Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... ljama.html

Dvadesetdvogodišnji Bruno Duić danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora jer je u prosincu prošle godine dvjema japanskim sabljama, katanama, na smrt izbo Miljena Veršića koji ga je u stanu na zagrebačkom Jarunu navodno pokušao silovati.

:machevi:

Meni je najzabavniji dio što Duić i dalje tvrdi da nije peder, iako je na suđenju svjedočila i pokojnikova prijateljica koja je potvrdila da su njih dvojica jebali skoro godinu dana. Odnosno bili u vezi. :D
Korisnikov avatar
By krpica
U stanu na zagrebačkom Jarunu kobne su večeri pričali o alternativi i ezoterici, a Veršić ga je odjednom počeo dirati i ljubiti. Duić je kazao da ga je u svađi koja je uslijedila Veršić prvi posjekao mačetom i počeo udarati, a da je on tek tada napipao katanu i izgubio kontrolu...

:drama:
Korisnikov avatar
By deran
(...prvo sam pročitao kantama...)

...takve stvari se dešavaju i među hetero ljudima...šta se oće kasti?

...a tek komšije:mediji su neposredno nakon ubojstva pisali da je teško ranjeni Veršić zvonio na sva vrata na svom katu, ali mu nitko nije želio otvoriti jer su se susjedi bojali da je HIV pozitivan...

...hoćeš mi reći šta znači nepravomoćno,to ne znam tačno šta znači...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by deran

pa heteroseksualci/ke na suđenju za klanje ljubavnika/ce rijetko kada negiraju:
a) da su heteroseksualci/ke
b) da je osoba koju su ubili bila njihov/a ljubavnik/ca

ili? :D
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye
Originally posted by deran

pa heteroseksualci/ke na suđenju za klanje ljubavnika/cu rijetko kada negiraju:
a) da su heteroseksualci/ke
b) da je osoba koju su ubili bila njihov/a ljubavnik/ca

ili? :D
da,uglavnom negiraju sam čin ubistva...
nisi mi rekao šta znači ona reč...
Korisnikov avatar
By Azdaja
volim katane, imam ih par komaTa :D

osudjen je samo na 5 godina? malo...

ne moZ nekog proburaziti katanom slucajno...
By Orion
Da....ni manje ni više nego se jadan dečko branio tako što je lika više od 30 puta nabio na sablju.
Korisnikov avatar
By Srklet
napravomoćno = presudu treba još potvrditi vrhovni sud...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Popaye, koji je tvoj zaplet sa "ormarušama" (inače vrlo homofobičnan termin)? Misliš da se više seksaju, da naleze veće kite, šta -- prosto ne znam kako da interpretiram toliku mržnju do kao PENISNU ZAVIST! :fist:
Korisnikov avatar
By Srklet
Veršić did some redecorating just before his death. :bubbles:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Dušan Maljković

Popaye, koji je tvoj zaplet sa "ormarušama" (inače vrlo homofobičnan termin)? Misliš da se više seksaju, da naleze veće kite, šta -- prosto ne znam kako da interpretiram toliku mržnju do kao PENISNU ZAVIST! :fist:
hoćeš reći da je čeda jovanović mršav i lijep, a ti suprotno? :)
Korisnikov avatar
By Mars
:sekirica:

:blenta:

Ja bih ga ili otrovao ili razneo eksplozivom.
By Guion Nerville
Mislim da ovoj vesti nije mesto u Kaficu.

Takodje, ubistvo jednog mladica, koji je uzasan zlocin, je naslovljeno sa "Igrale se ormaruse katanama",

sto je po meni degutantno i neeticki, te jos sa pridodatim stravicnim slikama sa mesta zlocina oznacenih sa "Veršić did some redecorating just before his death"
u potpunosti odrazava stil jednog Kurira ako ne i gore.

Popeye, ako bi, ne daj Boze, neki outovani homoseksualci imali slicne okolnosti, da li mislis da bi bilo u redu to objaviti kao "Igrali se pederi katanama"?

Ili "Peder iskasapio drugog pedera" i slicno? I na tako derogativan nacin govoriti o smrti, bilo cijoj?

Ja mislim da to nije u redu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

hoćeš reći da je čeda jovanović mršav i lijep, a ti suprotno? :)
Ne znam, nemam reakcije na Čedu, a vidim da ga politički braniš opet po "kurčevoj liniji" -- onda bi nam ti dao najbolji odgovor na pitanje koje si sam postavio, ne?

Btw, uopšte nisam znao da si homofob tih razmera -- ja svakako razumem da većina gej ljudi internalizuje određene društvene opresije i nikada sa njima ne raščisti do kraja -- pa neki tako ostaju i "u ormanu" celog života, ali da ti do te mere osuđuješ te ljude i njih vidiš kao glavne krivce za nedostatak "gej emancipacoije", a ne homofobiju, to je zaista em politički promašeno, em krajnje interno homofobično (u dvostrukom smislu: i kao pojedinačna internalizovana homofobija i kao homobija unutar "gej zajednice" prema drugim "pripadnicima" iste).

Nabaci neku dobru kitu, Popaye, sedi na nju i ugledaj sve zvezde nebesne, pa ćeš videti kako će tvoj homofobični zaplet sa "ormarušama" nestati kao božanskom rukom odnesen... :fuck:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Banana

Takodje, ubistvo jednog mladica,
imao je preko 40 godina. mladic? :nesiguran:
naslovljeno sa "Igrale se ormaruse katanama",

sto je po meni degutantno i neeticki, te jos sa pridodatim stravicnim slikama sa mesta zlocina oznacenih sa "Veršić did some redecorating just before his death"
u potpunosti odrazava stil jednog Kurira ako ne i gore.
sumnjam da je kurir tako duhovit. :jezik:
Popeye, ako bi, ne daj Boze, neki outovani homoseksualci imali slicne okolnosti, da li mislis da bi bilo u redu to objaviti kao "Igrali se pederi katanama"?

Ili "Peder iskasapio drugog pedera" i slicno?
u okviru jednog gay foruma - da. nigger-argument.
I na tako derogativan nacin govoriti o smrti, bilo cijoj?

Ja mislim da to nije u redu.
isprazni i licemjerni "humanizam".
Korisnikov avatar
By Srklet

Nabaci neku dobru kitu, Popaye, sedi na nju i ugledaj sve zvezde nebesne, pa ćeš videti kako će tvoj homofobični zaplet sa "ormarušama" nestati kao božanskom rukom odnesen... :fuck:
hm, tko ono redovito povlaci "argument" nedostatka kurca i prema kome? muški šovinisti i homofobi prema feministkinjama i lezbijkama, u stilu "ma njoj samo treba dobar kurac..."

dakle, zarazen si takvim diskursom samo ga projiciras u drugom pravcu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

hm, tko ono redovito povlaci "argument" nedostatka kurca i prema kome? muški šovinisti i homofobi prema feministkinjama i lezbijkama, u stilu "ma njoj samo treba dobar kurac..."

dakle, zarazen si takvim diskursom samo ga projiciras u drugom pravcu.
Aha, a ovde tvoja "kontekstualizacija", na koju se pozivaš u vidu "nigger-argumenta", otpada -- sad ja ne nastupam (auto)ironično u okviru gej foruma, nego pričam sa pozicija "muškog šoviniste i homofoba". Izvini, a zašto je u tvom slučaju tako, a u mom nije? Uostalom, ti si ovde homofobičan, jer napadaš deo neautovane gej populacije kao nekakav plameni inkvizitor "nevernike",* a ja te samo začikavam opštim mestima banalizovane frojdističke priće o seksualnoj uskraćenosti kao izvoru svih problema, na koja se ti očigledno pecaš kao som na bućkalo...

Uostalom, iz tvojih postova vidi se da devojci najviše sreću kvari to što su se oni "jebali godinu dana", pa sam to video kao simptom onoga sa čim sam se stereotipno našalio, ali s obtirom da ti sve to ozbiljno shvataš očigledno je da sam "pogodio" u sred srede. Još kad se pozoveš na projekciju, najbanaliniji srednjoškolski "argument", onda je valjda jasno o čemu je reč. Ne, dakle, o "nedojebanom pederu", nego o penisnoj zavisti: ormaruše se, kao i plavuše, iz Popayeve perspektive, bolje "zabavljaju". Sudeći po svemu napisanom, ne mogu da se sa tom konstatacijom ne složim.

*Kad ljudi odrastu na Zagorki, kao Popaye, dakle na šund literaturi (i samo na njoj), nije ni čudo da su im i za njihov loš literarni stil, kao i za sve ostalo, krive "ormaruše".:misli:
By Guion Nerville
imao je preko 40 godina. mladic?
Izvinjavam se ako nije tako, moja pogresna pretpostavka.

sumnjam da je kurir tako duhovit.
Govorio sam o stilu koji podrazumeva da se sa skaradnim nepostovanjem odnosi prema necijoj smrti, nesreci itd pri prenosenju vesti.

isprazni i licemjerni "humanizam".
Ne mogu reci da sam duboko potresen ovom vescu o nesrecnom i smrtnom slucaju, ali ne nalazim ga ni materijalom za sprdnju.
Korisnikov avatar
By Srklet
Izvini, a zašto je u tvom slučaju tako, a u mom nije?
materi se izvinjavaj.

*Kad ljudi odrastu na Zagorki, kao Popaye, dakle na šund literaturi (i samo na njoj), nije ni čudo da su im i za njihov loš literarni stil, kao i za sve ostalo, krive "ormaruše". :misli:
oh, ali ja nisam nikada nista od doticne procitao. sranje! :drama:
By ...Sitnicava...
Slažem se sa Bananom potpuno.

Čovek izgubio život, a Popaj polemiše o tome zašto ovaj ne priznaje da je gej. Desetka za degutantnost. :sweet:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
ne moZ nekog proburaziti katanom slucajno...
Zato je uvek moguce vaditi se na to da je pistolj sam opalio. :smeh:

Ja bih onom ko je postavio fotke dala opomenu. Odvratno!
I kakve veze ima da li je ormarusa ili ne? I tebe, autovani autoru teme je neko mogao iskasapiti, pa da li bi te spaslo to sto si autovan? Ili ti mozda ni zdravstveni radnici ne bi pomogli (ako stignu na vreme), jer se plase da si HIV+?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!