Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Pera Kojot supergenije

vise volim negativne junake
9
26%
vise volim pozitivne junake
1
3%
volim ih podjednako
21
62%
ne volim crtane filmove
3
9%
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by jukie
Tata Brada, ne Daba. I mama Puslica.

Sport Bili mi baš nije bio omiljen jer me cela ta fabula vezana za sport nije interesovala
e ovako bude kad otvaraš po 20 tabova, pa se posle pola sata setiš da na jednom nisi kliknula "odgovori", te odgovaraš na već odgovoreno.

nego, ni mene nisu zanimali sportski detalji, ali sam obožavala torbu. :leviathan:
slažem se za snorkijevce.

a štrumpfove sam više volela onako zbirno, no pojedinačno. sad kapiram da sam imala odbojnost prema tzv. one-dimensional characters. nisu mi se sviđali likovi koji imaju samo jednu bitnu/prepoznatljivu osobinu koja se stalno naglašava i uglavnom bih je doživljavala kao manu.

osim u slučaju onog štrumpfa koji je stalno pravio kolače. njemu nisam imala ništa da zamerim. :giggle:
Korisnikov avatar
By Loni
Inače šrumfovi su u dobroj meri gej zajednica.
Na 99 muških dolazila je jedna ženska.
Animatorima bilo komplikovano da crtaju složenije ženske likove.

Tek u ne znam kojoj sezoni, povećaće broj ženskih na tri.

Snorkijevcu su bili kao neka njihova reinkarnacija, ali slažem se s Jukijem.
Mnogo bolji.

Nervira me samo što onu Katicu nacrtaše ćelavu samo s kikicama sa strane.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
Da li vise volite one negativne junake, poput Pere, Patka Dace, Macka Silvestera ili one dobre (poput one nesnosne zute pticice)?

Kao sto znamo, ovi negativni su uvek zrtve, ali Pera je konacno uhvatio 'ticu trkacicu :D
Pera uhvatio pticu?!? Nisam znao. Koji li je plan konačno upalio...

Njega sam gledao uvek sa blagom dozom nerviranja. Možda upravo tu mogu da lociram začetke moje inženjerske racionalnosti: nisam mogao da razumem da 1) uopšte uzima u obzir neka rešenja kao moguća kako bi uhvatio pticu, i 2) zašto se kod onih dobrih ideja ne zadrži, modifikuje ih, POBOLJŠA i tako poveća šanse za uspeh...A ne da sa hidraulike skače na balistiku, sa nje na mehaniku, sa nje na piretiku itd. (zbog svega toga sam više voleo Diznijeve i ruske crtane, tu sam uživao bez nerviranja).

Inače sam Kojota i Pticu voleo da gledam zbog atmosfere. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam prvo saznao da Monument Valley stvarno postoji a kasnije i kada sam je video...(Marge Simpson, recimo, i dalje ne zna da Long Island postoji, mada rado pije koktel)...

Inače junake nešto nisam razdvajao tako na dobre i loše, ljudima korisne i ljudima štetne...Pre sam ih doživljavao kao Yin i Yang.

Sećam se da je pokojna Milja Vujanović u terminalnim fazama ludila (i bezobrazluka) vrištala sa 3K da roditelji ne smeju da puštaju deci Tom i Dzerija .... ne umem da ponovim tačno zašto, al odprilike: kako da jedan plemeniti stvor kao mačka uvek bude zajebana od glodara štetočine miša...
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam kao dete imao sklonosti ka filosofiji, te mi ni tumacenja pozitivnosti/negativnosti nisu bila precizna. uvek je bilo ono ocigledno - onaj koji juri slabijeg mora da je negativac. mozda je to imalo veze sa mojom skolom, u kojoj su mladji ucenici svaki dan prezivljavali torturu onoh starijih i jacih.

inace, kruzila je prica da je taj crtani u kom je pera uhvatio pticu, narucio licno majkl dzekson. :-))

mars, jesi video mozda playboy? mardz simpson je na duplerici. :-))
Korisnikov avatar
By nsBeckie
glasala sam da oba volim podjednako, ali ni ja ih nisam dozivljavala kao "good guys" vs. "bad guys"... volim podjednako i Toma i Dzerija, i druge "rivale" u crtanim filmovima... prosto jedni bez drugih ne idu

ali Dusko Dugousko rulz :trebalojedaskrenemlevokodalbukerkija:
Korisnikov avatar
By Loni
I jao sad sam gledao barbapapu.
Predivno Lepa Krepo.

Jedino mi nije jasno šta oni predstavljaju.
Neke plaseline?

''
Korisnikov avatar
By Loni
A inače za epizodu gde Kojot 'vata i jede trač'cu čuo sam da je neki buržuj, ali potpuno anoniman to naručio od kompanije Lonney Tunes. Ako se i zvao Majkl nije se prezivao na Dž. Verovatno.
Vukao je tu frustraciju iz detinjstva i želeo je da je kojot ćapi što je na kraju morao da plati nekom ogromnom cifrom. Oko milion dolara.

Evo i te, poslednje epizode...

''
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni
I jao sad sam gledao barbapapu.
Predivno Lepa Krepo.

Jedino mi nije jasno šta oni predstavljaju.
Neke plaseline?

''
Ja se sećam jedne epizode gde su deca videla kako telad hrane mlekom iz flašice pa su hteli i oni da se najedu. Onda su se svi pretvorili u telad i napojili su ih mlekom. Poslednji je ostao onaj crni čupavi koji se pretvorio u crno čupavo tele (kao pas) pa su ih tako provalili.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa kao žive plasteline recimo (ali ne znam da li bi otkinuti deo "odumro" ili bi se sam kretao)
Gledao sam jednu dokumentarnu emisiju o hobotnicama koje iznenada promene oblik i boju na najneverovatnije načine
Ono je bilo STRAŠNO
prvo je ličila na koral na dnu mora (braon sa kvrgama), pa se izdužila kao zmija i tako vijugala, pa se raširila i izgledala kao morska zvezda (pipci su se istanjili i dobila je crne i bele pruge), a na kraju je izgledala kao pile koje trči po dnu mora i onda se opet vratila u oblik hobotnice
Korisnikov avatar
By Loni
Jao i mene plaše ta saznanja o hobot(p)ticama.
Čuo sam da su neverovatno inteligentne.
Ingeniozne.

Mora da je jako divno biti recimo lezbi hobotnica.
Imaš 8 ruku i svašta možeš.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Jao i mene plaše ta saznanja o hobot(p)ticama.
Čuo sam da su neverovatno inteligentne.
Ingeniozne.

Mora da je jako divno biti recimo lezbi hobotnica.
Imaš 8 ruku i svašta možeš.
dozivis prolaps klitorisa od siline orgazma :pms:
Korisnikov avatar
By Loni
M da.
Samo što ne bih išao u detaljisanje.

Tako sam pravio svojevremeno ,,teorije'' da bi bilo više lezbejki kada bismo imali repove.
Bila bi to prilika za još jednu penetraciju plus.
Mnoge cure ovde nisu to shvatile ko humor. Šmrc. :-(
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Pa da, ali kako se to naučno :blenta: objašnjava?
To njihovo menjanje oblika mislim?

Da l da ih definišemo k'o plasteline s mozgom, lebdeće mrljice il' jednostavno šarene ideje?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tqonpHj0 ... re=related[/youtube]
ne znam, imala sam par debata na tu temu s retkim ljudima koji se sećaju tata-brade i dominirale su teorije da su a) napravljeni od neke šećerne smese b) duhovi. obe nebulozne, al' eto... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Zar to nije bilo u špici?

"Deco, volite li šećernu penu?..."
Korisnikov avatar
By Loni
Moralo bi biti - Djeco, volite li šečernu pjenu?

Crtać je emitovan u na JRT-u u okviru dečje redakcije TV Zagreb.
Mada meni ne liče na šećernu penu. Nije ni ona toliko elastična.
Korisnikov avatar
By jukie
Da li je ta šećerna pena marshmallow?
Korisnikov avatar
By Loni
Onda je to neki specifičan merčmelou.
Moj se nikad nije pretvara u kufere.

Nego, pazi nismo razmišljali da to mogu biti i neke žele bombonice.
Tata Brada je od jagode, mama od kakaa,
naradnžasto dete je od pomorandže...

Možda duhovi tih bombona?
Nekakvi prehrambeni slatki spiritusi?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
Da li je ta šećerna pena marshmallow?
Ne, marshmallow je drugo.

The books were originally written in French (barbe à papa is French for candy floss, or — literally — "father's beard")

a dalje...

Cotton candy (American English), candy floss (British English), fairy floss is a form of spun sugar.Food coloring is used to change the natural white color...
Korisnikov avatar
By Mars
Molim.

A sad mi se jede to.
Korisnikov avatar
By Loni
Znači crtać je nastao iz čisto marketinških razloga?
Vlasnik fabrike tog šećera umesto reklame naručio crtać, platio ga i dobio.

A mislio sam da je u pitanju ona čista, iskrena potreba za artom i avangardom.
Istina nekad stvarno može da zaboli.
Korisnikov avatar
By bu
svi likovi su mi gotiva..ali brzi gonzales... :D <3

andale andale andale arivaaaaa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!