Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zwezdica
Opet ova glupava tema i opet ce pobediti neka dileja..
Originally posted by Popeyedao sam i Dini 10!
ulizica, unicornu dao 5 bodova
Originally posted by Vel boyyep, njegovi postovi pršte.
ne ulizujem se nikome pa ni njemu, zaista poshtujem unic0rn-a tim vishe shto je onako mlad a pametan.
Originally posted by Loniuvreda.
Ti Popaje na ovom forumu polako doživljavaš sudbinu Sprintera.
Nemaš svoju koaliciju ni klan, već deluješ krajnje nezavisno.kompliment.
Negde bi to bilo pozitivno, ali na ovom forumu se nije pokazalo kao dobra stretegija.strategija? pa ovo je forum a ne riziko.
Tako se na jednoj temi malo svađaš s jednima, na drugoj sa drugima. Pa onda spuštaš malo jedne pa druge.
No sreća da je Tungi glasao pre ove vaše trenutne prepirke na temi o secesionistima, gde recimo ja upravo branim tvoj stav.
Vreme polako pokazuje da su simpatije zasnovana na dubljim principima mnogo postojanije od simpatija zasnovanih na zajedničkom spuštanju trećih osoba.
Originally posted by Lonirealnost:
Aha, ne zameraš mu podržavanje nezavisnosti Kosova.
Originally posted by Popeye
btw, da bude jasno, nisam nekakav odusevljeni podrzavatelj kosovske nezavisnosti
Originally posted by Loniocito ga nisi igrao s ljudima s kojima sam ja igrao.
Uf, a riziko je nešto mnogo ozbiljno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!