Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by tintilyBas ti hvala sto si mi na poruku "odgovorila"
bejah, videh i vratih se kuci izdrzala do 17
vidi sta si mi uradila od gena, mama- zanimljivo predavanje
prljavi ples evolucije- velika steta za sve koje su isto propustili, zanimljivo predavanje, fantastican predavac- jos uvek sam pod utiskom
Originally posted by tintilyOno predavanje Zashto?, je chist promashaj.... u opisu treba da stoji reforma prosvete neki fondovi, konferencije, novinice, broshurice, teoretisanje o shta bi bilo, kada bi bilo... truc-truc!
prljavi ples evolucije- velika steta za sve koje su isto propustili, zanimljivo predavanje, fantastican predavac- jos uvek sam pod utiskom
Originally posted by StarChasingGirlsada mi je zao shto nisam bila . zao shto toliko nemam vremena . neeeee ((
Originally posted by tintilyOno predavanje Zashto?, je chist promashaj.... u opisu treba da stoji reforma prosvete neki fondovi, konferencije, novinice, broshurice, teoretisanje o shta bi bilo, kada bi bilo... truc-truc!
mama-gen predavanje je bilo je zanimljivo, ali prilichno uproshceno, za decu....
One testove sam predano reshvala, zamishljajuci svoju ljubichastu bebu, indentifikovala sam se kao zenka XX i sve shto se trazilo od mene ... ali u trenutku kada je zena pustila muziku i ochekivala da svi pevamo, ja sam pochela da plachem od smeha nisam mogla prosto... Vidi se da se potrudila ali trebali su da stave do 16god...
Predavanje o forenzici, takodje veoma zanimljivo, vishe zbog predavacha i uvida u to shta deca uche u srednjoj u USD, nego zato sto se chulo neshto novo. Lik je veoma zanimljivo predavao, bacao je majce u publiku i na sve nachine pokushavao da zazove inerakciju, koja je bila otezana zbog jezika(predavao je na engleskom) ai stidljivosti ili ko zna chega... Bilo je veselo
Mirko Djordjevic je sa predavanjem o seksualnoj selekciji prevazishao ochekivanja. Svaka pohvla kolegi! Stvarno je to odradio shmekerski, sa puno stila...
Sex kao tema retko moze da prodje nezapazeno ali treba i to znati prezentovati i istaci poentu, da se ne svede sve na dirty talk....
Spomenuo je kod bonobo majmuna, peting medju muzjacima koji ih lishava svih frustracija, i naviku da sukob medju choporima zavrshe kolektivnim orgijanjem
Biologija je divna nauka, volite je!!!
Bash mi prijalo da se raspishem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!