Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Winter

I ko me to ogovara i širi glasine kako sam fina i laže krpe i zakrpe o mojem karakteru....da čujem.... :avalon:
:shok:

zar se neko zbilja usudio da kaze da si fina?

Koji je zlotvor izgovorio tu gnusnu laz?!
Korisnikov avatar
By 2kune
baš se htio javiti kad ga je oborila ta tvoja kiša metaka... računa li se to kao opravdano? :sweet:
Korisnikov avatar
By Madonna
vidi ovog
mrs napolje! nije tvoja nego moja
Korisnikov avatar
By Delete
Winter, koje ti je ovo forumsko igraliste po redu?
Korisnikov avatar
By m..
ja sam i dalje ubedjena kako imas bar 3 bordo stvari, a ti bdi u denialu koliko hoces.
Korisnikov avatar
By Mars

I ko me to ogovara i širi glasine kako sam fina i laže krpe i zakrpe o mojem karakteru....da čujem.... :avalon:
Kad je krenula kriča o Samanti iz Sex&theCity da je lez...pa se ona frapirala kako, eto, tolike godine pažljivog građenja imidza opasne jebačice koja jede meso mladih zgodnih muškaraca....rešila je tome da stane na put tako što je preplavila internet svojim klipovima seksa....a tipovima dala instrukcije da je oslovljajau celim imenom i prezimenom ("Oh...yah....Samantha Jones....")

Eto ti ideje kako da staneš glasinama na put.

:evil:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao jao Marse Marse... :nope:

Jedan jukiev veeliki minus za elementarno nepoznavanje S&C -

Nisu kružile priče da je lez, nego da joj je dečko gay i da je ona hag...

Za kaznu, odvrti još jednom ceo serijal...
Korisnikov avatar
By Mars
Au. Blam.

Stvarno jako neredovno i prilično površno sam pratio... :lol: (ali ne tako neredovno kao W&G) :D

Evo sad se tek edukovah i hag šta je, nisam imao pojma.

Samo znam da se silno nešto sekirala oko tog nekog statusa i kako da stane na put glasinama...

A da ono odvrtim ceo serijal...planiram, veruj mi, samo ne znam kad će to da se desi...

:)
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisi imao pojma šta je hag? :hypno:

OK onda, menjamo kaznu.

Izađi u grad, nabavi neku hagušu, pa zajedno, uz Cosmo pogledajte ceo serijal.
:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Mars
E, možda ja i dalje ne znam šta je hag...

Q: What is a hag?
A: Hag: The hag from European folklore is supernaturally ugly, associated with the devil and depicted sometimes as a witch. Hags are known to use a human as a mount and will "ride" them in their sleep, hence the term 'hag-ridden'. During sleep a hag will climb onto a man's stomach or chest and will "ride" him. This will cause the man great discomfort and nightmares, and even, if the hag continues to ride the man, death. In Celtic mythology a hag is an ancient spirit, usually seen carrying rocks in her apron which, when dropped, can cause mountains to form. It is said that if two hags are heard arguing, you should retreat indoors, for it may begin to rain boulders and trees. There is also an Irish hag that helps out in the household with the spinning.

http://wiki.answers.com/Q/What_is_a_hag

Jel to?
Korisnikov avatar
By Marvin
To to :yes:

Takvu da nabaviš, pa joj zbućkaš Cosmo, uradiš pedikir, preurediš garderober i onda Samanta i drugarice...
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
Qq.

E, a kako smo došli dotle da ti meni pričaš šta treba da radim?

:)
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

Pa ja sam se malo zaigrao jukievštine... :blush:
Samo sam jedan onaj njegov minus upotrebio, i odee...

Evo. Zaustavljam se :zoran52:
Korisnikov avatar
By Mars
Haha...Ma ok, nego...eto. Nebitno.

Pale vize!

:yay:
Korisnikov avatar
By Winter
ali i dalje nema odgovora na moje pitanje :mad:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde novu temu sa osumnjičenima a mi ćemo da se izjašnjavamo.

Normalno, to je neko od nas koji smo se javili u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars

Kad je krenula kriča o Samanti iz Sex&theCity da je lez...pa se ona frapirala kako, eto, tolike godine pažljivog građenja imidza opasne jebačice koja jede meso mladih zgodnih muškaraca....rešila je tome da stane na put tako što je preplavila internet svojim klipovima seksa....a tipovima dala instrukcije da je oslovljajau celim imenom i prezimenom ("Oh...yah....Samantha Jones....")
:misli: :misli: :misli:

Cek, cek...zar nije pomenuti Samantin video nastao tako sto su se procule glasine da je njen zgodni i mladjahni decko-glumac (zaboravih mu ime:D) gej, jer je fotografisan u zagrljaju sa nekim vec proslavljenim pederom (zagrljaj je zaista bio "nevin"), pa njoj vise nisu verovali da mu je riba, i smejali su joj se u lice da je samo njegova pederusa ('fag hag' - je l' se pise odvojeno ili zajedno?)...?! :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:blush: :blush: :blush:

Ups...nisam video da je Marsa vec ispravio Marvin...

:kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Samantha?Sex&City?

Marse dragi,dobio si po ko zna koji plus od mene.:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!