Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by blenta

edit>
a nov/a MMI ne veruje u religije
al zato veruje u predvidjanja baba vange, indijaca, vechernjih gluposti i vidovitih srpskih ekonomista? zanimljivo
Pa, samo kažem da se datum koji su Maji odredili verovatno odnosi na 3SR a o tome se jako puno u poslednje vreme, čak postoji i stranica o tome na wikipedii, a ima još puno pretpostavki od stvarno velikih stručnjaka da će se to stvarno desiti... I nije srpski ekonomista... :)
Ali kao što sam rekao, ne verujem u te kalendare, pa mislim (i nadam se) da od toga nema ništa...
Korisnikov avatar
By blenta
nisam ja nishta loshe mislio
brze tipkam neg sto mislim
samo mi upalo u oko
nema ljutish
Korisnikov avatar
By 11111011100
Maje uopste nisu pricale o kraju sveta smislu potopa, kometa, plavih zvezda, polova i svetskih ratova... malo je izvrnuto
ali to je tako dobar materijal za filmove :D

...idem sledece nedelje da ga gledam nemojte spoilere da bacate :blenta:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
film jedva cekam..upravo sam pogledala dokumentarac koji smo danas skinuli 2012 science of superstition
mnogo je dobar i malo sam se zamislila....
Korisnikov avatar
By Nexus
*SPOILER*
glavni lik je sigurno supermen undercover je sta taj sve prezivi... :qqlele: :alikako:
Korisnikov avatar
By Mars
Niti verujem u proročanstvo niti imam nameru da gledam film.

Posle onog "Armagedona" (to isto) i onog sa Denis Kvejdom kada Zemlja ulazi u novo ledeno doba (a on peške traži ćerku po ulicama zaleđenog Njujorka na tački apsolutne nule plus 1 stepen (ljubav prema ćerki je tolika da ne oseća hladnoću)) - od mene, Holivude, dosta...
Korisnikov avatar
By Dominion
film je sranje kroz gusto granje, nemoguce misije, moralisanje o covecanstvu i humanosti sa sve shlagom na torti - americkim crappy stereotipnim happy end-om...

savetujem da se u shirokom luku zaobidje i imaginarium doktora parnasusa, zaspao sam na polovini, bachenih 20 evra za dva govneta od filma...
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Mars
Posle onog "Armagedona" (to isto) i onog sa Denis Kvejdom kada Zemlja ulazi u novo ledeno doba (a on peške traži ćerku po ulicama zaleđenog Njujorka na tački apsolutne nule plus 1 stepen (ljubav prema ćerki je tolika da ne oseća hladnoću)) - od mene, Holivude, dosta...
Traga za sinom, ne cerkom! I sin je bio Dzejk Dzilenhal! :D
Korisnikov avatar
By Mars
Toliko me je opčinio film da sam verovatno sve drugo radio u bioskopu samo da ga ne gledam...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene takvi filmovi o velikim katastrofama zabavljaju i uvek ih rado pogledam, kao spektakle.
Korisnikov avatar
By Mars
Možda kad neka druga zemlja bude snimila, a ne vazda američka zastava u svakom kadru i američki predsednik da nas spasava od asteroida, cunamija, vanzemaljaca i ostalih požara i poplava.

Evo Sarkozi kad nekad bude glavni supermen, sa zadovoljstvom ću da odgledam...
Korisnikov avatar
By Nexus
On the other hand, ''The Brothers Bloom'' je film koji bi trebalo pogledati... meni je (extra)^2
Korisnikov avatar
By Paki
A je l' ste izvalili Angelu Merkel pri kraju filma ? :D
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Neshto najgluplje shto sam u zhivotu pogledala.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Posle svakog od tih filmova sam se isto osećao.
By Hans
E ovako, da i ja kao autor ove teme kazhem koju.
Gledao sam film u Tuckwoodu. Slavica Cukterash je sedela ispred... :hand:
Dopalo mi se:
- to shto film ima odlicne specijalne efekte, kao npr. nestanak Los Andjelesa, Jeloustoun kao vulkan. Fenomenalno!
- deo na kraju kada je najvisi vrh na planeti na jugu Afrike gde je Rt dobre nade posto se sav okean pomerio na sever usled zamene polova i to sto je Emerih na kraju uradio kako "nova" planeta izgleda, tj. novo kopno.
- dopao mi se srpski u jednom delu kada americki i nas predsednik razgovaraju, samo...mislim da su hteli da bude ruski predsednik, ali avaj...
Nije mi se dopalo:
- to da u filmu postoji deset zemalja na svetu
- to da ima happy end, a Amerikanci imaju ulogu Noja...as always
- to da je smak sveta aktuelan samo u Americi i u jednom momentu se vidi Rio a kasnije i Rim...

Sve u svemu, nadajmo se najboljem 2012. godine... :)
Korisnikov avatar
By castor
Meni bio dosadan do zla boga.
Skoro svake godine se pojavi bar po jedan film koji predvidja
kraj sveta po Majama, Inkama, Aboridzinima, bla bla bla...
Boriiiiiiiiiiiiiiing
By Hans
Castore, istrazi malo polar shift na netu. ;) nema to toliko veze sa Majama...
Korisnikov avatar
By castor
Doci ce i neko njihovo prorocanstvo o kraju sveta na red.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
nista posebno.. za 10 dana sam dobila 15 filmova i dokumentaraca sa nazivom 2012 :D cak su i japanci snimili film o smaku svijeta 2012god
Korisnikov avatar
By Mars
Ja do sada nisam naišao na slučaj specijalnog efekta koji je mogao da mi odvuče pažnju od debilne radnje filma.
By ~ Le Saint X ~
Upravo malopre pogledah...
verujem d abi na velikom ekranu bilo bash EFEKTNO

okej...
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Efekti su Ok,prica ispricana 10000000 puta.Amerikanac spasava svet,sposoban za sve.A u prorocanstvo necu da verujem.Verujem da ce 2012. dodji do kolektivnog uzdizanja na visu svest...To mi vise odgovara...
Korisnikov avatar
By Frey
Јако потресан филм. Тресли се сви континенти.
И наравно, највише ме дирнуло: "Engine, start!"

Елем, има једна сцена кад на ултра важном састанку неки президент не зна најбоље енглески, али преводилац мора да напусти салу због строге поверљивости састанка. Ту му овај каже, на чистом српском: "Можеш ићи." Оцрнише нас скроз.
By ~ Le Saint X ~
E,da...
Te recenice na srBskom

ali, ako sam ja dobro skontao,to je trebalo d a bude ruski

ali, ko od amerikanaca bas zna da razlikuje srpski i ruski???
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!