Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ćao, ćao...

Mogu....Dođite pa idemo zajedno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao moze! :D

Koliko je daleko od tebe? Nisi nikad skoknuo dole u USA?
Korisnikov avatar
By Mars
Jesam, kako da ne.

Pa...kad pogledaš na mapi...sve je blizu :) Ja sam kolima bio u aprilu i prešao 9,000km za 20 dana.

U principu može da se stigne za jedan ceo dan vožnje, auto-putem. ALI...ništa ne vidiš tako.

Ja sam se spustio uz obalu. Put je običan, krivudav...ali kategorije scenic road - ono da se voziš njime i uživaš. 1,500km ti je auto-putem, a tim pored okeana 1700, 1800...zavisi gde skreneš "desno", tj kad se isključiš...u principu možda i ne teba odmah...prva država ispod je Washington, ali već u sledećoj, Oregon, je fantastična obala i to treba da se vidi.

I onda pred kraj se opet uključiš na put i izađeš na Golden Gate...
Korisnikov avatar
By antibiotic
:googlemap:

OK, S.F ti i nije bas tako blizu kao sto sam imao u glavi...

Prostrani su to predeli... oduvek sam imao utisak da ameri prevaljuju ko od sale hiljade milja od mesta do mesta , da su nekako np. spontaniji u odluci da voze ceo dan i noc da bi negde proveli samo par sati...ovde se ljudi jedva odlucuju i do Budimpeste ... jeste da ima autoputeva, ali u toliko dosadnije...
Korisnikov avatar
By Mars
Da, moje su...

Ne znam šta da ti kažem za ono...Jesu mobilniji...naročito u smislu kompletnog menjanja grada, sredine...Ovako što se putovanja tiče...pre odu u Meksiko, Havaje, Kubu, Dominikanu....nego što voze fuge ture. Znam ih mnogo koji ceo život planiraju ovako nešto i još nije došlo na red. Em ja malo dana odmora, em im je muka kola i vožnje...em bi da su na suncu tada... Ja sam baš hteo kolima tu da prođem.

A ono drugo što kažeš...znaš šta će da mi bude sada vožnja dooo....Beča recimo :D NIŠTA! Ali bukvalno ništa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je zivotna zelja da tako spakujem sebe i jos par dragih osoba i krenemo... po Evropi, naravno... Mada, ja sam vise kontinentalac, pa ono... :auto: (vidi, boga mu, nema slicnog smajlija, samo sa njih 3 ili 4).
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro!

Pa...kola moraju u rikverc. Avionče ide u dobrom smeru, ali...na turu idemo kolima pa zato.

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Preko zaleđenog Beringovog moreuza pa okolo.

:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars

Preko zaleđenog Beringovog moreuza pa okolo.

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Ah, zaboravio sam pomenuti fotose! :doh:

Citiram denija: odlicne! :klap:

Edit: :smeh: Citat - neuspeo, zaboravio sam sta je deni napisao... :blenta:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma i nisu, realno...loše vreme, loš aparat. Al ok...imam uspomenu.

A i kola su mi nekoliko puta stvarno pošla u rikverc na onim uzbrdicama. Jezivo je bilo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Vidi se da nisi vozio po Banovom brdu... :lol:

Fali ti to iskustvo za SF. :blenta:
Korisnikov avatar
By Mars
Po Beogradu teško da ću imati hrabrosti ikada da vozim.

31.5 stepen najstrmija....meni se činilo da je mnogo više. Jedna je bila kao ZID ispred mene...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pozdrav :)

obožavam filmove sa car chase scenama u S.Francisku :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovaaaaaj.....
A jel` smem ja jednu numeru po svojoj volji da metnem u narednom postu ?
:gitara:
Korisnikov avatar
By Mars
O, da.

Sa obaveznim uletanjem u okean na kraju...preko nekog doka.

:B

Pozdrav!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
"Najstrmija ulica na svetu ima nagib od čak 19 stepeni, i nalazi se u novozelandskom gradu Dunedinu. Ulica Baldwin i zvanično se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda kao najstrmija na svetu." -> upravo izguglao :nerd:

Kako je onda ta u SF-u imala 31.5 stepeni...? :misli:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sing&dunum

"Najstrmija ulica na svetu ima nagib od čak 19 stepeni, i nalazi se u novozelandskom gradu Dunedinu. Ulica Baldwin i zvanično se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda kao najstrmija na svetu." -> upravo izguglao :nerd:

Kako je onda ta u SF-u imala 31.5 stepeni...? :misli:
Jao moja greška.

Dobro si video...

Nije stepeni nego %, a 17 stepeni.

Filbert Street and 22nd Street in San Francisco are two of the steepest navigable streets in the Western Hemisphere, at a maximum gradient of 31.5% (approximately 17°)

:kiss:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!