- 06 Nov 2009, 22:31
nema smisla davati oglase. za zene. Zene su suptilnije od toga, i smatraju to previse ''napadnim''
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by lornaNema na čemu
Neke zene josh uvek ne smeju.
Obradovao me je ovaj link Gay Turkey on the Internet, ima svashta neshto zanimljivo. Hvala na njemu.
Originally posted by Lonijeste logicno, ali...
Pa čekaj, ako ne oglase, kako onda?
Tražiti iglu u plastu sena?
Koliko vremena bi trebalo devojci u ovom vremenu gužve, da otkrije ko od 100 devojaka s njenog fakulteta plus još 100 iz njenog komšiluka itd je lez?
Dok otkrivaš i otpisuješ jednu po jednu, postaneš baba.
Nije li logičnie napisati oglas.
Kad smo već kod toga, koliko vas ovde ima oglase?
Znam da od zauzetih nema nijedna, ali koliko ih vas ima od slobod.
Ja dosla u zoru kuci. Mama krenula ujutru u radnju i komsinica od prekoputa istrcava na ulicu...
komsinica: Neje moje da se mesam , al ona tvoja deca vec devojke treba se udavaju , kako ce se udav kad po cel noc nesu dom, eve ova najstarija ti dosla jutros , vec bilo svanulo...
Originally posted by Lepa KrepaJa dosla u zoru kuci. Mama krenula ujutru u radnju i komsinica od prekoputa istrcava na ulicu...
komsinica: Neje moje da se mesam , al ona tvoja deca vec devojke treba se udavaju , kako ce se udav kad po cel noc nesu dom, eve ova najstarija ti dosla jutros , vec bilo svanulo...
ajoj.
ali nije to ekskluzivitet malih sredina, ima takvih svuda. razlika je (po mom mišljenju) najviše u tome što ta tvoja komšijska sekuritatea oseća da ima pravo i dužnost da javno iznese zaključke proizišle iz posmatračkog rada. u većem gradu im je malo veća frka da se tako kurče, pa se zadržavaju na provirivanju, prislanjanju čaša na zidove i sličnim incognito tehnikama, a rezultate razmenjuju u svojim inner krugovima.
Originally posted by zozefin stHe he. Mislim da znam tu ženu, koja voli bičevanje i ima 50 godina.jeste logicno, ali...
i bas zato sto je tesko naci iglu u plastu sena, narocito ako neko nije iz bg-a ili ns-a. Ja sam imala oglas na gaylez oglasima, za mesec dana mi se javilo njih petnaestoro koliko se secam, 14 muskaraca i jedna zena, ta 1 zena ima 50 god, i htela je da me pozove na bichovanje, . 4 strejt muskaraca, 5 gej muskaraca me muvalo, 4 pedofila retardirana. i jedan gej muskarac mi se javio samo da me pozdravi.
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Ma i u velikom gradu to rade, samo što mojima prijavljuju da nikad ne izlazim
valjda im fali materijala
Originally posted by LoniJa ne znam kako se ova prica pretvori u pravo prve bracne noci U svakom slucaju nije to bilo samo na jugu. Evo ja imam oci kao sto uglavnom imaju ljudi u Turskoj, valjda su to mongolske oci, tako da je tursko poreklo prilicno sigurno a nigde nije zvanicno... A preci su mi iz Sumadije. Sem toga to nikako nije objasnjenje - ako je ta zena uopste i bila pokorna, aga sigurno nije, a potomci nasledjuju gene od oboje... Evo ja sam buntovnica
Lorna, a na osnovu čega misliš da bi se Nišavke opirale manje?
Ono kao. Aga nasrne na Nišavku i ona se opire deset minuta, a Crnogorka jok, no petnaest.
...
Originally posted by LiPo takvoj logici, neko ce tebe, mene i sve nas ovde nazvati pacenicima jer se socijalizujemo virtuelno, a ne uzivo.
Nemam druga posla nego da pisem oglase i da trazim nekog na slepo, pa toliki pacenik nisam...
Originally posted by DeleteOriginally posted by LiPo takvoj logici, neko ce tebe, mene i sve nas ovde nazvati pacenicima jer se socijalizujemo virtuelno, a ne uzivo.
Nemam druga posla nego da pisem oglase i da trazim nekog na slepo, pa toliki pacenik nisam...
Originally posted by LiOne nisu neemotivne i neozbiljne...
Sta znam, veci su izazov...
Originally posted by DeleteTi si specijalni slucaj...Originally posted by LiOne nisu neemotivne i neozbiljne...
Sta znam, veci su izazov...
Originally posted by LiNaslov teme nije uopšte uvredljiv već subverzija fraze ,,Joj kukavno srpstvo ugašeno''.
Ne svidza mi se naslov teme jer mislim da je uvredljiv... a ne bih sada da se prozivam ovde i kacim sa nekim.
Originally posted by LoniSamo ti izbaci jug iz naslova pa se posle smej do sutra...Originally posted by LiNaslov teme nije uopšte uvredljiv već subverzija fraze ,,Joj kukavno srpstvo ugašeno''.
Ne svidza mi se naslov teme jer mislim da je uvredljiv... a ne bih sada da se prozivam ovde i kacim sa nekim.
No pošto u pisanoj formi nikad niko ne može da pretpostavi šta je doslovno značenje, a šta istorija, treba se držati principa da se uvek iza ironične, parodične fraze stavi smajli.
Na ovo pravilo su svi zaboravili, ali kad vidim kako shvataju doslovno, kajem se što ne stavljam.
Dakle moja greška.
Tema treba da glasi - Joj kukavno lezbejstvo ugašeno
Originally posted by LiJa ne mislim da je tema puna predrasuda. Lepo je u prvom postu navedena statistika da u nekom gradu ima ovoliko oglasa a u nekom drasticno manje sa slicnim brojem stanovnika i postavljeno pitanje uzroka toga. Sta su tu predrasude?
Ko o cemu pederi o oglasima i reklamiranju kurca, da ne napisem i dimenzije picke pa da okacim na netu, mozda se nadje neka da me pozove...
Tema puna predrasuda...
Originally posted by jukieJa isto imam "teoriju" da su bili krsni i lepi Znamo da su istoriju pisali muskarci s obzirom da zene nisu bile obrazovane niti su znale da pisu, pa je njihovo vidjenje bilo takvo kako uobicajeno znamo... A ja mislim da je to islo cesce ovako - zene bi ionako udavali za koga bi roditelji hteli i nisu ih pitali odgovara li im to ili ne. Taj muskarac je mogao biti npr neki zgoljav i siromasan zemljoradnik dok je aga bio bogat, muzevan, mocan. Zene obicno vole moc, tako da bi se nekoj zeni vise svidjao aga nego njen buduci muz. Tako bi ona malo pogledala agu kad ga sretne negde u selu a njemu bi to bio dovoljan znak pa bi iskoristio pravo prve bracne noci. Tako bi zena dobila onog koji joj se vise svidja bar kao ljubavnika a i oca deteta, i ta noc je mogla biti lepa. S tim sto sigurno kad se vrati kod regularnog muza ne bi mu rekla da je bilo super nego da je nesrecna bla bla... A kasnije bi mogla da ocekuje neku zastitu i pomoc od age jer bi imala njegovo dete, poznavala ga je blize, pa je vise mogla racunati na nesto nego ostali njemu manje poznati seljaci. Tada su zene bile od muzeva batinane a nikakvu zakonsku zastitu niotkud nisu imale pa su se dovijale kako su znale i umele da svoj polozaj bar malo poboljsaju.
Sad me baš zanima kako su te age izgledale:alikako:
tj. da li su bili kršni, zgodni muškarci prodornih bademastih smeđih očiju
Originally posted by Dina
Taj muskarac je mogao biti npr neki zgoljav i siromasan zemljoradnik dok je aga bio bogat, muzevan, mocan. Zene obicno vole moc, tako da bi se nekoj zeni vise svidjao aga nego njen buduci muz. Tako bi ona malo pogledala agu kad ga sretne negde u selu a njemu bi to bio dovoljan znak pa bi iskoristio pravo prve bracne noci.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!