Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nevinost sam izgubila sa Kassandrom, i onako, kao i svaki prvi put... Treba ti malo da se naviknes.

E, a omiljene su mi (koliko mogu da se setim), Ljovisna i Pobre Diabla (kako god glasio prevod na serbski). Nemam pojma vise nista o radnji, ali glumice ostale u lepom secanju. :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
# Kasandra
# Napusteni Andjeo
# Analia
# Zabranjena ljubav (Žade)
By Guion Nerville
Originally posted by Strix
Originally posted by Dragonite

Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar :D

''
jao ja se i dan danas secam neke odvratne 'aljine koju je nosila u onom kazinu valjda.
Jao, meni je u toj seriji glavni glumac ostao upecatljiv po svojoj izrazenoj maljavosti kada je pokazivao obnazeni torzo ko crni vuneni cilim, i inace je na licu (i pretpostavljam svuda) gustodlak, tamnoput. Osim, naravno, kada je depiliran i obrijan.

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars

Please tell me you're joking.
Možda to i jeste počelo kao....skupili se fanovi, ajde da se zezamo. Međutim kad su pustili priloge na tv...onaj fanatizam, ona predanost....ono ludilo u očima da se Kasandra pusti iz zatvora...ona mahanja prstom po vazduhu kako to ne može, kako to nije pravedno...

Ja samo prebacio na to da ti ljudi imaju pravo glasa i momentalno padoh u očaj.
By Dragonite
Originally posted by Banana

Jao, meni je u toj seriji glavni glumac ostao upecatljiv po svojoj izrazenoj maljavosti kada je pokazivao obnazeni torzo ko crni vuneni cilim, i inace je na licu (i pretpostavljam svuda) gustodlak, tamnoput. Osim, naravno, kada je depiliran i obrijan.
I MENI!

Bože me sačuvaj, jeste da volim maljav(ij)e, ali sam se sablaznuo kad sam video ono 'Vutex Vukovar' ćebe na grudima, pogotovo što se serija odigrava u tropskoj klimi.

Naravno, Thalijina gluma je bila očaj, za stepenicu ispod Milice Milše - najgora je bila scena kada ona neku ogrlicu zubima vadi iz blata, valjda je to trebalo da bude neki lirski moment, a prethodno je to dobila kao poklon, pa su je optužili da je ukrala; onda je ona to bacila u blato, pa u zube, pa posle zadržala. Mora da je to bio neki ritual pročišćenja.
Korisnikov avatar
By Mia123
"Vutex Vukovar" :smeh:

Jao, ja iz nekog razloga ne podnosim tog orangutana koji je, cini mi se, dobio glavnu rolu u rimejku Kasandre. E, Osvaldo Riose, sta si docekao...? :drama:
By Orion

Potpuno neopravdano ste zaboravili Marimar :D

''
:lol:

Moja keva je tu seriju pratila, sećam se to odvratne špice i pesme... :predaja:

Naravno, Thalijina gluma je bila očaj, za stepenicu ispod Milice Milše - najgora je bila scena kada ona neku ogrlicu zubima vadi iz blata, valjda je to trebalo da bude neki lirski moment, a prethodno je to dobila kao poklon, pa su je optužili da je ukrala; onda je ona to bacila u blato, pa u zube, pa posle zadržala. Mora da je to bio neki ritual pročišćenja.
:smeh:

Ok. Priznajem.
I ja sam gledao nekad s njom i sećam se te scene. :smeh:

Beše, ona tu bogatš'cu posle bacila u blato? :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
E ja se ne secam te scene.

Al' se secam pesme, i spice.

I kad joj je Anhelika dala neku odvratnu plavu 'aljinu s ruzama da nosi na vencanju, pa nije umela da koristi viljusku, nego jela tortu rukama. :lol"

A i kad joj spalili dedu i babu u kolibi. :(
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ima i Filipinska verzija :radosnice:
Slika
OMG! :lol:
Main cast:

* Marian Rivera as MariMar Perez-Santibañez/Bella Aldama/Marimar Aldama Santibanez
* Dingdong Dantes as Sergio Santibañez
* Katrina Halili as Angelika Santibañez/Angelika Aldama Sergio
* Richard Gomez as Renato Santibañez
* Jestoni Alarcon as Don Gustavo Aldama
...
By Orion

A i kad joj spalili dedu i babu u kolibi. :(
:lol:

Ja se ne sećam toga, ja to pratio samo u naletima. :D

Al' scena kad ona onako musava od blata čuči k'o ker je classic. :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa i ja u naletima, alo ove scene su upecatljive.

Ona u zatvoru (valjda) a jadni baka i deka, onako stari i osuseni u kolibi bivaju zivi spaljeni.
Korisnikov avatar
By m..
''

''

itd ima bar 20 nastavaka na netu.
By Dragonite
Naravno, ništa ne može da se uporedi sa serijom koje se ceo španski svet stidi:

GUŠTEROV OSMEH!

ta serija je toliko opskurna da nisam nigde na netu mogao da nađem klip ili review iste.

Za one mlađe (serija je išla na 3K negde početkom-sredinom '90), sadržaj je sledeći: imate gomilu likova na plaži koji nešto raspredaju u 54354 epizoda; zapleta je da su nekoj ribi ukrali bebu koja je genetičkim inženjeringom humano-gušterski hibrid. Pored činjenice da ne vidite bebu, da se takvo istraživanje obavlja u kolibi nedaleko od plaže, da je pored tih koliba i crkva (isto koliba) sa sveštenikom koji se protivi svemu tome, i da tu živi neki odvratni (ali milosrdni) postariji ribar (isto u kolibi) koji se u svakoj drugoj epizodi žali da nema seks, serija prati to malo zapleta u svakoj 15oj epizodi, a ostale su više neka slobodna umetnička forma izražavanja reditelja. K'o Trainspotting na latino-telenovelski način.

E sad, ja sam od starijih čuo legende da se nekad emitovala 'Robinja Isaura' u programima ex-yu, koja se celokupna dešavala u 3 baldahina i 4 zida (ukupno 670 epizoda) i da je zapravo to bila prva telenovela na ovim prostorima, ali niko nije preživeo emitovanje da mi nešt pobliže objasni o tome.

Inače, Kasandru nisam pratio jer je to bilo 'pase' među nama mlađim učenicima, jednom sam uhvatio Osvaldo Riosa u gaćama i zabalavio, ali sam kasnije pomalo gledao Ljovisnu uz babu (sećam se don Pia, njene nesretne majke, one pomoćnice don Pia koja je bila zaljubljena u njega). Tu mi se onaj Piov protege nije svideo jer je mršav (al' je imao definiciju), a Ljovisnin dragan je bio plavušan (mada je imao killer body), pa mi to nije bilo zanimljivo. Jedina histerija koja me je koliko-toliko uhvatila je La Usurpadora.

Možda se neko seća i serija 'I bogati plaču', ovde je išla na nekoj lokalnoj televiziji. Bože, koji treš u pravom smislu reči, to je valjda taj period kad Latinosi nisu još ukapirali da je telenovela sjajan izvozni proizvod i da, pored loše glume i zapleta, moraš da imaš ober-cute glumce/ice da bi ljudi imalu u šta da gledaju.

(recimo, ja sam na smrt dosadio tadašnjem momku kad su išle 'Čari' (Charmed), prosto zato što su svi tipovi u seriji bili zgodni, a zapleti nisu zahtevali da aktiviram mnogo mozga).
By wilmott
I bogati placu sam zaboravio, isla je na Stankomu. :placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Samo po nazivu kad ih ovako pomenete. Inače slike u glavi jedino za Rosu Salvaje, Casandru i Marisol. I to sa klonovima, ne znam kako se zove...kad je išlo na BK a ja bio navučen na Naslove i Telefakte...
Korisnikov avatar
By zbunjena
uu tevenovele.. :) ..obozavala sam anali..to mi je najsvezije..ostalih se ne secam..:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars

Samo po nazivu kad ih ovako pomenete. Inače slike u glavi jedino za Rosu Salvaje, Casandru i Marisol. I to sa klonovima, ne znam kako se zove...kad je išlo na BK a ja bio navučen na Naslove i Telefakte...
klon je preveden kao zabranjena ljubav
Korisnikov avatar
By Mars
To mi je toliko...obično za ovaj žanr, da imam utisak da se svaka druga telenovela baš tako zove.
Korisnikov avatar
By Tungi
Resistire sam pratio od prve do poslednje,argetinska serija i stvarno ne bi mogla da se uporedi sa ostalim telenovelama,ova je nekako bila krimi-bizar-romansa,sve pomalo...Pre toga,prvu seriju koju sam gledao bila je Rosa Salvaje i Lazos de amor.To je sve:)
Korisnikov avatar
By Tungi
''

NS Plus,posle na Politici..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!