Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Drugovi i drugarice,

došao je povijesni trenutak koji moramo prepoznati kao takav. If you tolerate this, then your children will be next.

:crveni:

Moramo se izboriti za slobodu na ovom forumu, za direktnu demokraciju, za forumski plenum. Načini odlučivanja se trebaju osloboditi okova diktature te, uz smislena pravila, prepustiti u narodu. Admin bi se trebao birati na općeforumaškim izborima, a onda bi on predlagao ekipu s/modova, koji bi javno morali predstaviti svoj program moderiranja, u skladu s političkom platformom slobodnog foruma, te bi glasanjem bili potvrđeni na svoje pozicije. Mandat bi trajao, recimo, godinu dana s mogućnošću smjene, ako se pokaže da izabrani ne izvršavaju svoje dužnosti i ne drže obećanja, i to postupkom forumskog referenduma. Nadalje, da bi se stekao glas na forumu, a sprijecila zloupotreba duplih naloga, potrebno je konsenzualno osmisliti tko bi bili "punoljetni" forumasi, dakle tko ima pravo sudjelovati na izborima, kao glasac odnosno kandidat.

Zajednički cilj nam je imati slobodan forum, a ostvarit ćemo ga ako zajednički djelujemo. :zastava:

Neka ovaj topic postane naš plenum, gdje ćemo započeti put ka slobodi. Podijelite svoje misli i ideje. :redaljka:

I znate kako se kaže, a revolution without danding is not worth having :balerina:

''

P.S.
http://www.slobodnifilozofski.com/

Legende. :leviathan:

Fotke:
http://www.slobodnifilozofski.com/2009/ ... okade.html

Ustajte prezreni na svijetu,
Svi sužnji koje mori glad!
Nepravdi razum sad se sveti,
Tutnji već selo i grad!
Nek tiranstvo sruši naša snaga,
Bezbrojno roblje sad ustaj!
Nek' starom svijetu nema traga,
Svoj bijedi sutra bit će kraj!

:sunce:
Korisnikov avatar
By kal zakath
you won't fool the children of the revolution

''
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Organizacija foruma:

Moderatori/ice - korisnici/e koji nadgledaju određene celine foruma, upozoravaju korisnike na kršenje pravila korišćenja avatara i potpisa,

Super moderatori/ice - korisnici/e koji pored funkcija moderatora nadgledaju rad moderatora,

Administratori/ice - korisnici/e koji pored funkcija Super moderatora imaju dodatna ovlašćenja u pogledu tehničkih i organizacionih pitanja,

Super administratori/ice - korisnici/e koji su pored funkcija Aministratora zaduženi za kreiranje, održavanje i funkcionisanje foruma.

Forumske funkcije su volonterskog karaktera. Mandat forumske funkcije prestaje voljom vršioca ili voljom Super Administratora/ica.
Znas kad ce Uni "dati otkaz"? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Srklet
Kako bi se postigla transprentnost demokratskog procesa te izvrsne vlasti, treba svima omogućiti da čitaju sve podforume, da se ukinu tajni za moderatore i admine.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Strix

Znas kad ce Uni "dati otkaz"? :lukavi:
On je slobodan kandidirati se za istu poziciju na slobodnim i demokratskim izborima. Neće biti lustracije! :D
By Guion Nerville
Originally posted by Popeye

Kako bi se postigla transprentnost demokratskog procesa te izvrsne vlasti, treba svima omogućiti da čitaju sve podforume, da se ukinu tajni za moderatore i admine.
Postoje tajni podforumi :shok:

I sta tu rade, ogovaraju korisnike?
To mora da je mnogo zanimljivo. :jerry:
Korisnikov avatar
By kal zakath

Jes..kao nije nam dosta jedna Trač arena.
By biotherm
haha, kako mislis? Formiranjem komisija i potkomisija?!? Komisija za pracenje rada Kafica? Scene? itd.

Ili ponovo raspisati konkurs za moderatore?

Gay-serbia.com nije javno vlasnistvo, pa da se pitamo oko foruma i sl. Ipak je kapitalizam... :D
By Guion Nerville
Da li to znaci da ako tom vlasniku jednom dune da ukine forum, svi smo ga kolektivno ugasili? :grom:
By biotherm
uh... bojim se da je tako...

jedina sansa je da mi forumasi skupimo para, pa da otkupimo forum - Gay Serbia Forum a.d., i lepo medjusobno podelimo akcije... :)
By Kragi
^a zasto bismo sakupljali pare, kad je lakse i manje kosta otvoriti novi forum (mislim u slucaju eventualnog gasenja) ?

Btw: :protest: :protest: :protest:
By wilmott
Ua, samoupravljaci! U uspesnim sredinama nema samoupravljanja! :predsednik:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ovaj forum, tj. ceo sajt uopste neko je napravio. kome se ne svidja kako taj neko postupa, nek napravi svoj forum (bar sad ima gomila free foruma) pa nek zove ljude i sprovodi tamo svoje upravljacke zamisli. mislim, tako ja gledam na stvar.
Korisnikov avatar
By 2kune
Vrati se na peder.hr i napiši to Fučekici... :tushe:
By Simor

Moramo se izboriti za slobodu na ovom forumu, za direktnu demokraciju, za forumski plenum.

...

Neka ovaj topic postane naš plenum, gdje ćemo započeti put ka slobodi. Podijelite svoje misli i ideje.
Moje mišljenje je da ova demokratska nastojanja treba pojačati tako što će se svi koji se protive pomenutom putu ka slobodi poslati u radne logore!

:crveni:
Korisnikov avatar
By Loni
Uh šta vam znači samo demokratski forum?
Sajt ko sajt. Jaka stvar.

Ja sam se pre nekoliko godina zalagao za demokratski gej pokret.

Umesto što u Srbiji imamo desetak LGBT nevladinih organizacija a svaka po 4-5 članova (šestog uglavnom ne primaju jer bi novac morali deliti na šest delova), da se napravi jedan veliki gej pokret od 300 članova.

Da sami glasamo ko će nas predstavljati na tv-u, ko na radiju, ko biti sekretar, a ko blagajnik. Šta će biti statut, koje stavovi će biti izneti u javnost, koje ćemo medije tužiti zbog zloupotreba itd.

A kad imamo to kao osnovu onda je lakše napraviti i jedan demokratski sajt u službi celog pokreta.

Doduše moram da pohvalim gej-strejt alijansu, koju vode Egmond i Paki. Jedino sam od njih skoro video da omasovljuju svoju NGO i šalju pozivnice za učlanjenje.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja verujem da kad bi loni bio sekretar takvog udruzenja, novi clanovi bi morali da podnesu vecu dokumentaciju nego za dobijanje vize za svedsku, pa posle 6 meseci razmatranja kandidature sledi intervju i kad centralni komitet na sednici odluci o prijemu, tada bi novi clan morao jos dve nedelje da bude na probnom clanstvu, pa bi tek onda dobio clansku kartu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
A kako drugačije Šprinter?

Čemu blagost?

Svi, koji su uspevali u svojim ciljevima, morali su da imaju jasan cilj, jako dobru organizaciju, mnogo rada, jasna pravila i kazne prekršiocima...

Pa zar bi sicilijanska Koza Nostra zavladala američkim metropolama da nije tako... kume?
Korisnikov avatar
By Stripi
Demokracija je tako već isfurana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!