Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by UlixE, tugo moja...
Zar se nešto malo interpolacije funkcija ne radi i u srednjoj školi? Or is it me?
Originally posted by pazzazJa sam voleo analiticku geometriju.Imali smo je u trecoj godini.
i ja se pridruzujem
u srednjoj sam najvise voleo Analiticku tj (valjda se zvala Analiza sa algebrom) onda Filozofiju matematike, Geometriju, Verovatnocu
dok Numerička matematika mi je bila nesto najdosadnije sto smo imali sad da li sam predmet kao predmet ili los profesor nema pojama
Originally posted by ...Sitnicava...
Hoću reći, svaka vam čast.
Originally posted by MarsSad si me podsetio... pa ja nikad nisam išao na dodatnu iz matematike
Matematička gay sekcija, za sada
...
Originally posted by hlaefdige
e, mene isto u simpatizere! tesko je to islo...
kombinatoriku nisam kapirala do te mere, da NIKAKO nisam mogla sebe da nateram da razlikujem varijacije, kombinacije i permutacije...niiiiikako.....meni je to bilo identicno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!