Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Mars

Sitna....jel se kaže "nečijom smrti" ili "nečijom smrću"?
Eh, ne mož' i matematika i gramatika. :sigh:

Šalim se naravno. Nečijom smrću. :kiss:

...

Hlaef, nisi se objasnila. :P
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam ja to kod tebe video. Niti sam siguran kako je ispravno.

Nego si ti bila na vezi tada pa pitao tebe.
By ...Sitnicava...
Znam da nisi kod mene. Nego kažem to pošto si maher za matematiku, kao ne može i matematika i gramatika. :P
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Leon Walras

Poslednje vezano za patrijarha Pavla, koji uzgred ni meni ne znaci nista kao osoba, je sirovo od naslova teme do preterivanja u gadjenju na preteranu reakciju drzave ili samog Pavla i Crkvu. Neprijatno mi je i da je citam, pa u nju vise ne ulazim.

1. To nije rip tema, tema je obavestenje.
2. Naslov je takav kakav jeste jer se doticni nije rodio kao patrijarh, iako je tako umro. Za vernike je njegova svetost, za nas obicne, profane, glupe amebe (kopiram izraz jedne 'ozaloscene') je Gojko Stojcevic. Ako premine direktor neke firme, jel se svuda potencira to njegovo direktorstvo?
By ...Sitnicava...
I da ga svedeš na običnog čoveka, starca bez titule patrijarha, opet je neumesno karikirati. Po meni.
By ...Sitnicava...
Govorim uopšteno, nisam pratila sve tvoje postove u vezi sa njegovom smrću.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
U temu o patrijarhu nisam ni ušao, obzirom na naslov i ko je postavio - sve mi jasno

Slažem se sa Sitničavom i Marsom (prva strana)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mahnitu

U temu o patrijarhu nisam ni ušao, obzirom na naslov i ko je postavio - sve mi jasno

Slažem se sa Sitničavom i Marsom (prva strana)
Opet i opet, u cemu je problem sa naslovom?
A obzirom da sam se zatekla na forumu dok je Amfilohije saopstavao vest koju jeste, samo sam je prenela uz link sa rtsa (samo su oni u to vreme i imali pisanu objavu). To sto ja doticnog licno ne postujem, ne znaci da ne mogu da otvorim temu... ili znaci?
Korisnikov avatar
By Burak
Meni je inače to RIP toliko glupo i isfurano. Pored domaćeg izraza Neka počiva u miru, svi se hvataju za neko RIP, za koje ih pola ne zna ni sta tačno znači niti iz kog jezika dolazi.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Mene RIP asocira na reductus in pulverem. ;)

Inace znaci requiescat in pace i ima potpuno isto znacenje i na engleskom.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e, vidis...meni nase "neka pociva u miru", "neka mu je laka crna zemlja", "slava mu" i slicno, pripadaju pomalo markiranom govoru koji meni nije svojstven i osecam se vrlo neiskreno kada takve stvari izgovaram...

rest in peace mi je mnogo neutralnije od nasih izraza....a narocito skracenica "rip"...e sad...lazem se da je bolje to reci na srpskom...prosto NE ZNAM nijedan izraz koji mi za to odgovara....
Korisnikov avatar
By Mars
Pa i to što zoveš naše nije naše nego je prevedeno, "neka počiva u miru".

Ono za laku crnu zemlju već više odgovara našoj sklonosti ka slikovitom izražavanju i forsiranjem nemogućeg i paradoksalnog...

Meni je "Primite moje saučešće" totalno neprirodno. Televizično. U formalnijim situacijama ga kažem i idem dalje...al u par prilika bih se osećao kao prvoklasni folirant i zamenio sam ga običnim "Mnogo mi je žao" kao što mi i jeste bilo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!