- 03 Dec 2009, 00:08
1. deo,
ne znam kak, nalazim se u hotelu nekom, u hodniku. odlazim na sprat i pričam telefonom s ocem, tačnije sedim na nekim stepenicama uvrnutim i bez gelendera. ovaj nešto ishisteriše, skapiram da je pod gasom, još malo napušavanja i kraj.
e, sad, sa tih stepenica se vidi deo sprata, uređen k'o kancelarija, a ekšli decu tamo čuvaju (bebosi i tek prohodali). jedna beba prilazi ivici tog sprata (neograđeno nešto, jao, božsačuvaj) i korakne (kako grozan osećaj!), međutim ne razbije se o patos jer je za pelene vezan neki kanap kao za bandži. onda skontam da svi klinci nose to.
slika neke prelepe devojčice koja se smeška.
svu tu decu čuvaju tip i žena neki, ne vide im se glave (loš kadar).
2. deo,
izlazim poslednja iz kuće (ok, malopre sam bila u hotelu, wtf..), jer su sve već evakuisane, a na ulici vidim narod kako beži pred.. nečim. vetar neki, neko ludilo, ne znam, baš nešto nedefinisano. u tom istom dvorištu u kom sam ima još nekoliko kuća i bunar. ne znam kako, ali u jednoj žive prve komšije ine, štagod, i iz dvorišta vidim da je i nji'ova kuća prazna (vidi se kuhinja, kao tajfun da je proš'o kroz nju).
skupljam letvice sa poda lomim ih i bacam. tok misli i tom trenutku 'šta ima veze, okriviću nevreme'.
a zapravo je u toku neki kokoškolj, štagod.
onda se probudim i skontam da je prošlo 10 minuta od kad sam legla.