Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
mozda je bebi mislila na sve one velike plesne zvezde i koreografe, baletane, koji su gay, pa je izjavom da nije igrala kao peder mislila reci da nije igrala dobro?

mozda je bebicin mozak pretvoren u tursiju tokom godina, jer kada godinama locete, sta drugo da ocekujete nego da se gubite i pricate dok krisom maznjavate flasu rakije iz spajza.

seka aleksic je vrlo homofobna, premda je to ispeglala kad je shvatila kako showbiz funkcionise. ja sam je svojim usima slusao (nisam gledao, posto sam peglao, jako dobro se secam) dok je pre par godina u emisiji ''kad padnu maske'' ili tako nekako (a seka je tada imala onaj hit crno i zlatno) pricala kako ju je na jednom nastupu napala neka lezbejka,toboz zeleci da je mazi po dojkama, te da joj je to bilo odvratno i da je ona normalna i da joj ne pada na pamet da se druzi sa pederima jer ni to nije normalno. da, to je nasa seka govorila. onda je dosao sasa vidic &co. pa je promenila plocu. :blenta:

sa druge strane, jako me nervira taj stav da niko ne sme da veruje u boga ili koga/sta god, i da to automatski znaci da je homofob. e nije.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ns.happy

pricala kako ju je na jednom nastupu napala neka lezbejka,toboz zeleci da je mazi po dojkama, te da joj je to bilo odvratno i da je ona normalna i da joj ne pada na pamet da se druzi sa pederima jer ni to nije normalno. da, to je nasa seka govorila. onda je dosao sasa vidic &co. pa je promenila plocu. :blenta:

Slika

Nevaljalica, nevaljalica...
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa dobro, senzibilisao je Saša Vidić.

Ovo gore znači da je bila homofobična.
Korisnikov avatar
By Marvin
(a ovo za Bebi iz prvog posta, meni je to "devojka sa Čubure“ mnogo zasmejava, pošto i mi ovde na forumu imamo npr "devojku sa Vračara" koja je prvo sa Vračara pa onda sve ostalo u životu :giggle: )
Korisnikov avatar
By Loni
Dinče, Dinče pa taj Toni Montano i ne zaslužuje da se spomene.
kakva je t ozvezda kad je plagirao engleske pesme?

Nego kao da sam jednom u ,,Svetu'' pročitao da je Seka rekla:

- Eto meni nije jasno kako neki muškarac od toliko lepih i zgodnih devojaka ipak izabere drugog muškaca. Ne mogu da zamislim da bi mogla da me zadesi situacija da neko stane pored mene i kaže da ne žele mene već nekog muškarca.

Nisam siguran da je Seka, ali mislim da je ona.
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni je bebi dol uvijek bila interesantna kao pojava. A uvijek je imala i da kaze nesto pametno. Njenu muziku pratim, ok mi je, a njeno pojavljivanje u Farmi mi nece pokvariti misljenje o njoj, jer su to specificni uslovi i ljudi ponekad reaguju onako kako ne reaguju u normalnim uslovima. Nisam mnogo pratio Farmu, ali jesam onaj dio kada je Maji rekla da se okane pjesama tipa NEMA LEKA APOTEKA I sl. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Najjača je bila kad je Viktorija imala zadatak da ih sve uplaši. I ONDA je kao imala neke noćne more, bacala se po krevetu i podu, u nesvesnom stanju, u mraku...sve crno-belo, oci im se svima sjaje....sta da joj rade, dal da je bude ....a Bebi dođe do nje, čučne, uhvati je za ruku i kaže "LJUDI ONA NEMA PULS!"

:smeh:
By Orion
Originally posted by Mars

Najjača je bila kad je Viktorija imala zadatak da ih sve uplaši. I ONDA je kao imala neke noćne more, bacala se po krevetu i podu, u nesvesnom stanju, u mraku...sve crno-belo, oci im se svima sjaje....sta da joj rade, dal da je bude ....a Bebi dođe do nje, čučne, uhvati je za ruku i kaže "LJUDI ONA NEMA PULS!"

Molim te mi reci da postoji video klip. :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman

:smeh: jao sjecam se i toga :lol: A bebi dol razbijena od alkohola pa ne osjeca ni svoj puls a kako bi Viktorijin. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Orion

Molim te mi reci da postoji video klip. :lol:

a sigurno postoji negdje :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo.

Kad su se ono zasmejali....to je zbog toga jer neki Toma tamo - plasi se covek od svega i svacega i vampira i svega....i nije smeo da ustane iz kreveta cim je ova pocela da bunca....i tad kad su se zasmejali ona je u stvari pala preko njega u krevetu a on se pokrio preko glave...

:lol:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Mislm da mi je ovo omiljena svadja. Kad Cakana kaže "Pazi čudo malo..." :smeh:

A Bebi za Maju kaže: "Ide tako od čoveka do čoveka....od grada do grada..." :smeh: :lol:

''
Korisnikov avatar
By Seaman
hahahah ovo nisam gledao, mala kocoperka :smeh:

Mada je cakana bas pretjerala.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa i nije. Veruj mi.

Lepo joj je rekla da ne iskuvava četkicu za zube u lončetu u kome oni kuvaju kafu. Najnormalnija stvar, neka uzme drugo.

I onda...to ti je obrazac za sve svadje tamo: umesto ona nakaza da kaže "Ok, tako je, ne radim nešto kako treba..." .... ona odma zauzme stav "Ti ćeš da mi kažeš, ima ja da radim kako ja hoću". I onda 10 ljudi ne može da je ubedi da nije u pravu i onda odma krenu vređanja i to je kraj.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma vredjanje je nastalo pre iskuvavanja cetkice :D a sto se cetkice tice, u pravu su.
By J...

''

Ljudi, vi stvarno ovo gledate??? :shocked: Pa ovo je BOLESNO, bilo mi je muka posle prvog minuta. :barf:

A ove bolesnike treba isterati na njivu pa da kopaju kukuruz ne bi li isterali zlo i besmisao iz sebe. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
Genijalno! :lol:

"Jao ne,ako popijem,stvarno cu da je prebijem":rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tungi

Genijalno! :lol:

"Jao ne,ako popijem,stvarno cu da je prebijem" :rotflmao:
Ali pazi ti te veleobrte....ko se nije podnosio sada se voli i obrnuto, dakle totalno odsustvo karaktera, integriteta...

Pošto su Maja i Cakana sad u ljubavi (jer je ova prva ćurka glupa ko noć)....kaže Maja njoj "Cakana! Kad izađemo da me ti naučiš kako da budem u braku duže od 6 godina!"

:lol:
By J...
I stvarno ti je smesno?
Korisnikov avatar
By Tungi
Smesno-tuzno,jer su bile na krv i noz,a sad se shatro mirishu.Ja ne pratim redovno,tek ponekad "uhvatim" malo na jubitu.
By J...
Meni nije. Svadja i galama mi skace po zivcima i rastuzuje me. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Loni

Pa i nije. Veruj mi.

Lepo joj je rekla da ne iskuvava četkicu za zube u lončetu u kome oni kuvaju kafu. Najnormalnija stvar, neka uzme drugo.

I onda...to ti je obrazac za sve svadje tamo: umesto ona nakaza da kaže "Ok, tako je, ne radim nešto kako treba..." .... ona odma zauzme stav "Ti ćeš da mi kažeš, ima ja da radim kako ja hoću". I onda 10 ljudi ne može da je ubedi da nije u pravu i onda odma krenu vređanja i to je kraj.
Aaaa na to je mislilila.

A ja reko' Cakana se izražava onako simbolički. Preneseno značenje.
Da je čezva u rečenici ,, ti vrh četkice svake noći guraš u džezvu''
nešto drugo značila.

Uh, pa ako gura četku za zube u bukvalnu džezvu, gde se posle kuva kafa na bog zna kolko stepeni, to onda i nije neka nehigijena.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by J...

Meni nije. Svadja i galama mi skace po zivcima i rastuzuje me. :ozbiljan:
Da gledam svađe nekih ljudi iz svog života, rastuživalo bi i mene. U kombinaciji sa skakanjem po živcima. Isto tako - i oni kad se ovo završi idu svojim porodicama, svom životu....neće da vekuju ovde sa sve tim svađama...pa ni po tom osnovu nemam šta da ih žalim.
Korisnikov avatar
By Seaman
Loni sama pomisao da u dzezvu otkuvava cetkicu za zube, mi je gadna. :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!