Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StrixJao, meni je u toj seriji glavni glumac ostao upecatljiv po svojoj izrazenoj maljavosti kada je pokazivao obnazeni torzo ko crni vuneni cilim, i inace je na licu (i pretpostavljam svuda) gustodlak, tamnoput. Osim, naravno, kada je depiliran i obrijan.
Originally posted by Dragonitejao ja se i dan danas secam neke odvratne 'aljine koju je nosila u onom kazinu valjda.
Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar
''
Originally posted by StrixMožda to i jeste počelo kao....skupili se fanovi, ajde da se zezamo. Međutim kad su pustili priloge na tv...onaj fanatizam, ona predanost....ono ludilo u očima da se Kasandra pusti iz zatvora...ona mahanja prstom po vazduhu kako to ne može, kako to nije pravedno...
Please tell me you're joking.
Originally posted by BananaI MENI!
Jao, meni je u toj seriji glavni glumac ostao upecatljiv po svojoj izrazenoj maljavosti kada je pokazivao obnazeni torzo ko crni vuneni cilim, i inace je na licu (i pretpostavljam svuda) gustodlak, tamnoput. Osim, naravno, kada je depiliran i obrijan.
Originally posted by Dragonite
Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar
''
Originally posted by Dragonite
Naravno, Thalijina gluma je bila očaj, za stepenicu ispod Milice Milše - najgora je bila scena kada ona neku ogrlicu zubima vadi iz blata, valjda je to trebalo da bude neki lirski moment, a prethodno je to dobila kao poklon, pa su je optužili da je ukrala; onda je ona to bacila u blato, pa u zube, pa posle zadržala. Mora da je to bio neki ritual pročišćenja.
Main cast:
* Marian Rivera as MariMar Perez-Santibañez/Bella Aldama/Marimar Aldama Santibanez
* Dingdong Dantes as Sergio Santibañez
* Katrina Halili as Angelika Santibañez/Angelika Aldama Sergio
* Richard Gomez as Renato Santibañez
* Jestoni Alarcon as Don Gustavo Aldama
...
Originally posted by Strix
A i kad joj spalili dedu i babu u kolibi.
Originally posted by Marsklon je preveden kao zabranjena ljubav
Samo po nazivu kad ih ovako pomenete. Inače slike u glavi jedino za Rosu Salvaje, Casandru i Marisol. I to sa klonovima, ne znam kako se zove...kad je išlo na BK a ja bio navučen na Naslove i Telefakte...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!