Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ...Sitnicava...
Niti imam zašto da je volim niti po njoj treba da se vrši neko modeliranje.

I šta devojka sa kraćom kosom u košulji ne može da bude fem? :odbij:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mogu biti FEM fem od bilo koje FEMICE iako mi je kosaU 1cm, ako obicem minic :pervert: jeR pola femica ne zna lepo da hoda i nema jeb LEP stav... :dzambusdzeki:

grok!!! fem, buch, ando...eee deco...:cvetduga:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by ...Sitnicava...

ahahahah da li sam rekla da ne moze ? :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

Moze, zasto ne bi mogla?

Ali ova na slici ne bi bila fem sve da je u shljokichastom minicu..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ne znam zasto, ali zamislila sam tebe i ostatak ekipe sa tortilja partija u tom minicu :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:lol:

Zasto da ne, ala Vanesa Shokchic izgled.. :D
Korisnikov avatar
By starsailor
ako se ne varam na ovoj kvotovanoj fotci je dzeni shimicu il kako god se cita. ona svakako nije fem, sto nije ni toliko bitno, kao sto nije bitna odeca u tome dal je neko butch il femme, i ona je lezbejka mnogo pre nego sto se pojavila shane,koja naravno nije prva koja je obukla kosulju i kravatu. i autovana je za razliku od shane tj .... zaboravila sam kako joj je pravo ime.
By ...Sitnicava...
A možda i imamo različito oko za fem i sve druge kategorije.

Jer je MENI dotična ni levo ni desno već FEM.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ona moze da prodje kao recimo femme u lez svetu, u str8 svetu bi bila mushkobanjasta devojka.. :hvala:
Korisnikov avatar
By starsailor
da li samo na ovoj fotki jenny ti izgleda femme il na svakoj je tako dozivljavas?
Korisnikov avatar
By starsailor
hehe :mazi: mozes da je vidis u jednom filmu, apdejtovacu te soon
Korisnikov avatar
By reka
Meni stvarno nije jasno zasto moraju da postoje sve te kategorije,ko ih je propisao i zar sve te podele opet nisu neka vrsta ogranicenja?!?I sta sad,ja nisam femme zato sto ne nosim stikle(iz zdravstvenih razloga) i ne izgledam kao replika Barbike?Ja sam pravo pravcato zensko i volim suknjice,cvetice,leptirice-sarenice,plisane igracke....A to da li mi je kosa u jednom momentu duzine 1mm ili duga do dupeta zavisi samo od moje trenutne inspiracije.Izludjuju me te striktne podele i zato se cesto osecam jos ugrozenije.Zar ne moze da ima malo vise tolerancije?:cvetduga:
Korisnikov avatar
By plavajaffa
21,39,93...
i vecina muzicarki...izgleda da me privlace muzicki instrumenti:balerina:
Korisnikov avatar
By Hys.
Moram da iskazem svoju frustraciju vezanu za odredjenu pojavu, po cenu da zvucim kao hejter.

Tzv butch dizelasice.

Klinke koje misle da je super da izgledas i ponasas se kao da si izaso iz 93, skroz su opasne ( :lol: ) i imaju vajb najgore seljacijade.

Ne znam licno, vidjam po gradu, eto, mozda gresim, mozda taj diminor je samo moja iluzija, ali meni se stomak okrece.

Ne volem to.

Sto rece sinoc jedan drugar, volem formu koja je tough, ali nikako i sadrzinu, a meni ovde deluje da sadrzine nikake nema, a i forma je toliko....joj! Kamiondzije bez stila, klinke koje se ponasaju kao da su im uzor kriminalci.

Il sam ja mnog bila hejter dizela, il sam mnogo "matora" il trazim dlaku u jajetu, ali to sto se pominje neko brdo "butchica" u Bgu il gde vec, ja NE VIDIM, sem tih malih dizelasica.

Mislim, nije da se zalim, nego mi prosto...

Ma tuzno.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!