Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
@Strix && antibiotic
Ono sto sam mislio je da postoje sanse (doduse, omanje) da odem u Bec, ali da bi mi verovatno vise prijao sam docek kod kuce, nego bilo gde drugde (ukljucujuci i Bec). Ali da odem u Bec uskoro svakako ne bi bio najgori slucaj :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by bothways

@Strix && antibiotic
Ono sto sam mislio je da postoje sanse (doduse, omanje) da odem u Bec, ali da bi mi verovatno vise prijao sam docek kod kuce, nego bilo gde drugde (ukljucujuci i Bec). Ali da odem u Bec uskoro svakako ne bi bio najgori slucaj :D
Ih kod kuce, kod kuce mozes kad hoces. Pasos u ruke i pravac Evropa! :)
Korisnikov avatar
By bothways
Ne zavisi samo od mene ;)

A i kapiram da cu biti dosta zauzet faxom tokom dana oko NG, tako da ne znam koliko mi je pametno da odlazim na puteshestvije u tom periodu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Vise naucis na putesevstviju nego na faksu za ceo semestar :)
Posalji poruku ako dolazis. :zastava:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ako sve bude kako treba, isto kao i prosle, sa devojkom u stanu. Red :mljac: red :mazi: red :love: mnogo redova :fuck: :fuck: :fuck: :yay:
Korisnikov avatar
By Berserker
U najboljem slučaju, aka DAJ BOŽE dočekujem je radeći noćnu smenu za 4 soma :pare:

A najverovatnije, dočekujem je sam u krevetu...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by F8LeSS

U najboljem slučaju, aka DAJ BOŽE dočekujem je radeći noćnu smenu za 4 soma :pare:

4 soma evra? Jel ti to imas nastup u nekoj kafani?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by antibiotic
Originally posted by F8LeSS

4 soma evra? Jel ti to imas nastup u nekoj kafani?
dinara, bejbe, dinara.... jbg, meni je noćna smena soma i po,a ta za Novaka je šlag na torti - skoror pa nema posla...
Naravno treba da se prijavim za nju, pored 10 kolega/inica koji su zainteresovani...
By Orion
To bukvalno ne znam do zadnjeg dana, tj. nikad ne isplaniram lepo pa na dan dočeka se 'organizujem' i uvek se ujebem opasno.

Najviše bih voleo da ovo godine bude neka kućna varijanta, par najbližih prijatelja i...to mi dosta.
Ako tako ne bude onda zaista nemam pojma, verovatno ću nešto smisliti u zadnjem momentu.

:sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih rado dočekao Novu godinu na Cecinom nastupu na Sajmu.
Da li neko takođe to planira, pa da idemo tugedr ?
:jelka:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nadam se da cu naci termin za operaciju pre toga, pa u tom slucaju lezim u krevetu......a imam i izgovor :D
Korisnikov avatar
By toni79
u zadru je morales, naravno zato jer ja nisam tamo.

nemam pojma di cu, u najgoru ruku u nyc :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Mislim da cu pozuriti sa tog pank koncerta kuci na sarmu... :njami:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, jos uvek, al opcije su razne u igri za sad...
By Orion
Originally posted by Orion

To bukvalno ne znam do zadnjeg dana, tj. nikad ne isplaniram lepo pa na dan dočeka se 'organizujem' i uvek se ujebem opasno.

Najviše bih voleo da ovo godine bude neka kućna varijanta, par najbližih prijatelja i...to mi dosta.
Ako tako ne bude onda zaista nemam pojma, verovatno ću nešto smisliti u zadnjem momentu.

:sigh:
Na kraju ima da odem sa drugaricom na semafor žurku. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
To je za koji dan, a mene zakacio neki virus... Koji go slucaj, meni ce biti isti.... bitno mi je samo da ne radim, kao sto i ne radim taj dan i happy sam.... ako ozdravim do tada, lako cu se snaci....
By Kragi
Nisam u euforiji, ne znaci mi nista nova godina kao takva i u najmanju ruku mi se jebe za istu :D
Najidealniji docek mi je da novu skapiras kao i svaki drugi dan uz nekoliko poruka koje uzvratis posle ponoci u fazonu "hvala srecna i tebi", dok gledas neki film sa deckom i par prijatelja/ca :D
Ono sto je sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem).
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by KgCS3

Nisam u euforiji, ne znaci mi nista nova godina kao takva i u najmanju ruku mi se jebe za istu :D
Najidealniji docek mi je da novu skapiras kao i svaki drugi dan uz nekoliko poruka koje uzvratis posle ponoci u fazonu "hvala srecna i tebi", dok gledas neki film sa deckom i par prijatelja/ca :D
Ono sto je sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem).
- ne znaci ti nista
- jebe ti se za nju
- dan kao i svaki drugi

a onda kazes "sigurno je da nikada ne bih mogao da cekam novu godinu sa gomilom ljudi koje cak i ne poznajem (ili uglavnom ne poznajem)."
By Kragi
so?
to sto meni nista ne znaci,ne znaci da se ne solidarisem sa onima koji su mi bliski :sweet: i kad se njih cetvorica dogovore ja necu biti asocijalan, ali necu ni na trg sa 50,000 nekih nepoznatih lica .... A da mi nova znaci nesto, ne znaci zaista :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!