti jednim od meni drazih topica
the story goes: jednom mom frendu, koji je inace gorljiva ljevicarka feministica, na u2u je jedan mladji forumas, ocito iznerviran politickim stavovima frenda, poslao svoju fotku u ustaskoj uniformi. sto tako taj retard-klinac s rukom u naci-pozdravu pored nekakvog spomenika u vukovaru. ispod mu je napisao nesto u stilu "jebem ti mater komunisticku". i frend mi fwda tu fotku, a ja na njoj totalno zamaglih facu i objavih je u topicu naslovljenom "ustaše su medju nama!". u uvodnom postu sam lamentirao nad hrvatskom
mladeži i kako su zatrovani mrznjom yadda yadda. i ljudi se pocese pitati tko je to na fotki, jer nisu mogli skuziti. pri dnu prve stranice se onda oglasio mali ustaša s postom u kojem pise kako je on na fotki i da je ta fotka, citiram, iznosenje njegovih privatnih podataka. i jos je objavio fotku bez zamagljenog lica!
i da se mene treba banirati, jel. odmah ga je podrzavo i stari pedofil witchie, inace kvaziljevicar i antiklerikalac, osim kad je rijec o mladom mesu. (witchie je, nota bene, ipak najpoznatiji po svojem intervjuu za novu tv, u kojem je potiljkom prema kameri pricao o "jebanju u šupama" od strane pedera
)
uglavnom, malom ustaši je moralo biti objašnjeno da nitko nije znao da je on na toj fotki sve dok se sam nije predstavio, a takodjer da je on sam drugima slao tu fotku, a ne da je ona ukradena or something. onda je mladi ustaša, dobi unatoč žrtva gubitka kose od previše blajhanja, tražio opomenu jer sam mu napisao da ima zaliske kao slobodan milošević.
bilo je to zabavnih desetak stranica.