Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Djole_91
Eto i mene na ovom Forumu :)

Do sada sam samo čitao i neretko se desi da me komentari i teme povuku za jezik da nešto napišem, ali nisam bio registrovan, pa sam rešio da vam se pridružim u ćaskanju na zadate teme.

Inače sam 91. godište, nemam mnogo iskustva sa momcima,
ali su mi se oduvek, pored devojaka i momci činili zanimljivi :)

:kgcs3:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dobro došao. Bolje te našao.

P.S. Iskreno se nadam da nisi još jedan Statusov klon (već je bilo u2u poruka da ti je stil prepoznatljiv!)
Korisnikov avatar
By Tungi
Jao ovo "dragi moji" :lol:

Kao "zao mi je sto ste MOJI,ko vas je poznavao ni pakao mu nece tesko pasti":pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Tungi
Zao mi mitrandira,sto potrca pred rudu:lol:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Kako reče moja drugarica Vrela, ja sam hvalio dečka na slici. I jeste sladak. A to kači li neko tuđe slike na forum je stvar tog nekog:egzorcist:
By fazza
Mazicu ga, pazicu ga, grlicu ga i tepacu mu... Djole, Djole bas si bezobrazan mali Djole sto si se pretvarao da si mali zeka...:giggle:
Korisnikov avatar
By Djole_91
Ne znam čemu insinuacije da sam Status koje su potkrepljene samo stilom pisanja.

Pa 30 posto ljudi na ovom Forumu ima isti ili sličan stil pisanja, pa se ne može nikako reci da sve to piše jedan čovek.

Postoje činjenice i priče "rekla kazala".

Na vama je da procenite, a i ja nisam neko kome je bitno misljenje bilo koga odavde.

Čitajući mnoge njegove teme na ovom forumu, stekao sam utisak da on nije neko ko bi se krio iza bilo koga, tj mislim da vrlo svesno i hrabro iznosi svoje stavove, a i kakva korist pisati u nečije ime?

:auto:
Korisnikov avatar
By Tungi
Upozna ti njega lepo za ovo kratko vreme,koliko si na forumu.Napredno veoma,3 dana:alexis:
Korisnikov avatar
By Djole_91
Pametnom coveku je 30 minuta citanja poruka na ovom forumu sasvim dovoljno da proceni ko kakve teme otvara, ko o čemu piše, a sebe smatram prilično inteligentnim. :andjelak:

Uostalom, ne sprečava me ništa ni da ga upoznam, ali kako da ga nadjem kad vidim da nije skorije ništa pisao?

Može li neko od vas da me spoji sa njim ko ga poznaje?

:blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, ja se prihvatam da te spojim sa njim.
Poznajem ga već duži niz godina i već sam ga do sada uspešno spajao sa drugim primercima muškog roda, na sveopšte zadovoljstvo.
:dominion:
Korisnikov avatar
By Djole_91
Ne shvatam, jesi li ga upoznavao sa njima ili si ih "spajao" :)

Mogu svašta da pomislim, mada sam od nekih ovde čuo da je laka roba :(

:dina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Status nije laka roba, samo je dosta druželjubiv.
:setnja:
Korisnikov avatar
By Djole_91
Deni, spoj me sa njegovom guzom, ili je bolje da me lepo upoznaš sa njim, pa ću morati za sve ostalo da se sam potrudim :)

:misici:
Korisnikov avatar
By *deni*
Siguran sam da ćete se lepo složiti.
:fist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!