Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Baš bi bilo lepo da postoji komuna u kojoj bi se živelo kao pre 300godina. Bez tehnike, u takvoj odeći...da se hrana uzgaja sama , razgovori uz sveće itd.

Sumnjam da bi većina preživela dan dva, ali postoji (nadam se) manjina koja bi volela da žive u takvoj jednoj zajednici.

Uzgajati povrće i voće, musti krave pa piti još toplo mleko, praviti sir, orati, sejati....da li bi to bio idealan život za vas?
Zimi praviti zamke za vukove i medvede, ubiti ih golim rukama i doneti krvavo krzno dragoj osobi.
Pa još kada bi svi u komuni bili gej, a ista bi bila otvorena za gej parove s decom do deka od po 80godina.
Korisnikov avatar
By castor
postoji hetero varijanta
farma
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bih imao ništa protiv života kao pre 300 godina, samo da ne budem ja koji će da ore, kopa, seje, žanje, kolje i sve ostalo.

I nikako ne komuna. Strogo poštovanje privatne svojine.

I ne u Srbiji.

I ne čisto gay.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
staviti zajedno gomilu tetki i odvojiti ih od ostatka sveta - manje vise moja vizija pakla :kesa:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Dodji ti kod mene da uz kamin pušimo lulu i pijemo konjak...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
U Nemačkoj postoje registrovane komune. Drugarica je bila odsela u jednoj nekih 14 dana.. Kaže da joj je to najbolji provod u životu... Ove koriste prednosti modernog doba, ali su po nekim pitanjima totalno na nivou apstraktnosti.. Inače, mešovita je komuna, str8-gay-bi..
Ja lično ne bih.. not my cup of tea...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!