Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Planeta mogu sistema, Suncevog sistema, nije prisutna. Osecam se nekompletno. Jedva cekam da se dopuni i da me popuni.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ma svi smo mi pali s Marsa... :lol:

... zato nam i nedostaje nasa maticna planeta :lol:
Korisnikov avatar
By deran
...a dok ga čekamo,ja se setih jedne pesme...eh sad,ja niti znam ko peva u originalu,niti JEDNU JEDINU REČ ne mogu da izdvojim,pošto ne spikujem damn english...

ako iko može da pripomogne-a jedini podaci koje ja mogu da dam je da je pesma američka,peva žena,bio je mega giga hit krajem šesdesetih/početkom sedamdesetih,sad je u redu evergrina i da ju je uživo pevala selin dion...to je SVE... :povez:

[size=-8]HELP,PLEASE...[/size]:minibouncing:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da l' nije Amazing Grace Arethe Franklin?
Korisnikov avatar
By deran
nije-pesma je uslovno rečeno,nova-peva je nežan ženski glas,jako je lagana,ljubavna-dakle nije ni power of love,ništa slično-ovo je dosta starije...

evo tražim već skoro dva sata i ništa...:povez:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Ne mogu da se setim.Jedino sto mi pada na pamet to je duet sa Barbrom i numera "Tell him",ali nije to....
Korisnikov avatar
By deran
nije-pa kad peva sve i svašta :indijanac: al mene interesuje original a ne njena izvedba-ona mi je samo polaznica za pretragu...a to ovde kod mene NIKO ne sluša -iovako važim za frika što se muzike tiče...:cekam:
Korisnikov avatar
By Tungi
Roberta Flack,Aretha Franklin,Patti Labelle,Ginette Reno,Anne Murray,Barbra Streisand,Etta James.Eto ti polaznice:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Da l' nije "At last","The first time I saw your face"?:)
Korisnikov avatar
By deran
au,ko to sve peva-a pesma je napisana još '57,a tek sa robertom dobija punu popularnost...:love:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Sunce
Planeta mogu sistema, Suncevog sistema, nije prisutna. Osecam se nekompletno. Jedva cekam da se dopuni i da me popuni.
Od 30 dana kazne, koliko je verovatno dobio, vređanje mene zaslužno je za jednu trećinu.
A od tih 10 dana, ja bih bio spreman da mu oprostim... tj...2.. 3.. tj.. pa oko pola.

Pet dana je realna kazna za direktno omalovažavanje ako se afekat uzme u obzir. (Uzgred rečeno ni moj red profila, u kom stižu kazne nije tako prazan)

Pa pošto je, kako se ovde računa, preostalo još oko 7 dana,
znači da je Mars pre 3 dana ušao u treću dekadu.
Moju deseticu.

Pa ovom prilikom želim da kažem da, što se mene, kao jedne trećine oštećenih, tiče, ako adminci prihvate složio bih se da mu oproste pola te dekade.
Tako bi mu, umesto 7 preostalo 2 dana,
te bismo izlazak Marsa iz sazvežđa Bana, mogli očekivati u nedelju.

Sve to uz nadu da će nam astrokomunikacije biti na višem.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Možda se Marsu svidi ovaj orijentalni zvuk

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
mozda treba da uvedemo uslovno pustanje posle 2/3 kazne, ako mogu ratni zlocinci sto ne bi mogli i forumski :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Je l' moze danas-sutra?:trep:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahaha.

ja mislim da se mars ni nece vracati jedno vreme na forum i kad bude odbanovan
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Loni
Od 30 dana kazne, koliko je verovatno dobio, vređanje mene zaslužno je za jednu trećinu.
A od tih 10 dana, ja bih bio spreman da mu oprostim... tj...2.. 3.. tj.. pa oko pola.

Pet dana je realna kazna za direktno omalovažavanje ako se afekat uzme u obzir. (Uzgred rečeno ni moj red profila, u kom stižu kazne nije tako prazan)

Pa pošto je, kako se ovde računa, preostalo još oko 7 dana,
znači da je Mars pre 3 dana ušao u treću dekadu.
Moju deseticu.

Pa ovom prilikom želim da kažem da, što se mene, kao jedne trećine oštećenih, tiče, ako adminci prihvate složio bih se da mu oproste pola te dekade.
Tako bi mu, umesto 7 preostalo 2 dana,
te bismo izlazak Marsa iz sazvežđa Bana, mogli očekivati u nedelju.

Sve to uz nadu da će nam astrokomunikacije biti na višem.

Ja nemam pojma zbog cega je Mars banovan. Zivim u ubedjenju da je zbog duplog naloga. Ne znam sta je radila crvena planeta. :neznam:
Korisnikov avatar
By spliff
Kakav licemer.
licemer na kvadrat
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ja nemam pojma zbog cega je Mars banovan. Zivim u ubedjenju da je zbog duplog naloga. Ne znam sta je radila crvena planeta. :neznam:
Crvena planeta se pokacila sa nekim drugim forumasima....

evo, nesto sto trenutno slusam

Kings of Leon--Use somebody
http://www.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U&NR=1
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!