193. dan 18. Novembar 2009. god.
Oko 15h UV na 0 i predivno Sunce za danasnji obrok i naravno sungazing u trajanju od 32 minuta i 30 sekundi. Svuda oko mene sve vrvi od prehlada, gripa, bolestine na sve strane a meni nije nista. Mene je ove godine gripa obisla, i sve vrste prehlada koje su bile najnormalnije za mene jer mi je imunitet bio uzasno los, ali ne samo to nakon vise od 32 minuta gledanja u Sunca kosa mi raste velikom brzinom i sve je bujnija i jaca.
19. Novembar 2009. god. 15:40h je pa je na red doslo dopunjavanje energijom u trajanju od svega 15 minuta jer je jako oblacno, ali opet bolje je raditi u takvo vreme sungazing pa sto duze stignete jer tako jacate svoje telo I imunitet.
194. dan 20. Novembar 2009. god.
Oko 15h UV je na 0 i to je znak da je doslo vreme za sungazing i napredak dalje do 45 minuta… radi oblaka uradio sam 20 minuta sungazinga i drzao zatvorene oci dok sam video jos pred ocima boje i slike. Nakon 15- tak minuta izasao sam i kada sam video da je vedro i nema vise oblaka odradio sam dalje sungazing u trajanju od 12 minuta i 40 sekundi pa sam time zaokruzio svoje vreme za danas u trajanju od 32 minuta i 40 sekundi. I dalje nemam nikakve probleme sa gripama i razboljevanjem ali ni jednom vrstom bolesti.
195. dan 21. Novembar 2009. god.
UV je na 2 kao i uvek zimi, 15h i vreme je za sungazing. Danas sam za prvi deo svog ukupnog vremena u trajanju od 32 minuta i 50 sekundi, radi oblaka odradio 22 minuta, drzao zatvorene oci i nakon 10- tak minuta ponovo sam pristupio nastavku sungazinga u trajanju od 10 minuta i 50 sekundi. Tako da je moje vreme od 32 minuta i 50 sekundi za dnasnji dan zadovoljeno. Osecam se jak i snazan, imam nadnaravan imunitet i nemam nikakvih zdravstvenih i fizickih problema.
196. dan 22. Novembar 2009. god.
14h, UV je 1 a Sunce je preslatko za oci znaci izvrsno vreme za sungazing. Danas zaokruzujem na 33 minuta i jako sam srecan sto je jos jedan minut sungazinga prosao do cilja od 45 minuta koliko se i izvodi osnovni sungazing po HRM metodi. Zimi slobodno radite sungazing kada je UV na 2 ili ispod a najcesce je tako i kada vam je Sunce prijatno za oci u ma kom bilo delu dana. Osecam se energetski jak i telo mi je mnogo jace, moram reci da imam mnogo jaci stisak ruke nego ranije. Ne osecam nikakve smetnje cak sta vise mnogo sam jaci u bilo kom smislu. Imunitet mi je odlican i nema naznake da se mogu vise ikad razboleti i to sam dobio samo od gledanja u Sunce koje je svima dostupno i besplatno za sve. Kada sam zavrsio svoj sungazing i drzao zatvorene oci video sam mini univerzum a osecaj je bio predivan.
197. dan 25. Novembar 2009. god.
33 minuta i 10 sekundi sungazinga za danas. UV je bio na 1 i proveo sam predivno vreme gledajuci u Sunce puneci se njegovom energijom i jacajuci dalje svoje telo, um i duh. Primetio sam da u ovo vreme nemam vise strahova i da sam potpuno smiren i spokojan u svemu. Ranije kada bih prolazio ulicom i kada pas zalaje na mene uplasio bih se i srce mi je pocelo ubrzano kucati dok je taj osecaj straha trajao i po nekoliko minuta dok dodjem sebi. Ja nisam plasljiva osoba koja se plasi svoje senke, cak sta vise bas suprotno, ali ja ovde govorim o iznenadnom strahu kada me nesto uplasi a da se tome ne nadam. Dakle, danas moje strasenje me drzi svega 2-3 sekunde i nista vise. Isto tako sam shvatio da se ne bojim ni smrti vise niti tog trenutka umiranja, jer energija se ne moze unistiti ona moze samo preci iz jednog oblika u drugi i u ma koji drugi oblik predjem posle smrti ja cu i dalje biti ja. Ovako nisam razmisljao ranije pre sungazinga vec sam imao strasan strah posebno hranjen dezinformacijama o potpunom unistenju sveta 2012- te godine.
198. dan 26. Novembar 2009. god.
U 14:50 kada je UV bio na 1 pristupio sam svom sungazingu u trajanju od 33 minuta i 20 sekundi uzivajuci u svakoj milisekundi gledajuci i hraneci se Suncem. Kada sam ga gledao i upijao svaku zraku i svaki foton iz Sunca video sam kao da se ono nalazi u nekom ogromnom oku i taj prizor me je tako ispunjavao divljenjem da sam svo vreme sungazinga se divio i odusevljavao tim prizorom misleci samo na lepote stvaranja i onog sto me okruzuje. Sto se licno mene tice nisam bio bolestan ove godine i divno je cudo za mene da sam propustio pocetak zimskog vremena a da meni naprosto nije nista. Cak sta vise ja jednostavno znam da ne mogu vise da se razbolim.
199. dan 29. Novembar 2009. god.
Obavio sam danasnji sungazing u trajanju od 33 minuta i 30 sekundi kada je UV bio na 1 oko 15h. Predivan sungazing I predivno ispunjavanje energijom to je samo nesto sto se mora doziveti i ne postoje reci da se to moze napisati ili iskazati. Osecam se predivno i ispunjeno osecajem dovoljnosti I zadovoljstva u svemu sto imam i svega sto me okruzuje. Ne smetaju mi vise neke stvari koje su me ranije izludjivale, zadovoljan sam sa malim stvarima i najmanja stvarcica me moze zadovoljiti i naci svoju svrhu i primenu u mom zivotu. Ja sam inace bio jako skroman ali sada sam jos skromniji jer imam unutarnji mir I zadovoljenje u svakom pogledu. Covek je nemiran unutar sebe i najcesce frustriran kada je nezadovoljan i nezadovoljen sa onim sto ima. Kada dobijete svoj unutrasnji mir onda cete biti zadovoljni i sa najmanjim stvarima i necete gledati da imate samo vise i vise za sebe, nego cete davati drugima a ono sto imate vec cete iskoristiti za nesto sto vam treba. Kada imate unutrasnji mir, vi imate i sigurnost.
- Tri nedelje je a Sunca nema sto radi kise sto radi oblaka ili hladnog vremena. No sada kada sunca nema onda se uziva u do sad postignutim benefitima a cim ono ponovo izadje i moze da se radi sungazing onda samo nastavite tamo gde ste stali bas kako cu i ja. Za svo ovo vreme pojeo sam samo nesto malo supe sa povrcem i jedno parce torte od kestena koje je gazda doneo cimerima pa i meni jer mu je bila slava a ja nisam hteo da odbijem iz pristojnosti. Kada sam pojeo to parce torte moram reci da mi se toliko podigla energija u meni kao nikad do sad.
200. dan 20. Decembar 2009. god.
Posle duzeg vremena Sunce je ponovo predivno za sungazing… Danas je palo 33 minuta i 40 sekundi predivnog sungazinga. Osecaj nakon tako duge pauze radi vremenskih uslova je predivan i ne moze se opisati to se moze samo doziveti. Kada sam se konektovao na Sunce osetio sam odmah kako se punim njegovom energijom i kako mi je toplo u obrazima i u predelu ociju. Osecaj je zaista predivan! Osecam se predivno i snazno. Jel je neko spomenuo ovde neku bolest? A, sta je to?
201. dan 21. Decembar 2009. god.
33 minuta i 50 sekundi prelepog sungazinga na predivnom suncu. Zadnjih dva minuta sungazinga sunce mi je “pobeglo” iza zgrada te sam se penjao na prste da bih ga mogao uhvatiti ocima. LoL! to je bilo bas onako interesantno za moje komsije koje su gledale koliko mi je najvaznije da dohvatim i uhvatim svaki zrak koji mi je pokusavao pobeci. Posle sungazinga i tokom dana osecao sam se bas prejako i premocno. Dakle bos u letnjoj majici na terasi sobe koji iznajmljujem bas sam bio interesatna licnost za sve moje komsije koje su me gledale ali to me nije u opste pogadjalo I nisam se osvrcao na to. Naravno da se i dalje nisam razboleo i da sam predivno, pun energije i jacine.
202. dan 23. Decembar 2009. god.
Tacno 34 minuta kod zgrada na novom Somborskom bulevaru u Novom Sadu. Danasnji sungazing mi je bio bas preteran i predobar (necu da psujem da ne kazem prejeb..) . Dakle radio sam sungazing pored zgrada na samom bulevaru ne osvrcuci se na prolaznike i komsije. Naravno bio sam u jakni i patikama da ne pomisle ljudi da sam potpuno poludeo ako bih bio u letnjoj majici i bos na zemlji pa jos i gledao u Sunce. Mi sungazeri smo uravnotezeni i zaista treba da koristimo mozak u svakoj situacijia ne da slepo religijski sledimo neka pravila konkretno mislim na stajanje bos ako nekad tome nije vreme ili mesto, vec da koristimo mozak koji nam je ojacao u prvih petnaest minuta sungazinga. Od bilo koje bolesti ni pomena ni traga ni glasa, dakle sungazingom mi je zaista ojacao imunitet I celo telo kao nikad do sad i dok sam ziv ja cu ovu praksu siriti svuda i svima na sve strane i na dobrobit svih ljudi. Svako mora da cuje o sungazingu i kako da pojaca i ojaca svoj um, telo, imunitet i svaki deo svog bica. Moja mama od 65 godina je danas na 35 minuta i 20 sekundi a njen problem i bolest sa srcem je potpuno nestala kao i to da je pre bila slabo pokretljiva radi pritiska ali sada gotovo juri kao munja kako joj to komsije koje je znaju kazu. Dakle,i ona tako stara se preporodila I podmladila. Pre je imala i problema sa okostavanjem kicme, isla po banjama a mene ostavljala kuci samog i po 2 nedelje sad je sve to reseno i sve je nestalo kao rukom odneseno. Dakle, kada dodjete na oko 6-7 meseci zaista sve bolesti i tegobe nestaju.