Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Da treba da odem kod nekog mafijaša da ga intervjuišem.

Ja ulazim, ali neće da me puste. Ipak neki novinari ulaze u stan.
Ja baš i ne znam o čemu se radi. Znam samo da je nešto izazovno.
Korisnikov avatar
By krpica
sanjala sam da padam sa neke zgrade i udaram o plochice .nishta nije bolelo i kada sam otvorila ochi ugledala sam mermernu prostoriju i neku zenu kako plache .nije me videla. onda sam i ja zaplakala ,i probudila se .
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Tungi
Stojim na vagi,a strelica se spushta i spushta....:sarana:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e u kurac i kad zaboravih i sinoćnji i preksinjočni.
Korisnikov avatar
By Rei
Poshto sam poslednjih nekoliko dana u situaciji da ne mogu da pronadjem nekoliko komada odece, nocas sam sanjao da mi Strix, zajedno sa jednim svojim drugarom, inache dekintiranim profi sportistom, krade odecu jer ovaj nema shta da nosi :smeh:

Kako sam bio ljut, mislio sam da je Strix dobar momak ...:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
gomilu grubih crteza olovkom, jako jednostavnih, koji mi se smenjuju pred ocima brzinom od 5 u sekundi, otprilike....

imala sam temperaturu..
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
veze sa vezom nema sta sam sanjala, mozak mi se oprostio od bilo kakve zelje za funkcionisanjem :kuckuc:

sanjala sam kako drzim neke zmije kao kucne ljubimce, i kako je jedna pobegla, pa sam se vukla po kuci i trazila je sa sve: " miiiico, ajde u kutiju... mico... " :smeh: i od jednom se nalazim u nekoj sumici, neka kombinacija f.gore i kalisa, i oko mene 101 pandur i svakog vuce vucjak, i jedan od kerova ispred mojih nogu odkopava lobanju, na sta pandur komentarise "da, to je ona. to je jovana" (kao to sam ja) ... uuuuuuzas :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
sanjala sam kako sam bila negde po bliskom istoku, i upoznala nekog tamo Arapina mojih godina od prilike. i ja se tako odusevim njime, i platim mu kartu za srbiju i sve. e onda on postaje dete, i trazi mi da mu svasta kupujem i pocinje da me nervira, i trazim nacin da ga posaljem nazad.. tu se negde maje i moja homofobicna drugarica sa devojkom (?)
:qqlele:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
slodes :lol:
neka glupa kretenska akcija provokacije, a ove kvočke iz odbrane gledaju gledaju i nasednu an kraju, i taman da krenu ka njima i bukvalno im oslobode put - viknem 'nazad, nazad!' i završi se na tome.

haha tako ej dosadno kad ne sanjam ništa ♥
Korisnikov avatar
By Azdaja
setala sam po somborskoj pijaci i kupila karfiol

komplet san...:smeh:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ortakinja i ja koknule nekog [pitaj boga zasto], i onda ja hocu da se oshisham na recimo trojku da nas ne bi prepoznali, a ona mi ne da.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ~bubi~

ortakinja i ja koknule nekog [pitaj boga zasto], i onda ja hocu da se oshisham na recimo trojku da nas ne bi prepoznali, a ona mi ne da.
Ja bih ti dala, sigurno.

OT:

Sanjala sam da se kd lang muva u nekoj kuci gde sam ja, i da se nesto dva puta presvlaci, i da nesto pametno prica i da savrseno izgleda, a da sam ja cak i u snu too shy da joj se obratim (mada to ima verovatno i veze sa tim sto je i moja zena bila u toj kuci i gledala me like a hawk :lol: )
Al evo, rece mi da bi mi za kd pomogla da je startujem, ipak je kd-kd.

A bas me nervira sto nije bio "onakav" san :sigh:

:fige: za nocas!
Korisnikov avatar
By deran
...sanjao sam kako su u firmi uveli automate u koje se stavlja kartica prilikom dolaska na posao-ako zakasniš minut,računaju ti 10-kad skupiš sat vremena dobiješ otkaz :puzzle:
Korisnikov avatar
By jukie
Sanjao sam kako sam u nekoj studentskoj menzi i jedem neki gulaš i salatu od cvekle :njami:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja da se upišem pošto ima sa veze sa forumom.

Sanjao m... A san ko da režirao Salvador Dali na drogama...
Korisnikov avatar
By Hys.
Sanjala sam da sam u stanu Orlando the Lady koji u stvari studentski dom, i da se ona ljuti sto ja imam strap u torbi :wtf: i nesto pocinje neka hevi prica, ona krece da me bije :wtf: I onda skoci sa prozora :wtf: ali prezivi i onda je ja sklanjam od nekih dizelasa koji hoce da je prebiju :wtf:

Lm, :cobanica: , es dobro brate :lol: ?
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sanjao da bazen na koji idem svaki dan leti, u svom podrumu ima zatvoreni, zimski bazen (a bazen i jeste na spratu, pa stvarno ima taj deo gde bi mogao da se uglavi zimski).
Jao kako sam bio srećan :klap:

Kad plakao nisam kad sam shvatio da je samo san bio :usamljen:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
(update)
pipkamo se nas dvije, a sestra je sve vreme u sobi i na kraju samo ustane i izađe. sledeća 'scena' - vozim i pokvari se auto.

noćas nešto nelagodno 100%, nešćam se, ali znam da je gadno bilo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Najupecatljivije je sto sam sanjala da idem sa el jaguarom na veceru, nosi odelo (crnom/plavom, nisam sigurna fenomenalna kravata :up: ), medjutim, ima jedan problem-kao sto postoje vukodlaci, on je mackodlak, i nenadno moze da se pretvori u macora :lol:

Sto, znaci da svaki put roba, kako bi el jaguar reka', koju nosi, ostane na zemlji. Iz nekog razloga se pretvori u macku u stanu mojih roditelja, onda smo cekali da se vrati u prirodno stanje da bismo otisli na tu veceru (cekaju nas ljudi, nema smisla, a jaguar juri loptice po stanu). Kad smo otisli tamo, jos par puta na putu se transformisa', dok smo moja drugarica i ja zurile prema restoranu ali smo stigli zivi i zdravi.
Medjutim, nema vecere nego ta ekipa sa kojom smo izabrala neko mesto koje sluzi samo sitne kolace :doh: i jos je najgora fenserica :barf: tako da se ja dogovaram sa el jaguarem i jos nekim ko je bio tu, da palimo.
Za to vreme me muva neki arapin/indijac (?) sa kojim pricam o poslu (?). Pri odlasku el jaguar objasnjava da pati od katalegonizacije (tako nekako je taj termin, pretvaranja u macku, bar u mom snu ), sto je izgleda ljudima sasvim normalno (ono, fazon, znamo mi).

E, da el jaguar i marvuk su jedna osoba u snu, nekad se vise vidi karakter/lice jednog, nekad drugog.

I tako :kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Junishu i neki haustor:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
poslednji weird :lood: san kog se sećam...
kako sam bila na koncertima Ivane Pavlović i Serene Williams ( :puzzle: ), pa sam posle srela i jednu i drugu i komentarisala sa njima moj doživljaj tih koncerata. i sećam se da sam bila na nekom prijemu koji se održao posle Sereninog koncerta, u nekoj extra large parfimeriji ( :puzzle: ) i da me je Venus iskulirala i nije htela da mi se javi. :doh:

kako li sam sve ovo sastavila, da mi je samo znati. :neznam:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!