Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by antibiotic
Originally posted by BellyButton

Jedna jedina stvar koju mrzim when it comes to being gay je ta sto kad god pozelis da izadjes na gay mesto slusas najgovnaviju muziku koja postoji..
pa hajde reci... sta bi ti voleo da cujes na gay partiju?
U2, Coldplay, Queen, The Police, Red Hot Chili Peppers, Billy Talent, Oasis, Nirvanu, Lenny-ja Kravitz-a...
E da... ovo govoris verovatno u nekom svom idealnom slucaju gde bi se svi na zurci nalozili i podivljali uz pomenute umetnike...
Nazalost, u realnoj situaciji bi vecina napustila klub... ok, mozda bi Queen prosao... :)
Ja o tome i govorim...
Generalno, ono sto je etiketirano kao "gay muzika" je nesto sto ima banalno prostu ritmiku, praznoglavce kao autore tekstova i sexualnim momentima (u vidu dahcucih i stenjucih semplova) prenakicene aranzmane koji vredjaju inteligenciju svakoga ko makar nije tone deaf... Al' zato pevaljke imaju avangardne kostime sto je, jelte, strasno bitno za muzicki izraz...
Korisnikov avatar
By Mars
E da... ovo govoris verovatno u nekom svom idealnom slucaju gde bi se svi na zurci nalozili i podivljali uz pomenute umetnike...
Nazalost, u realnoj situaciji bi vecina napustila klub... ok, mozda bi Queen prosao... :)
Što bi rekla Biljana Plavšić: i da polovina izađe napolje - ostaće polovina zdrave supstance koja će da uživa u žurci.

:blenta:
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Mars: Mudro zbori Biljana, ali gazdama i organizatorima ne bi bilo do uzivanja i zabave...

@Belly B.: E sade si postavio delikatno pitanje: Sto se pederi loze na povrsno, banalno , sljastece...?
Mozda zato sto zaista nemaju ukusa ili zato sto zele namerno sebe da otupe, jer je zivot dovoljno komplikovan i kad nisi gay...
Korisnikov avatar
By Mars
Ma kapiram (osim onog dela o mudroj Biljani...)

Zakoni tržišta. Ponude i potražnje.
Korisnikov avatar
By BellyButton
@Belly B.: E sade si postavio delikatno pitanje: Sto se pederi loze na povrsno, banalno , sljastece...?
Mozda zato sto zaista nemaju ukusa ili zato sto zele namerno sebe da otupe, jer je zivot dovoljno komplikovan i kad nisi gay...
Pa, i ja sam gay... I meni je zivot komplikovan pa mi je Lady Gaga i dalje zanimljiva jedino kad gledam spot i iskljuchim ton, a "Confessions..." mi je najgori Madonnin album...
I nisam jedini...
Korisnikov avatar
By Tungi

Sve u paketu."Njihovo" poimanje ekscentrizma je ako Lily Allen u pesmi kaze "fuck you",Britney ako glumi ludilo,Madonna i njeno mlohavo izandjalo telo koje se uvija oko shipke.."U haljetku(gacama) cirkuske jahachice.."Tupo k'o balvan:nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni, dok mi je život bio kako kažete - komplikovan, nije padalo na pamet da slušam neke stvari.

Ne pada mi ni sada, ali mi se baš ide na neku žurku sa puno Seke Aleksić, Dare Bubamare i tome slično. :)

Inače Lenku volim, Madonu odavno ne, a prema Britni imam odnos kao i prema dzaku kuglica od stiropora.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa, i ja sam gay... I meni je zivot komplikovan pa mi je Lady Gaga i dalje zanimljiva jedino kad gledam spot i iskljuchim ton, a "Confessions..." mi je najgori Madonnin album...
I nisam jedini...
Hvala bogu da nas ima razlicitih ... ne znam dal' sada da razvucem.. al' 'ajde...

GAy kultura se razvila iz neceg sto je postao stereotip gay lifestyla... jos od Dajane Ros i Done Samer kada je sloboda znacila ici u disko klubove i tamo konacno "isterati krmacu iz sebe" tj. ne morati kriti ono sto jesi ... znaci, ovo o cemu pricamo ima svoje istorijske podloge... zbog toga je pop kultura i dan danas ostala neko utociste pedera... i ko nije bio deo te price - on je vremenom postao, jer nas jednostavno nema dovoljno puno da bi postojala neka druga, alternativnija mesta po nasem ukusu gde bi isli , a da budu gay u isto vreme...

Da nas ima milion pedera u jednom gradu koji su outovani onda bi bilo svakojakih gay zurki, ali posto nas nema onda smo prinudjeni da idemo na mesta koja su "po ukusu vecine" ako zelimo da budemo medju pederima ...
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa nesto ne znam za Donnu Summer.

Koliko znam ona je izjavila kako je Bog poslao sidu kao kaznu homoseksualcima,te su se svi pederi Amerike ujedinili i palili njene ploce na ulicama New York-a i gde sve ne...:wink2:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali to je bilo tokom osamdesetih.

Tokom sedamdesetih su je poštovali, divili se i djuskali uz njene hitaju.

I need hot stuff!!

:D
Korisnikov avatar
By BellyButton
@antibiotic

I U2 i Coldplay su pop kultura... Zasto Britni i kakve veze ona ima ima sa sexualnom revolucijom sedamdesetih? I zasto Lady Gaga, osim sto javno podrzava gayeve i tvrdi da ima penis?!? I kakve sve to veze ima sa muzikom, anyway?...
Korisnikov avatar
By Tungi
Marilyn Manson=Lady Gaga,da se kladim:superheroj:
Korisnikov avatar
By antibiotic

@antibiotic

I U2 i Coldplay su pop kultura... Zasto Britni i kakve veze ona ima ima sa sexualnom revolucijom sedamdesetih? I zasto Lady Gaga, osim sto javno podrzava gayeve i tvrdi da ima penis?!? I kakve sve to veze ima sa muzikom, anyway?...
Zato sto su Britni i Gaga oficijalne naslednice te main stream pop kulture kroz koju su pederi izasli iz ormana...

Ali iskreno.. ne kazem da se pederi u proseku nesto vise loze na Britni , Kristinu i Bijonse nego ostali svet... mislim da je cak srazmerno... samo sto onima koji slusaju coldplay ili radiohead nije posebno bitno da se nesto izdvajaju kao "gay" te nisu ni toliko upecatljivi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa kad mogu U2, Coldplay, Queen, The Police, Red Hot Chili Peppers, Billy Talent, Oasis, Nirvanu, i Lenny Kravitz u istu recenicu... onda mogu ColdPlay i Radiohead :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!