Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Pa i ja ne volim NG, ali to je ipak kao neko... nesto... neko... obelezavanje. Hejtovali mi je ili ne, ona je tu. I hejtovali je tako sto cemo gledati filmove na TV ona ce biti tu i ti filmovi ce biti zbog nje. Legli mi da spavamo u 21h ona ce biti tu i mi cemo leci ranije bas zbog nje. Imali mi sex bas u ponoc taj sex ce biti tu zbog NG... dobro nece, ali shvatate sta hocu da kazem.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by jukie
Dakle, jedna jedina situacija tokom godine čiji je simbol daddy-bear tip muškarca :dm: , a svi deda Mrazevi koje vidiš po ulici su preobučeni anoreksični dečaci
:wtf: uopšte nisu voluminozni
:love: skroz u pravu :)
By J...
Originally posted by Nocturnal
Izaci negde za NG je postalo statusni simbol i oni koji to ne urade su jadni, bedni, sociopate, neprilagodjeni i niz drugih lepih epiteta. Ljudi bukvalno dozive nervni slom ili se osecaju osujeceno, cak anksiozno ako par dana pred NG jos uvek ne znaju gde ce, s kim ce, kako ce... Dotle ide ta patologija. A tek ono pitanje: "Gde ces za novu?" koje mi biva upuceno milijardu puta od kraja novembra do same NG :flaming: ...
:up:

Ne hejtujem Novu Godinu od kada to vece provodim onako kako ja hocu i s kim ja hocu.

Da nisam videla ovu temu ne bi mi ni palo na pamet da je to za 3 nedelje. :novine:

edit: mrzim petarde!
Korisnikov avatar
By zboO
kako nam se blizi nova godina ja cu jos jednom podeliti moj hejt sa vama...

... vec danima imam zelju da polomim sve prste ovoj mentalno retardiranoj deci koja bacaju petarde i njihovim mentalno retardiranim roditeljima koji im iste kupuju i mentalno retardiranim prodavcima koji to prodaju i mentalno retardiranoj drzavi i policiji koja nikako da pronadje resenje za istrebljenje ove gnusne i odvratne pojave. Mrzim novu godinu, mrzim petarde, mrzim imbecilnu decu i njihove jebene roditelje.

HEJT!!!:die:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam u ovom klubu :B

Obožavam novu godinu i sve novogodišnje praznike.

Prvi u nizu je zimski solsticij pa onda sve na dalje, uključujući i doček nove godine.

:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Divna pesmica. Hvala, Mars!

A evo jos jedne Tot-ove:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Klavir.

Ajmo napolje odavde da nas ne izbace.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ni ja ne vidim chemu tolika euforija oko nove godine? :puzzle:

Nije bitno gde cesh za NG, vec sa kime... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne mrzim novu godinu, ali se ni ne opterecujem time, nikad ne znam unapred gde cu i skim cu za docek do poslednjeg dana..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
bome, volim što će možda doći drugari koje nemam baš često prilike videti,
a nikada se nisam opterećivala tim sranjem,
dan k'o dan, k'o rođendan. onak jedna ravna.

i nekako mi je talična da se pretrujem alkoholom.
ove godine toga neće biti. fuck it.
By Orion
Nisam hejter ali me nervira što jedino kad je reč o dočeku uvek se loše organizujem i u poslednji minut pravim planove.

Ove godine sam rekao da ću na vreme da to otkačim al' čini mi se da su velike šanse da me skoro svi iz društva s kojima bih želeo da provedem veče ispale pošto planiraju neke intiman one-on-one doček sa drugom polovinom. Ja jedino da držim sveću.

:sveca:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Volim novu godinu od prosle nove.. :giggle:

Nadam se da ce ove godine padati sneg i da cemo se setati po snegu u pauzama izmedju sexa i jela.. :giggle:
Korisnikov avatar
By krpica
ovako . ako dobijem kul poklone ,ondak da . ako ne ,ondak ne . shta reche ? ok .
Korisnikov avatar
By krpica
znaaaam . oh .ala sam ozrachen ..:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Zamisli, nema nigde klipa iz tog specijala za Božić....samo ton.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Ama pustite narod da se veseli! :harmonika: Kladim se da ce pripitoj naciji Novu 2010. cestitati Radasin. Eto razloga da ostanete uz RTS! :zev2:
Korisnikov avatar
By hush
Nisam neki hejter Nove godine, sve zavisi da li cu je provesti sa nekim ko mi je blizak ili od dogadjaja koji ce se neposredno desiti pred docek.
Nisam imuna na Ng, to je istina :)
By Simor
Mogao bih da se priključim ovom klubu, ne toliko što ne volim samu Novu godinu, pošto je meni ovaj zimski period omiljeniji period godine, nego zato što me iskreno plaše kolektivna iskazivanja bilo koje emocije, pa i emocije radosti (koja mi je, naravno, draža od kolektivnih izraza gneva ili žaljenja). Voleo bih da je ponovo pao sneg ili da se zadržao onaj od pre nedelju dana, pa da imam trash romantičan doživljaj NG. Ovako, različite najužasnije muzike koje piče sa svakog ćoška i nasmejana lica pripitih ljudi ne izazivaju preterano ushićenje u meni... Plus -- slika srpskih gradova o božićno-novogodišnjim praznicima, kada ništa ne radi i kada nema ljudi na ulicama ili su ljudi ležerni, pa još kada nema snega te se sve ono sivo i ružno prikaže u svom punom sjaju, dovodi me do blage depresije. (Iz tih razloga ne volim ni nedelje zimi.)

Bah, da ne budem mračan: Srećna vam svima Nova godina! ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!