Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by жњ
sta je to novo sto oblikuje savremene lezbe???
:misli:
Air max (jel se tako pise?) i neki gangsta izgled uopste. Videla sam vec nekoliko devojaka u donjem delu trenerke uvucenim u bele carape.
Korisnikov avatar
By elektron84
Zanimljivo je nesto...to su uglavnom mlade devojke (srednja skola) koje nose te Maxare i trenerke. Mozda se jos devojke traze, ili nemaju pojma sta im se svidja, traze sta im najbolje lezi. Razumem ja to.
Ja nisam u NS-u videla devojku/zenu u tridesetim da je tako bila obucena. Stvarno nisam.

Mislim da klasican stil nikad nece zastareti i izbledeti. Znaci farmerke i majica. Razne varijante farki, ali mislim da je to vecno.

A to je ujedno i ono sto se meni svidja :D

A ako ljudi bas zele slepo da prate neciji stil (pomenuta Shane) dobro. To je skroz ok. Ne verujem da je neko bas toliki mazohista i da bi bacao na silnu garderobu samo da bi podsecao na nekoga a da se ne oseca prijatno u tome sto nosi.
By Swanheart
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum

sta mislite, sta dolazi after shane looka? shane is soooo.... 2004-5-6............. sta je to novo sto oblikuje savremene lezbe???

duboke patike, svetle farmerke, ( uze ) majice "debilnih" natpisa, manje pirsova, manje tetovaza na vidnom mestu, duza kosa, NORMALNE kosulje ( kad kazem normalne, mislim na kosulje koje nisu 556 brojeva vece ), prekrstene noge a ne stav kao da ima kitu od 40cm u farmerkama, i zaboga ako je ikako moguce sredjeni nokti i bez brkova

ovo mi je prvo palo na pamet :smeh:

:molise:

off.
bouze postajem femm :elvis:

ont.
bilo bi lepo kada bi se za promenu svako oblacio onako kako se oseca a ne da imamo xyz broj klonova
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam pre neki dan prošla centrom grada, gledajući ljude oko sebe (za promenu) i videla minimum 30 devojaka koje su obučene na isti fazon, i to taj, kako ga zovete, andro fazon. i pomislila sam, ju, nemoguće da su sve one lezbe :lol:

tako da sam zaključila da su lezbe u ovom gradu postale trendseterke :krezavi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by zozefin st
volim unisex stvari. i kad udjem u radnju najcesce mi se dopadnu muski modeli majica i farmerke.
ali sve cesce imam potrebu da se obucem u femme stvari, ali kao sto vec neko rece, u izrazito femme fazonu bi mi prijalo jedino u zenskom drustvu, na nekoj kucnoj zurci (kratke haljine i suknjice)
Meni se tako oblaci neka haljina, cizmice i kaputic, da pustim moje kovrdze i da izadjem u grad.. Aliiiiiiiiiiiii gde? U Planet tako da idem, pa da se cuje samo muk kada udjem i shaputanj: Je l zna ova gde je dosla, splavovi su nize. :hand:
Kako ja tako obucena medju kamiondzike ? :drama:
Errrr.....

Bila ja tamo kao i svuda i u haljini, i u zimskom kaputu i sesiru, i stiklama...:nerd:
By Swanheart
Originally posted by IriS
ja sam pre neki dan prošla centrom grada, gledajući ljude oko sebe (za promenu) i videla minimum 30 devojaka koje su obučene na isti fazon, i to taj, kako ga zovete, andro fazon. i pomislila sam, ju, nemoguće da su sve one lezbe :lol:

tako da sam zaključila da su lezbe u ovom gradu postale trendseterke :krezavi:
m` jok bre
svi su postali gay
By ...Sitnicava...
Originally posted by Swanheart

duboke patike, svetle farmerke, ( uze ) majice "debilnih" natpisa, manje pirsova, manje tetovaza na vidnom mestu, duza kosa, NORMALNE kosulje ( kad kazem normalne, mislim na kosulje koje nisu 556 brojeva vece ), prekrstene noge a ne stav kao da ima kitu od 40cm u farmerkama, i zaboga ako je ikako moguce sredjeni nokti i bez brkova
A kako to znaš? :glupan:
Pretpostavljaš ili?

...

Ja sam nekad fem obučena, nekada kao skitnica (mislim onaj ulični fazon), ali sve u svemu moram malo da se izvučem iz sveprisutnih tamnih boja. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Vec smo raspravljale o tome, ti si takva femmica Swan:lol:

I ne razumem poentu ove teme? Zene smo, ne bitno dal smo strejt, gej, bi, zasto bi se nase oblacenje razlikovalo, zena je zena, bila gej ili strejt? Zasto moramo da budemo izbusene? Zasto moramo da idemo u neke rupe, glumimo ludilo i kvazi intelektualce?

Ako mi se oblaci trendza, obucicu je, isto vazi za `aljinu i farke. :meduza:

Vazno da sam cista i uredna. :yes:

:veverice: <<< I ako su ovo veverice ja sam doktor Dulitl.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by mirth
Meni se tako oblaci neka haljina, cizmice i kaputic, da pustim moje kovrdze i da izadjem u grad.. Aliiiiiiiiiiiii gde? U Planet tako da idem, pa da se cuje samo muk kada udjem i shaputanj: Je l zna ova gde je dosla, splavovi su nize. :hand:
Ne brini se ti mila nista, tesko da ce "kamiondzike" (wtf) da se bune. :eureka:

Isla ja tako tamo vise puta, daleko od toga da me iko mrko gledao... :lepeza:
Ne znam odakle ti takav zakljucak. Kad citam ovaj forum, tacno nekad imam utisak da u nekoj paralelnoj dimenziji zivim.
Ipak ih ja bolje znam nego ti, i visim tamo cesto, tako da se mogu cuti svakakvi komentari.. :sigh:
By Swanheart
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Swanheart

A kako to znaš? :glupan:
Pretpostavljaš ili?

...

Ja sam nekad fem obučena, nekada kao skitnica (mislim onaj ulični fazon), ali sve u svemu moram malo da se izvučem iz sveprisutnih tamnih boja. :ozbiljan:
javlja mi se tako
gledala pre neki dan u svinjsku plecku, pa mi je dosla slika
By ...Sitnicava...
Ne znam zašto uvek moraš da ironišeš kad ti se čovek lepo obrati.
Korisnikov avatar
By IriS
^^ :lol:

zato što je swanimir jedan pokvarenjak u srcu i duši. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by mirth
Ne brini se ti mila nista, tesko da ce "kamiondzike" (wtf) da se bune. :eureka:

Isla ja tako tamo vise puta, daleko od toga da me iko mrko gledao... :lepeza:
Ne znam odakle ti takav zakljucak. Kad citam ovaj forum, tacno nekad imam utisak da u nekoj paralelnoj dimenziji zivim.
Ipak ih ja bolje znam nego ti, i visim tamo cesto, tako da se mogu cuti svakakvi komentari.. :sigh:
I meni se tako veceras oblaci :sigh:

:mazi:
Korisnikov avatar
By mirth
@Zwezdica

A da znas da mi je palo to na pamet.. Da ima veze s tim da li uopste gledas kako te ko gleda i zasto, i koliko se prijatno osecas u tome sto nosis.

Mada (nemoj da se ljutis), ako ti njih 'ucitavas' kao "kamiondzike", ne cudi me uopste da ce 'one' tebe kao "splavarusu". Interakcija je to, makar i precutna bila...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da, ima i toga... Prijatnije bi mi mnogo u toj istoj kombinaciji bilo da sam negde na str8 mestu..
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa ako femice tako posmatraju na gej mestima, zamisli onda kako mene posmatraju na svim ostalim mestima.
ma muce se femice, kazem ja.:krezavi:
By Swanheart
Originally posted by ...Sitnicava...
Ne znam zašto uvek moraš da ironišeš kad ti se čovek lepo obrati.

pa ne mislis valjda da cu na ovakvoj temi biti ozbiljna zaboga

koliko smo samo puta diskutovali na ovom forumu o tipovima zena, podelama u sexu, podelama u izgledu, oblacenju itd itd itd
Originally posted by IriS
^^ :lol:

zato što je swanimir jedan pokvarenjak u srcu i duši. :sladoled:
:lol:

:yes:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by scout_finch
pa ako femice tako posmatraju na gej mestima, zamisli onda kako mene posmatraju na svim ostalim mestima.
ma muce se femice, kazem ja. :krezavi:
:lol:

Ali mene stvarno niko nije cudno gledao...

A kontam da garant bi kad bih se pojavila dregovana u butch.. :giggle:

@Zwezdica

Ja se pa opet u fem-femastom izdanju prijatnije osecam na gay nego na str8 mestu. Znam da se nece naci nijedan testosteron koji ce da mi dise za vratom.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ni mene niko cudno ne gleda na "strejt" mestima. a i ako gleda, ne primecujem. samo kazem, kad bih primecivala. :krezavi:
mnogo dobar smajli.:krezavi:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Moj nacin oblacenja i stil, ne otkriva moju seksualnost.
"Odelo ne cini coveka", a kamoli njegov sexualni indetitet, stoga furam neki hippie/sport/elegance fazon...
Ne znam kako da sad to formyulisem.
Oblacim se onako kako je meni udobno,a da to opet izgleda lepo,zenstveno, i ne trudim se da neko na osnovu moje odece zakljuci da sam lezz ili ne...
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Idite bre dodjavola sa tim sta je za gej a sta je za strejt.Ko kad upalim gej eko pa mi i pod moda ide samo ako je neko gej...drugi kreatori i sve ostalo sta ce mi,moram biti troo....ih!
Na kraju necu ni otrtu smeti da napravim ako nije homoseksualna. :)
Korisnikov avatar
By Cupava
Pa kontam da svako treba da se oseca dobro u svojoj kozi ... bez obzira da li je gay ili ne ... Ja sam ceo svoj zivot u patikama i pola stvari u ormanu mi je muska garderoba ali ... ja se u tome osecam prijatno i to mi je najbitnije ... Mada bilo je situacija kad sam obula stikle i stavila po kile sminke na facu ... Ali iskljucivo za svadbe i sahrane ... Buahahahaha :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!