Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne čine nikom ništa, gluposti...

Tek nekom padne na pamet da istražuje povezanost....nečega sa nečim.
Korisnikov avatar
By kal zakath
A čuj, nemoj tako. Možda se nisam dovoljno igrao plastikom, pa sam sad sav dlakav. A da sam to znao prije..
Korisnikov avatar
By Mars
Onda bi se trljao LEGO kockicama po malenim grudima umesto da ih ređaš. Pa posle skuvaš čaj od njih i piješ. I rešiš problem sekundarnih polnih karakteristika...

:blenta:
Korisnikov avatar
By kal zakath
E vidiš...odmah tema za novo istraživanje..."Utjecaj LEGO kockica na porast homoseksualaca u svetu"
Korisnikov avatar
By Mars
Da.

Pokažu da, recimo, Barbie lutke (zbog svog hemijskog sastava) mnogo manje doprinose tome nego LEGO.
Korisnikov avatar
By antibiotic
E sad sam besan na svoju kevu!!! :lol:

Mali milion vestackih tvorevina iz svakodnevne upotrebe nas cini da postanemo feminizirani pederi!
A do sada nisam cuo da ista vestacki stvoreno cini muskijim?! CAk i oni silni preparati za povecanje misicne mase nam tamane muske hormone...

Ispada da su muskarci finija i osetljivija bice od zena.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ispada da su pre otkriča platike svi pederi bili mačo...kud me keva rodi u ovo vreme.
By J...
Ima mnogo takvih "istrazivanja" o uticaju.....(dopisati po zelji).....na porast homoseksualaca u svetu.

Navodno su otkrili i da kontraceptivne pilule feminiziraju danasnje muskarce jer sadrze hormone koji se skupljaju u mokraci zena koje ih piju a onda to ide u kanalizaciju pa u reke pa nazad u vodovod. Onda muskarci koji piju takvu vodu postanu fem. :blenta:

Samo me cudi sto su zaboravili da pomenu i brzi i opasniji nacin za feminiziranje muskaraca :piski:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako ne izaziva pederizam onda izaziva rak ili nesto slicno jednako pogano za ceo ljudski rod :roll:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a je! na uzorku od 70+70 dece su nasli da izvlace zakljucke. ovo su ona istrazivanja na koja se i sanja marinkovic poziva. :pljuje:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Дечаци изложени високим нивоима фталата пре рођења били су мање склони игрању аутићима, возићима и пиштољима, као и учешћу у грубљим играма.

Према њеним речима, дечаци који су учествовали у истраживању још су мали, али да би мања склоност ка мужевним играма у детињству могла да доведе до феминизације касније у животу.

:shtap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!