Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Meni je 2009. nenormalno brzo prošla.
Korisnikov avatar
By Vix
Dilplomirao, upisao postdilpomske studije

I pored svega, čini mi se da je prazna godina, potpuno nebitna; samo prelazni period za ono što sledi.
Samo ako ispoštujem plan koji sam zacrtao
:unic0rn:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nije to nego sredina.

Da sam kući, da vidiš kako bi mi se razvukla.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Meni je 2009. nenormalno brzo prošla.
I meni.
Totalno promenio životnu sredinu, otišao da radim tamo gde nisam želeo, upoznao nove ljude koji su mi brzo dosadili i tako....
Jedino što sam imao dosta para ( zato sam i otišao tamo gde nisam želeo ), inače - čemer i jad.
Duševne boli sam lečio kupovinama i putovanjima, valjda mi je zato ova godina tako brzo prošla.
:auto: :soping::
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve će to narod pozlatiti, Mars....
:mazi:
Korisnikov avatar
By Mars
Errrr....ta priča ima tužan kraj, znaš to?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
De, de. Sto ste tako strogi prema svetu oko vas.
Korisnikov avatar
By Mars
Prema svetu oko mene...kompleksni osećaji, ali jesam opravdano optimista što se budućnosti tiče. Ne znam ono Deniju šta je gore...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ništa, depresivan sam, destimulišu me ljudi kojima sam okružen iz dana u dan...
Proći će....:doktor:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne mogu da je svedem nikako kao prosle godine.
Loodilo.
Ali iskljucivo u onom juznoamericka serija fazonu.

Zaljubila se tri put u jednoj godini, koliki je inace bio zbir do sada za 9 godina.

Posao, sem nekih honorarnih, i strucnog usavrsavanja, niiiiiiiiiiiiist. Jos uvek. Ae, ipak je decembar, mozda nesto uleti :fige:

Zdravlje, pa, prosli smo zivi.

Putovalo se, nije da nije, to je bilo skroz lepo.

Ali ja bih zamolEla da se u sledecoj godini ne zaljubljujem ovoliko em sto nisam navikla, em sto kapiram da to ide na neku univerzalnu vagu, pa da ce opet cv da trpi zbog energetskog priliva ka pubicnoj kosti.

:kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Otkud znas?Moze biti i gore:nokti:
Korisnikov avatar
By Seaman
Loni, Dina,

bice bolje, drzim fige da sledeca bude cista desetka. :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman,
hvala... :kiss:

Bio bi to nagli skok sa minusa odnosno dvojke, ali ne bih se bunila ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Zemunac

:hmm:
Pochela je tragichno, i na poslovnom i na emotivnom planu. Ipak, na prolece se deshava da se ostvaruju poslovni ciljevi (koji su trebali ranije da se ostvare), napredovanje na poslu i kasnije veza. Odlazak na more posle 4 godine, a prvi put sa dechkom. Kasnije sledi razocharenje na emotivnom planu, ali i dalje napredovanje na poslu koje ce se, uveren sam, nastaviti i sledece godine. A na emotivnom planu sam sada apsolutno zadovoljan. :boljejekadsisolo: :dance:

Sve u svemu, solidan napredak u odnosu na proslu godinu koja mi je do sada bila najgora.
mozda si i u pravu, bolje kad smo solo :D
Korisnikov avatar
By Mars
Al ljudi rano ustaju...
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
ti nikako da usvojis moj ( da li pesimistican da li realan) stav da smo uvek na svetu sami... Onda nema mnogo razlike izmedju tog solo i tog sa nekim, bar ne tih skokova koji nose ekstremnu patnju, doduse ni ekstremnu srecu... ali ipak mislim da je bolje...
Korisnikov avatar
By Seaman
jedan grupni zagrljaj :grouphug:

bice bolje, bice bolje, bice bolje :fige:

:neznam:
Korisnikov avatar
By Tungi
I jos ranije lezu:lol:

:bye:
:sleep:

Laku vam noc i dobro jutro:grouphug:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dina

Mazo,
ti nikako da usvojis moj ( da li pesimistican da li realan) stav da smo uvek na svetu sami... Onda nema mnogo razlike izmedju tog solo i tog sa nekim, bar ne tih skokova koji nose ekstremnu patnju, doduse ni ekstremnu srecu... ali ipak mislim da je bolje...
To je stav i Ričarda Gira, u filmu "Oficir i dzentlmen". Citiram:

"Čovek je sasvim sam. Kada to jednom shvati - više ništa ne može da ga povredi."
Korisnikov avatar
By Dina
Ne secam se tog citata... ali volela sam taj film nekad, mora da mi se i zbog takvog stava dopao ;)
Korisnikov avatar
By Dina
E super, Marse hvala ti :)

Sad zurim ali cu kasnije da iscitam da se podsetim tog filma... U medjuvremenu sam se setila glavnog razloga sto mi se dopadao - oficir :love: ali bilo je sigurno jos razloga u to vreme...
Korisnikov avatar
By Mars
Nije se samo tebi svidjao.

Savršen je bio.

;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Mazo,
slican stav ima i moja drugarica iz cg, ja jos uvijek vjerujem da nismo sami :lol: neko ce se sjediniti sa mnom :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!