- 14 Nov 2009, 01:53
Iako sam protivnik javnog glasanja viš da bih mogao onako malo... ali na svoj način.
- Vel boy (maksimum) - 18 bodova. (Kad sam video da je i Pending BBB protiv njega, psotalo mi je jasno da je Vel car. Heroj bez predesana. Postoje samo tri osobe, koje su u stranju da navuku gnev svih negativaca protiv sebe. Vel boy, ja i Isus Hrist)
- Sunce 17, tri četvrtine u razlomku (zbog izvanrednog parodiranja racionalnosti)
- 2 kune - 16, pet osmina bodova zbog duhovitosti.
- Androglam - 16, 3 boda
- Dina - 16,2 boda - kao najbolja utvrđivačica političke korektnosti i šampion moderatorstva.
- Krpica - 15, 9 bodova
- Olga Diktator (malo postova, al' jebitačno) 14 bodova.
- 13 bodova dao bih tandemu Simor-Tot. Sa Simorom se malo bolje slažem po pitanju stavova, ali ne i njihove interpretacije, a s Totom obrnuto.
- 12 bodova Kiwi (uvek s moje strane ko i Vel boy), a tu bih stavio i Bananu i Pakija, koji nas uvek lepo izveštava o akcijama.
- 11,9 bodova - Kiborg
- 11, 7 bodova - Deni. Zato što je svoj i što ga boli uvo za antifem i antifolk orijentisane gejove.
- 10. 654 boda dajem NS Happy-iju, mada s njim više kontakriam na fejsbuku.
čista 10 - Abortirani terorista i Dirty.
9,9 - Dušan Maljković
9 - Devokica, Seamen, Mirth, Delete
8,8 poena - u jebote nekog ću zaboraviti, hajd' Dželajza Rouz.
8,3 boda Ulix i Jukie. Od njih se mogu dobiti inteligentnii tačni odgovori.
8, 13 - Lepa Krepa jer ima isti ukus za crtaće ko i ja.
8,00010045 poena - Lorna. Zato što je najebala u jednoj temi isto ko i ja. Bila nespretna i svi je napaše sirotu.
Tu su još i Dee i vanhuvišt.
7 koretnih bodova - Svejedno. Iako se ne slažemo ume da ispoštuje.
6 pt - Tungi. Zbog lojalnosti prema Marsu, koja se retko viđa. Treba to nagraditi. Usput mlad je, a ipak pomirljiv. Biće od njega nešto.
5, 9 bodova - Mars jer se slaže sa mnom da maske protiv gripa treba nositi samo ako su specifične, šarene i s nekim modnim detaljom. Peder mora da ima svoj modni identitet i u dobru i u zlu. Nema.
5,6 - Iris. Moderatorka, koja drži do principa.
5,51 - Forever Young.
5,5 bodova - svi ostali. Tolika je ocena potrebna da te neko ne obori.
Izuzetci:
Sprinter 0,002 poena - te promile dobija jer je za regionalizaciju i ateizam.
Popay - 0 jer popizd popizd smenjuje.
I Splif - (kao minus) 0,2 zato što kad se jednom zakačiš s njim na nekoj temi, od njegovog kecanje nemaš mira u sledećih 10. Pa mislim se čoveče jebi me, al' nemoj u mozak!
MOD EDIT jednog nicka