Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bothwaysIh kod kuce, kod kuce mozes kad hoces. Pasos u ruke i pravac Evropa!
@Strix && antibiotic
Ono sto sam mislio je da postoje sanse (doduse, omanje) da odem u Bec, ali da bi mi verovatno vise prijao sam docek kod kuce, nego bilo gde drugde (ukljucujuci i Bec). Ali da odem u Bec uskoro svakako ne bi bio najgori slucaj
Originally posted by F8LeSS4 soma evra? Jel ti to imas nastup u nekoj kafani?
U najboljem slučaju, aka DAJ BOŽE dočekujem je radeći noćnu smenu za 4 soma
A najverovatnije, dočekujem je sam u krevetu...
Originally posted by antibioticdinara, bejbe, dinara.... jbg, meni je noćna smena soma i po,a ta za Novaka je šlag na torti - skoror pa nema posla...
Originally posted by F8LeSS4 soma evra? Jel ti to imas nastup u nekoj kafani?
U najboljem slučaju, aka DAJ BOŽE dočekujem je radeći noćnu smenu za 4 soma
A najverovatnije, dočekujem je sam u krevetu...
Originally posted by Strixdodjite kod mene u goste
Originally posted by shut
ne znam!
jadan ja!
Originally posted by Azdaja
sa zenom u zagrebu
Originally posted by OrionNa kraju ima da odem sa drugaricom na semafor žurku.
To bukvalno ne znam do zadnjeg dana, tj. nikad ne isplaniram lepo pa na dan dočeka se 'organizujem' i uvek se ujebem opasno.
Najviše bih voleo da ovo godine bude neka kućna varijanta, par najbližih prijatelja i...to mi dosta.
Ako tako ne bude onda zaista nemam pojma, verovatno ću nešto smisliti u zadnjem momentu.
Originally posted by starkyA je l' ima tamo neki vrag za tzv. reprizu?
pustam mjuzu u planet-u
Originally posted by KgCS3- ne znaci ti nista
Nisam u euforiji, ne znaci mi nista nova godina kao takva i u najmanju ruku mi se jebe za istu
Najidealniji docek mi je da novu skapiras kao i svaki drugi dan uz nekoliko poruka koje uzvratis posle ponoci u fazonu "hvala srecna i tebi", dok gledas neki film sa deckom i par prijatelja/ca
Ono sto je sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!