Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sanjala sam da treba da vratim malog pingvina u prirodno stanište, a da se greškom nalazim na Severnom polu. Propadam kroz led u vodu i pridržavam se za sante. Ne sećam se da li sam preživela ili sam se smrzla. Ne znam ni šta se desilo sa pingvinom.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
1. deo,
ne znam kak, nalazim se u hotelu nekom, u hodniku. odlazim na sprat i pričam telefonom s ocem, tačnije sedim na nekim stepenicama uvrnutim i bez gelendera. ovaj nešto ishisteriše, skapiram da je pod gasom, još malo napušavanja i kraj.
e, sad, sa tih stepenica se vidi deo sprata, uređen k'o kancelarija, a ekšli decu tamo čuvaju (bebosi i tek prohodali). jedna beba prilazi ivici tog sprata (neograđeno nešto, jao, božsačuvaj) i korakne (kako grozan osećaj!), međutim ne razbije se o patos jer je za pelene vezan neki kanap kao za bandži. onda skontam da svi klinci nose to.
slika neke prelepe devojčice koja se smeška.
svu tu decu čuvaju tip i žena neki, ne vide im se glave (loš kadar).

2. deo,
izlazim poslednja iz kuće (ok, malopre sam bila u hotelu, wtf..), jer su sve već evakuisane, a na ulici vidim narod kako beži pred.. nečim. vetar neki, neko ludilo, ne znam, baš nešto nedefinisano. u tom istom dvorištu u kom sam ima još nekoliko kuća i bunar. ne znam kako, ali u jednoj žive prve komšije ine, štagod, i iz dvorišta vidim da je i nji'ova kuća prazna (vidi se kuhinja, kao tajfun da je proš'o kroz nju).
skupljam letvice sa poda lomim ih i bacam. tok misli i tom trenutku 'šta ima veze, okriviću nevreme'.

a zapravo je u toku neki kokoškolj, štagod.

onda se probudim i skontam da je prošlo 10 minuta od kad sam legla.
Korisnikov avatar
By Tungi
Tek ce da ti bude zlo:lol:
By Çâðê_DUP
e odlichno
pre neko veche ponovljeni san gomiletina nekih zmija nesh nesh
upravo ustala i sanjala da sam nekako sazhvakala neko staklo i da u momentu izvlachim komad i krece sve da shiklja al ja kao drzhim krv u ustima i idem kroz neke hodnike gde kao radim....pljunem ispljunem i sve je kao kul
Korisnikov avatar
By krpica
:zev2: uh ,spava mi se ponovo . a sanjala sam da se muchim oko nekog zadatka iz matematike .i ondak kada sam se probudila (uradila ga ,naravno) shvatila da je prost ko pasulj :lol: . smirila se ,i nastavila da spavam . ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
Al' ti imas lucidne snove:roflmao: Pamtis i brojeve,postavku...?:D
Korisnikov avatar
By Dzi
:smeh: sanjala kako su neke novosadjanke dosle kod mene na posao i diiiigle veliki kesh!!:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dzelajza Rouz

Sanjala sam da treba da vratim malog pingvina u prirodno stanište, a da se greškom nalazim na Severnom polu. Propadam kroz led u vodu i pridržavam se za sante. Ne sećam se da li sam preživela ili sam se smrzla. Ne znam ni šta se desilo sa pingvinom.
Hm, sinoć sam nastavila seriju snova "Pogrešna hemisfera".

Sanjala sam da sam sa društvom doputovala u Australiju i da sam, idiot, ponela samo zimske stvari, a tamo je milion stepeni. Ne znam u kom sam se gradu zatekla, ali bilo je mnogo staklenih zgrada. Staklo, staklo... staklo na sve strane... U stvari, kad razmislim, nisam ni osećala tu vrućinu. Samo sam se nervirala što sam kreten koji je zaboravio da je decembar u Australiji vreo.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
P.S. Ako ovi snovi predstavljaju neko predskazanje, onda pretpostavljam da to znači da ću uskoro na "onaj svijet" i to kroz neku šoferšajbnu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E, nisam još. :lol:

Mrzi me. A naterujem se bezuspešno svaki dan.

A i vidiš, što bih ga gledala, ako ga već sanjam? :D
Korisnikov avatar
By el jaguar
sanja la sam sinoc Maku moju(starky)..sanjala sam da je dosla sa lulicama gazdaricama u moje malo lipo misto..i da smo se super druzile i zezale!ee..Maka moja, fala ti sto mi san uljepsa..jerbo i ovako slabo spavam a i kad utvrdim ,sanjam neke ludece,da Bog sacuva! :kiss: :hug:
By Çâðê_DUP
nisam ni stigla da sanjam od silnih grcheva...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Shta sve necu sanjati! :pop:

Sanjao sam da sam izashao na ispit iz Hotelijerstva, kod profesorke koja me bash i ne gotivi. Kod kuce sam znao sve, ali kad sam doshao na ispit, tajac... :sigh: U jednom momentu sam rekao da imam strah od nje, na shta se ona samo slatko nasmejala i rekla " Pa, ja ne ujedam ", ne secam se shta je bilo posle toga (probudio sam se)...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Hys.

Sanjala sam da sam u stanu Orlando the Lady koji u stvari studentski dom, i da se ona ljuti sto ja imam strap u torbi :wtf: i nesto pocinje neka hevi prica, ona krece da me bije :wtf: I onda skoci sa prozora :wtf: ali prezivi i onda je ja sklanjam od nekih dizelasa koji hoce da je prebiju :wtf:

Lm, :cobanica: , es dobro brate :lol: ?
Brate :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sanjala, ali nisam videla kraj.. Chvarak me probudio.. CCC.. :giggle:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!