174. dan (jutro) 27. septembar 2009. god.
29 minuta i 20 sekundi! Danas sam mnogo bolje za razliku od proslog dana, u vreme sungazinga dobio sam neku ja ku sigurnost da ce se sve resiti uskoro kako treba, da ce mi posao krenuti, i da cu obezbediti novac za svoju egzistenciju ali i imati ga dovoljno za nase projekte oko sirenja sungazinga obicnim ljudima preko facebook-a, googla, netloga itd. Osecao sam neverovatan mir i spokoj, znao sam jednostavno duboko u sebi da ce sve biti u redu i da je sve bilo bas kako je i moralo biti. Ljudi su danas zli, zavidni, ljubomorni… i svako ko procita ovaj gornji post a ne vidi coveka u ocajanju koji vapi svom Stvoritelju za pomoc u zivotu nego nesto drugo, sam je sebe osudio vec na propast. Zao mi je jako, ali tako stvari stoje u ovom linearnom univerzumu… sta sejes to ces i znjeti, kojom merom meris tom ce ti se meriti. Nakon uradjenog sungazinga video sam slabasnu plavu svetlost preko celog “ocnog horizonta” i bila je predivna- uzivao sam gledajuci je! Danas na jelovniku. Sunce, Solarna voda, i malo caja na dan.
175. dan (jutro) 28. septembar 2009. god.
29 minuta i 30 sekundi. Prelep sungazing sa terase koja gleda na Istok. Jutros sam osetio posebno punjenje suncevom energije koja mi je sibala kroz celo telo, osetio sam kako mi telo trne puneci se energijom i ispunjavajuci svaku moju celiju jacajuci me. Energija me pokrece sve vise i vise, ona je sastavni deo mene i jako uzivam kada sam u njoj! Znam da je zivot bez ove energije bio isprazan i sad tek vidim koliko sa izgubio sto nisam ranije poceo sa ovom predivnom praksom koja je sakrivana od nas ljudi nekoliko hiljada godina, a nametnuta nam je samo jedna teoretska religija koja u sustini kaze: Samo veruj i imaces vecni zivot- kakav surogat i koja glupost samo. Poziva te na ne akciju na pasivnost, nista nemoj uraditi da poboljsas svoj zivot, samo veruj i sve ce biti u redu ali na onom svetu posle smrt. Kakva je to samo utopija. Za to vreme dok tako radis sigurno ceti se desiti sledece: umreces od gladi ili ces gladovati, umreces od bolesti ili ces biti tesko bolestan, ziveces jedva 50- 60 godina, ziveces veci deo svog zivota u stresu a neki ce i poludeti jer se nece moci nositi sa njim… ali, zato cete kada umreti naslediti ono sto ni andjeli nisu videli. Svasta, to se zove utopija ili danasnje i ondasnje hriscanstvo koje je pobilo milione ljudi koji nisu verovali u ovaj lazni sistem vrednosti… e, mene vala nece dobiti, jedva sam se istrgao iz njega i vise se sa njima u kolone vracam… radim siguran sungazing i uzivam u svakom sekundu svog zivota!!! Na jelovniku: Sunce, Solarna ili Suncana voda, malo caja i jogurta danas.
176. dan (jutro) 29. septembar 2009. god.
29 minuta i 40 sekundi za danasnji dan. Predivan sungazing u predivno jutro uz cvrkut ptica. Radeci svoj danasnji sungazing shvatio sam jednu stvar a to je da bez energije ili “zivotne energije tj. Napona” u nasem telu bez naseg dragog sunca koje nas odrzava u zivotu puneci nas svojom energijom, hraneci nas, lececi od svih bolesti, dajuci nam mnogo duzi zivot itd. nas zivot negde drugde nije moguc, tako da ce naseljavanje drugih planeta gde ono nece biti glavna zvezda ostati na nivou samo star treka i naucne fantastike. Mi moramo imati odredjen dnevni unos energije i raznih supstanci koje zrace iz naseg sunca primajuci ih preko nasih ociju i koze. Naucnici ce otkriti da smo mi i nas DNK programirani da opstanemo samo uz nase sunce i u domenu njegovog zracenja i toplote. Cvrsto stojim ovom tvrdnjom da je nama ljudima zivot bez naseg sunca negde ne moguc! Danas sam video kada sam drzao zatvorene oci nakon sungazinga mali plavi kruzic sa crvenim omotacem. Na jelovniku i dalje Sunce, Suncana voda i malo caja na dan.
177. dan (vece) 01. oktobar 2009. god.
29 minuta i 50 sekundi. Predivan sungazing uz zalazece sunce. Ekstra punjenje energijom koja nam omogucava zivot i koja nas hrani i leci od svake bolesti! Danas je zaista bio poseban sungazing jer su mi se vratile slike ispred ociju od kako sam poceo sa ovom predivnom praksom od 16. februara do sad. Shvatio sam da se menjam u potpunosti kako umno, psihicki i fizicki tako i na nivou DNK i aktivacijom leve i desne hemisfere mozga. Posto sam smrsao sa 110 na svega 85 kg. i za sad se drzim na toj kilazi i visini od 185 cm, smanjio sam dioptriju sa -2.5 na -1.5, raste mi nova kosa, ne uzimam cvrstu fizicku hranu… jedini zakljucak je ovaj sto sa izneo gore. Takodje i da spomenem to da vise ne osecam hladnocu ali da je moje telo samo registruje da je prisutna, osecam kao neki omotac oko svog tela i konstatno strujanje energije u celom telu. Danas kada sam drzao zatvorene oci posle sungazinga video sam razne svetlosne oblike i imao sam utisak kao da sam se otisnuo od zemlje.
178. dan (vece) 03. oktobar 2009. god.
30 minuta tacno!!! Predivan sungazing za svojih jubilarnih 30 minuta gledanja u sunce, uzivajuci u njemu i puneci se njegovom energijom. Danasnji sungazing mi je u neku ruku izgledao jako cudno… sunce koje je na zalasku je bilo dosta jako kada sam poceo da gledam svoju vecernju dozu, ali mi nije smetalo ocima. Osetio sam na momente i toplo i hladno oko sebe ali mi to nije smetalo, najverovatnije je to moja dalja adaptacija na ekstremnije vremenske uslove po pitanju jako toplo i jako hladno vreme. Dakle, registrujem toplotu i hladnocu ali mi iste ne smetaju vise, dok mi je pre to bila cista smrt sad sam ravnodusan prema tome. Od marta (3. meseca u godini) nisam bio bolestan niti imao ikakve probleme po pitanju zdravlja, pa kontam da mi se imuno sistem neverovatno pojacao i osnazio. Po ceo dan osecam prijatne vibracije po celom telu, cesto kada pricam ili zapevam osecam dosta vibracija u predelu srca i grla- to ranije nisam osecao. Kada sam drzao zatvorene oci video sam ljubicasti krug koji se okretao i isijavao svetlosne baklje, bilo je predivno i to mi je dodatno podiglo raspolozenje koje je vec bilo podignuto do iznad granica. Danas na jelovniku: Sunce, Solarna voda i malo caja.
179. dan (vece) 04. oktobar 2009. god.
30 minuta i 10 sekundi. Predivno uradjen sungazing sa odusevljenjem da sam usao u poslednju fazu od 45 minuta… Osecam se nekako ispunjeno, sigurno i sredjeno. Ne brinem se za finansije jer znam da ce sve biti OK i sve ce biti u redu. Smiren sam i stalozen, trudim se da ne razmisljam puno vec vise da uzivam i da se provodim. Osecam kako mi se telo puni energijom i kako mi jaca iz momenta sve vise i vise, da mi je neko ovo pricao ne bih mu verovao i zato ovo treba samo osetiti jer se ne moze ispricati svojim recima. Posle zavrsenog gledanja video sam ljubicastu boju koja mi je ispunjavala ceo ocni vidokrug i neke senke koje se probijaju kroz nju kao neke prikaze da li je to uvid u 4. dimenziju mozda? Ostaje otvoreno pitanje… Na jelovniku danas fotonska hrana iz sunca, solar voda i malo kakaa.
180 dan (jutro) 05. oktobar 2009. god.
30 minuta i 20 sekundi. Lepo i fantasticno sam se poceo osecati kada sam iz kreveta uronio u predivne sunceve zrake, gledao sam u sunce i uzivao dok su prolaznici prolazili dole ispod mog balkona poneki od njih bacajuci pogled gore u sta to ja gledam. Verujem da mnogi od njih znaju sta radim jer mi vide natpis na majici SunGazing- Solarna Joga, ali ako i to ne razumu sigurno ce shvatiti ako gledaju farmu na tv pinku jer Marina Perazic gleda u zalazak sunca i kako ona kaze to joj je odlicna terapija koja je opusta. Da pomenem da su pre neki dan pokazali kako su Marina, Olja Crnogorac i Maja gledale u sunce i pevale kako su rekle njihovom dragom suncu. Mozda nije bas sungazing po nasim pravilima, ali treba razumeti i to da se po pravilima emisije ne smeju unositi satovi niti mobilni telefoni pa je to po meni samo dopunjavanje energijom jer ne mogu paziti na svoje vreme gledanja kao i mi. Pozivam sve da podrzimo Marinu Perazic da sto duze ostane u kuci na farmi kako bi sto vise prikazivali kada ona radi sungazing i uziva u tome, da i nasi narodi na nasim prostorima takodje pocnu da ga rade i uzivaju u benefitima istog. Na tanjiru servirano za danas: Sunce, Suncana voda i malo soka od visanja.
181. dan (vece) 06. oktobar 2009. god.
30 minuta i 30 sekundi predivnog uradjenog sungazinga. Primecujem da sve vise mogu da se skoncentrisem na vise stvari od jednom a to mi je kako sam rastao i stario predstavljalo problem, cak sta vise jedva da sam mogao da se usredsredim na jednu stvar i zadrzim svoju paznju na njoj, odnosno osecao sam odredjene praznine u glavi kako sam ja to zvao crne rupe u glavi, ali sada je i to reseno i mogu da se skoncentrisem na vise stvari od jednom nego ranije kada sam odrastao. Takodje mi se i moja mama koja ima 65 godina i koja je na 30 minuta i 50 sekundi sungazinga pohvalila kako mnogo bolje pamti i skoncentrise se na to sto radi, to su i njene komsije primetile pa se moze cuti cesto: “Ne znam ja o tome, zaboravio sam idi kod Ane ona sve pamti u detalje” ehehehehee….e po meni to je radi regeneracije neurona i podmladjivanja tj. Zaustavljenja starosti jer evo i logike. Sta je odlika kada osoba stari? Ona pocinje da zaboravlja, jel tako? A, sad treba sagledati isto to samo u obrnutom smeru… dakle, ako osoba koja je izuzetno stara i seda pocinje da se priseca svega u detalje a radi sungazing, znaci da se podmladjuje ili joj se usporava starenje… eto ciste logike! Sto se mene tice danas mi ceo dan glava vibrira osecam da mi se mozak prosiruje i jaca svakim momentom sve vise i vise. Na tanjiru servirana danas fotonska hrana naravno, suncana voda i malo caja sa limunom.