Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Uvažavam, kako da ne uvažavam i još te i podstičem da otvoriš paralelnu temu - Izbor za Antizvezdu, ili Izbor za najomraženijeg forumaša godine, ili tako nekako...:maljkovic:
Korisnikov avatar
By blabla54380
najomrazeniji je loni tu nema sta da se glasa, ali bi dodela zlatne maline mozda bila interesantna

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam... nisam vise toliko prisutan na forumu.

Na staru, ogromnu slavu bih dao Superstar! 12 poena.
Jedina devojka kojoj bih dao poene jeste Zaljubljena, dakle 10.
Mars - 8.

Sto se tice ostalih, ne mogu da odlucim ko koliko poena, ali svakako blenta, Dragonite, Sixto, Pending-For-A-Bending i Dominion.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne mogu da povatam ljude, ima ih mnogo koje cenim, a ima ih nekoliko koji su zvezde (upecatljivi su) a ipak me nerviraju
Korisnikov avatar
By Loni
Wow pa ta malina izgleda baš primamljivo :-)
Ne bunim se, al da mi je daš uživo i da bude od pravog zlata.
Korisnikov avatar
By Blady
Hvala svima na glasovima... i izvinjavam se ako sam nekog izostavila...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
Hvala na glasovima! :hvala:

Originally posted by F8LeSS
Morao bih da obrazložim:

Lunja i Sunce - izjave i fotke u *Tenisu*
Mislim da mi je ovo hit godine (tema Roland Garros, prognoza ko ce osvojii titulu...):
Originally posted by Sunce

"Ove godine zelim jaaaaa!"

Slika

"Daj Safina, smanji dozivljaj!"

Slika

:lol:
pročitao si me 100% :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Moram da kažem da sam vrlo neprijatno iznenađen ( i uvređen ) sitnim poenima koje sam do sada osvojio u ovom glasanju, pa ću pokušati glasačko telo da animiram proverenim metodom -

Evo vam sisa, dajte poene.

''

:dude:

:redaljka:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja sam prosle godine bila sesta a sad dobih samo sedam poena, jos Jukie-a nema da mi i to upise. :durenje: Ma mislim da smo mi sto dugo pisemo dosadili i Bogu i narodu :lol: Secam se da sam ja super prosla tek kad sam pocela da pisem, bila sam iznenadjena da su me ljudi uopste primetili. Ali valjda ljudi kad nekom daju glasove jedne godine sledece godine promene da ne glasaju uvek za iste...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina
I ja sam prosle godine bila sesta a sad dobih samo sedam poena, jos Jukie-a nema da mi i to upise. :durenje: Ma mislim da smo mi sto dugo pisemo dosadili i Bogu i ....
..... narodu ?

Narod treba animirati, znaš to i sama draga moja Dina, pa su tu odma` i preko potrebni poeni da predjemo cenzus, što bi rekao Šojić. :sojic: :lol:
Evo, Dina, ovako ti ja predlažem da animiraš glasačko telo ove godine, zarad prelaska cenzusa. Napravićemo i koaliciju, ako treba.
Samo se raskomoti na garniturU. :kada:

Nema tu šta da se čeka, Dina ! :nono:

''
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by *deni*
Narod treba animirati, znaš to i sama draga moja Dina, pa su tu odma` i preko potrebni poeni da predjemo cenzus, što bi rekao Šojić. :sojic: :lol:
Šojić bi rekao "da preripite celzius"
Inače treba mu napraviti smajli :lol:

A Dina ne dobija poene jer dok je pisala "Loni ovo, Loni ono" to je bilo simpatično, sada kad se ta pojava inkarnirala na forumu ljudi su shvatili razmere katastrofe :jbg: wild guess
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, Loni je poznat kao kvalitetan jebač, pa nije čudo što se pamti i spominje.
:dominion:
Korisnikov avatar
By Dina
Deni,
hehe to bi nas izgleda jedino spaslo... ;)

A znaci Loni je kriv za moj nagli pad ove godine, jos nece ni da glasa pa nemam poene ni od njega... :bic: Ali ipak bolje od ovog sto sam ja mislila, bar mogu da nastavim da pisem... ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by *deni*
Šojić bi rekao "da preripite celzius"
Inače treba mu napraviti smajli :lol:

A Dina ne dobija poene jer dok je pisala "Loni ovo, Loni ono" to je bilo simpatično, sada kad se ta pojava inkarnirala na forumu ljudi su shvatili razmere katastrofe :jbg: wild guess
Ti si samo ljubomoran zato što nisi tako kvalitetan jebač kao Loni.
:P
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa da, ja ne bi mogao onako da izjebem Marsa
Korisnikov avatar
By *deni*
:neto:
Ne prizivaj sad ovde Marsa u pomoć, ne kači se o njegovo banovano rame, budi muško, pa se sam snalazi i priznaj da sam u pravu kad tvrdim da ti nisi potpuno u pravu.
:deni:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Deni,...glasovi pedera....sise....tebi tu sve štima???
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa pitam. Šta ja znam o preferencijama pedera u Srbiji. Jes malo čudno ali evo.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Dina
I ja sam prosle godine bila sesta a sad dobih samo sedam poena, jos Jukie-a nema da mi i to upise. :durenje: Ma mislim da smo mi sto dugo pisemo dosadili i Bogu i narodu :lol: Secam se da sam ja super prosla tek kad sam pocela da pisem, bila sam iznenadjena da su me ljudi uopste primetili. Ali valjda ljudi kad nekom daju glasove jedne godine sledece godine promene da ne glasaju uvek za iste...
Dina, tvoja omiljena teniserka bi te sigurno razumela u ovom teskom trenutku, u kom dozivljavas dusevnu bol i trpis tihu forumsku patnju. :usamljen: Primi njen topli zagrljaj nesebicne podrske i misicavu ruku iskrenog razumevanja. :hug:
MARIA SHARAPOVA: Yeah, probably because you're ranked outsidethe top 100, so people like you. (laughter.)

When you're No. 1 in the world, for some reason they don't like you anymore. It's amazing how the society works. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dina
:giggle:

Jao Lunjo hvala sto si mi preneo Marijicinu poruku, znala sam da misli na mene u ovim teskim casovima... :usamljen: A nakon njene poruke vec je bolje... :dance:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ja necu da glasam, jer ne bih bila objektivna..Ne poznajem nikoga sa foruma,a da dajem poene na osnovu njihovih postova..nerealno!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!