ok, moram se onda pohvaliti jednim od meni drazih topica
the story goes: jednom mom frendu, koji je inace gorljiva ljevicarka feministica, na u2u je jedan mladji forumas, ocito iznerviran politickim stavovima frenda, poslao svoju fotku u ustaskoj uniformi. sto tako taj retard-klinac s rukom u naci-pozdravu pored nekakvog spomenika u vukovaru. ispod mu je napisao nesto u stilu "jebem ti mater komunisticku". i frend mi fwda tu fotku, a ja na njoj totalno zamaglih facu i objavih je u topicu naslovljenom "ustaše su medju nama!". u uvodnom postu sam lamentirao nad hrvatskom
mladeži i kako su zatrovani mrznjom yadda yadda. i ljudi se pocese pitati tko je to na fotki, jer nisu mogli skuziti. pri dnu prve stranice se onda oglasio mali ustaša s postom u kojem pise kako je on na fotki i da je ta fotka, citiram, iznosenje njegovih privatnih podataka. i jos je objavio fotku bez zamagljenog lica!
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
i da se mene treba banirati, jel. odmah ga je podrzavo i stari pedofil witchie, inace kvaziljevicar i antiklerikalac, osim kad je rijec o mladom mesu. (witchie je, nota bene, ipak najpoznatiji po svojem intervjuu za novu tv, u kojem je potiljkom prema kameri pricao o "jebanju u šupama" od strane pedera
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
)
uglavnom, malom ustaši je moralo biti objašnjeno da nitko nije znao da je on na toj fotki sve dok se sam nije predstavio, a takodjer da je on sam drugima slao tu fotku, a ne da je ona ukradena or something. onda je mladi ustaša, dobi unatoč žrtva gubitka kose od previše blajhanja, tražio opomenu jer sam mu napisao da ima zaliske kao slobodan milošević.
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
bilo je to zabavnih desetak stranica.
![:bubbles:](./images/smilies/bubbles.gif)